Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
trufcum ,
iddianınn hediyesi neaklinialirimsmile
evet haklısın mafoldumbenmafoldumben
herkes 53 lerde böyle olduğu zaman acayip şişman hissediyorum kendimi..
53 hayal gibi gelio bana heralde ortaokulda falanımdır..
sensenin dediği gibi heba etmişim 25 yılı:gitme:
kizlar biz de mardine gitmeye karar verdik iki hafta sonra.misir isi tamamen yatti.ilk defa doguyu gorecegim
benim face de hesabim yok. kocacimin da yok. kiskanclik krizlerinden sonra kapattik ikimizde))
gerekli-gereksiz insanlar ekliyor, problem cikiyor sonra bosu bosuna.
fazla da bi isime yaramiyordu acikcasi, just for fun icin de gerek yok dedim ;-))
kizlar bu forumda serenselen diye birileri var mi?
ben mi hatirlamiyorum???
ben de...
ay alemsin nilüfercim:roflol:
evet canım 4-5 gündür yazıyorum bu topiğe
Ama yıllardır kk da üyeyim zaten :)
süper seçim
ben bi de urfayı
bi de diyarbakırı
bi de malatyayı merak ediyorum o taraflardan
bu arada ağzıma ufak bi parça su böreği attım ,çok güseldi dayanamadım
ufak bi parça attıysan ne güzel.
bende alabalık yedim 1 tane ekmeksiz. alabalık çok yağlı değil fırındada pişmişti
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum50-51 kiloyum boyum 1.65 zayıf gbiyim aslında ama inanın göbeğim var okula gittiğim içinde spor yapamıyorum sınav dönemi okul bitsin bende başlayacağım yürüyüş falan yapazağım çikolataya asla dayanamıyorum keşke onu bırakabilsem
![]()
ben antepi de merak ediyorum bunlara ilaveten bir de vanisüper seçim
ben bi de urfayı
bi de diyarbakırı
bi de malatyayı merak ediyorum o taraflardan :roflol:
aferin ama daha saglikli ara ogunler tasi yaninda.. leblebi, elma, kuru inci kayisi, minik yogurt vsy vsy....yine cok istikrarli gitmissinbugün yediklerim ve yaptıklarım,sabah kalkar kalkmaz bi sirkeli su
iş yerinde kaşarlı domatesli biberli soğuk sandivic
öğlen 1buçuk gibi 3kayısı
1 saat sonra 10 tane crax(mısırlı çubuk kraker)
1saat sonra yeşil çay
1saat sonra 1tane etiform suntası
akşamda marullu mısırlı taze soğanlı salata içine bide 1tane haşlanmış yumurta attım,zeytinyağ konusunda biraz cömert davrandım yağda alsın vucudum die,ekmak yemedim hiç. canım nedense bugün bişi yemek istemedi.
yaptığım hareketler,gün içinde 200ip atladım. daha bitmedi ama akşam gene dünkü gibi 45 dk sporumu yapacam öle yatacam
deme oyle yaaa... buyuk hayaller kuruyorum doguyla ilgili...canım walla ben 2yıldır doğuda görev yapıyorum .bu sene tayinim çıkacak inşallah.
hiç merak falan etmeyin. ben hçi bi esprisini göremedim doğunun
afiyet olsun.. ben de baligi cooook severimufak bi parça attıysan ne güzel.
bende alabalık yedim 1 tane ekmeksiz. alabalık çok yağlı değil fırındada pişmişti
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum50-51 kiloyum boyum 1.65 zayıf gbiyim aslında ama inanın göbeğim var okula gittiğim içinde spor yapamıyorum sınav dönemi okul bitsin bende başlayacağım yürüyüş falan yapazağım çikolataya asla dayanamıyorum keşke onu bırakabilsem
![]()
ben antepi de merak ediyorum bunlara ilaveten bir de vani
Bu arada saçlarımı boyattaım, ilk başta beğenmedim ama sonra alıştım, koyu kumral çikolata altın diye bir renge, ismi çok uzun:)
Resim koyucam bakarsınız:)
Selam nesmecim, normalde kızlar zımbırtıdan dolayı yemek yer bol bol, sen yiyememişsin :)) Sporun için tebrikler, maşallah hiç aksatmıyon.
Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
Ben bu hafta rahat 1 kilo fazla çıkcam, yarın evdeyim, o yüzden detoks yapcam, son günlük bi atak yapam da çok kötü olmasın sonuç diye... Bi de bayadır yeşil çay falan da düzenli içmediğimden şişkinlik de var, onu da atmış olurum. -tatlicadiarzu-
Detoks yapmak isteyen başka cengaverler varsa haber etsin olumunekankayizsmile