50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

trufcum ,
iddianınn hediyesi neaklinialirimsmile

iddianın ucunda arabanın anahtarı var canım
tabi benim 1-2 isteğim daha olacak
eşim keşke zayıflamasaydın diyecek eminim
kadının fendi erkeği yenecek
yaşasın zayıflamak

evet haklısın mafoldumbenmafoldumben

herkes 53 lerde böyle olduğu zaman acayip şişman hissediyorum kendimi..

53 hayal gibi gelio bana heralde ortaokulda falanımdır..

sensenin dediği gibi heba etmişim 25 yılı:gitme:

hiç öyle hayal olmasın
azmetttinmi herşey oluyormuş
şekil 1 a bakınız trufff

kizlar biz de mardine gitmeye karar verdik iki hafta sonra.misir isi tamamen yatti.ilk defa doguyu gorecegim

süper seçim
ben bi de urfayı
bi de diyarbakırı
bi de malatyayı merak ediyorum o taraflardan

benim face de hesabim yok. kocacimin da yok. kiskanclik krizlerinden sonra kapattik ikimizde :-)))

gerekli-gereksiz insanlar ekliyor, problem cikiyor sonra bosu bosuna.

fazla da bi isime yaramiyordu acikcasi, just for fun icin de gerek yok dedim ;-))

kizlar bu forumda serenselen diye birileri var mi?
ben mi hatirlamiyorum???

benim var ama eşim istemiyor feysbuku
onun hiç feysi olmadı zaten

ben de

ay alemsin nilüfercim:roflol:

bence de nasıl bir tanım o öyle :roflol:

bugün yediklerim ve yaptıklarım,sabah kalkar kalkmaz bi sirkeli su
iş yerinde kaşarlı domatesli biberli soğuk sandivic
öğlen 1buçuk gibi 3kayısı
1 saat sonra 10 tane crax(mısırlı çubuk kraker)
1saat sonra yeşil çay
1saat sonra 1tane etiform suntası
akşamda marullu mısırlı taze soğanlı salata içine bide 1tane haşlanmış yumurta attım,zeytinyağ konusunda biraz cömert davrandım yağda alsın vucudum die,ekmak yemedim hiç. canım nedense bugün bişi yemek istemedi.
yaptığım hareketler,gün içinde 200ip atladım. daha bitmedi ama akşam gene dünkü gibi 45 dk sporumu yapacam öle yatacam

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum :D 50-51 kiloyum boyum 1.65 zayıf gbiyim aslında ama inanın göbeğim var okula gittiğim içinde spor yapamıyorum sınav dönemi okul bitsin bende başlayacağım yürüyüş falan yapazağım çikolataya asla dayanamıyorum keşke onu bırakabilsem :D

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum :D 50-51 kiloyum boyum 1.65 zayıf gbiyim aslında ama inanın göbeğim var okula gittiğim içinde spor yapamıyorum sınav dönemi okul bitsin bende başlayacağım yürüyüş falan yapazağım çikolataya asla dayanamıyorum keşke onu bırakabilsem :D

165e 51 kilo aslında çok ii ama,göbeğin varsa yatmadan önce mekik çek ii gelir göbeğe

süper seçim
ben bi de urfayı
bi de diyarbakırı
bi de malatyayı merak ediyorum o taraflardan :roflol:
ben antepi de merak ediyorum bunlara ilaveten bir de vani
bugün yediklerim ve yaptıklarım,sabah kalkar kalkmaz bi sirkeli su
iş yerinde kaşarlı domatesli biberli soğuk sandivic
öğlen 1buçuk gibi 3kayısı
1 saat sonra 10 tane crax(mısırlı çubuk kraker)
1saat sonra yeşil çay
1saat sonra 1tane etiform suntası
akşamda marullu mısırlı taze soğanlı salata içine bide 1tane haşlanmış yumurta attım,zeytinyağ konusunda biraz cömert davrandım yağda alsın vucudum die,ekmak yemedim hiç. canım nedense bugün bişi yemek istemedi.
yaptığım hareketler,gün içinde 200ip atladım. daha bitmedi ama akşam gene dünkü gibi 45 dk sporumu yapacam öle yatacam
aferin ama daha saglikli ara ogunler tasi yaninda.. leblebi, elma, kuru inci kayisi, minik yogurt vsy vsy....yine cok istikrarli gitmissin
canım walla ben 2yıldır doğuda görev yapıyorum .bu sene tayinim çıkacak inşallah.
hiç merak falan etmeyin. ben hçi bi esprisini göremedim doğunun
deme oyle yaaa... buyuk hayaller kuruyorum doguyla ilgili...
ufak bi parça attıysan ne güzel.
bende alabalık yedim 1 tane ekmeksiz. alabalık çok yağlı değil fırındada pişmişti
afiyet olsun.. ben de baligi cooook severim

cikolata yemiyoz biz ama bu forumda.. buraya takilirsan birakirsin. ama spor yapsan yeter. senin olculerin benim gibi. ben simdi zayiflamayi biraktim sirf spor yapiyorum

kızlar hafif ve lezzetli bir sebze yemeği buyrun

Közlenmiş Patlıcan Böreği:

5 adet patlıcan
5 adet kabak
Kaşar peyniri rendesi
1 s.b. süt
2 dilim ekmek içi

1 yumurta
Tuz-Karabiber

Tarif" Kültür Aşı" programından...

Patlıcanlar 250 derece fırında közlenir ve güzelce temizlenir. Kabaklar soyularak rendelenir ve çok az su ile 5-10 dakika haşlanır. Yumurta, ıslatılmış ekmek içi ( çavdar ekmeği kullandım), süt, ve karabiber karıştırılır. Patlıcan ve kabakların suyu iyice sıkılır ve fırın kabına alınır. Buna, kaşar rendesi, ve hazırlanan karışım eklenir ve iyice krıştırılır. Yemeğin üzeri tamamen kaşar rendesi ile kaplanır ve 3-4 saat ( 1 gecede olabilir) derin dondurucuda saklanır. Börek pişirilirekn, önce 140 C fırında 20 dakika, daha sonra 180 derecede 15 -20 dakika kadar pişirilir.
ALINTIDIR

ben antepi de merak ediyorum bunlara ilaveten bir de vani

van güzel değilmiş, ablamlar vanda görev yaptı 3 yıl, gidicektim, yaz vakti uzun kollu bişeyler getir burası bir garip yer, sokaklar rahatsız falan deyince amaaann dedim gitmedim. Antep de çok küçükmüş, siz en güzeline Mardin'e gidiyorsunuz biz de Kapadokyaya gidecektik, ama belki siz beğenirseniz oraya da gidebiliriz, yeni bi yerler görmüş oluruz, kapadokyayı biliyoruz zaten.ama sonbaharda falan giderim ben herhalde, sıcak çarpıyor beni.

Bu arada saçlarımı boyattaım, ilk başta beğenmedim ama sonra alıştım, koyu kumral çikolata altın diye bir renge, ismi çok uzun:)
Resim koyucam bakarsınız:)

miyi akşamlarr herese
menüm:
sabah:1 yeşil çay+peynir+zeytin+ottan oluşan 1 dilim cavdar ekmekli kahvaltı
ara:1 yeşil elma
öğle:2 ızgara tavuk kanat+3 parca patates+2biber+yoğurt+salata
ara:2 kaysı,2 erik+2 çilek+8 kiraz(meyveler,öğleden sonradan akşama kadarr yedim)
akşam:-yemedimmm,mens oldum:(((( mideöm bulanıyoduu yiyemedimmm,uyudummmm,tekrarr yatcammmm
hareket:3km yüüyüş+tibet+callanı yarım yaptım:(((( karın hareketlerinii yapamadımmmmmm...

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Ben bu hafta rahat 1 kilo fazla çıkcam, yarın evdeyim, o yüzden detoks yapcam, son günlük bi atak yapam da çok kötü olmasın sonuç diye... Bi de bayadır yeşil çay falan da düzenli içmediğimden şişkinlik de var, onu da atmış olurum. -tatlicadiarzu-

Detoks yapmak isteyen başka cengaverler varsa haber etsin olumunekankayizsmile

Selam nesmecim, normalde kızlar zımbırtıdan dolayı yemek yer bol bol, sen yiyememişsin :)) Sporun için tebrikler, maşallah hiç aksatmıyon.

Selam nesmecim, normalde kızlar zımbırtıdan dolayı yemek yer bol bol, sen yiyememişsin :)) Sporun için tebrikler, maşallah hiç aksatmıyon.

mrb canımm,,sporr olmadı bugün yaa, o zımpırtı akşamüstü olduu ,callanı yaprken onu bile tamamlayamdımmmmm....o olunca benimm hayat felç olur,bulantı olur gnele ilk günn yine öyle olduuu dolayısıyla iştahh olmuyooo...amam diğer günler e de karnım şiş olduğu içinn çok yiyememmmmm...

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Ben bu hafta rahat 1 kilo fazla çıkcam, yarın evdeyim, o yüzden detoks yapcam, son günlük bi atak yapam da çok kötü olmasın sonuç diye... Bi de bayadır yeşil çay falan da düzenli içmediğimden şişkinlik de var, onu da atmış olurum. -tatlicadiarzu-

Detoks yapmak isteyen başka cengaverler varsa haber etsin olumunekankayizsmile

Ayy 1 ayı gectii burdayımm,hala bi detoks yapamadımm,çok çalışmam lazım çooooooooookkk.....bilmiyorumkismile

Back
X