50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb,iyi akşamalr herkeslere,
menü:
sabah:1 dilim kepek ekmekli kaşarlı tost
ara:1 yeşil elma
öğle:domates soslu azcık z.yağlı makarna+1 kase karışık hoşaf
ara:3 çilek
ara:10 kuru üzüm+1 ceviz
akşam:bol yeşillik üstüne limon+yoğurt
hareket:sadece callan+tibet

hosafta ekstradan seker yoksa kocamaan bir aferin sana.. cicek oldun...

olur olur... ya kilo almak kolay degil. 1 kilo almak icin 7000 kalorilik yemen lazim sensewitch cim... rahat ol biraz. almazsin kiloo
belki durmadi kilo vermen... yarin gorecegiz. ama ban biraz fazla spor yapiyorsun gibime geliyor.....

tamam koçuum azaltçam
slim in 6 yı indiriyorum onu mu yapıyim sadece callan programı kalıcak o zaman 10 gün yapman lazım onu da ???? bırakıyim mi?

canım arada 15 dakıka gıbı bır sure var 1. yı ındırdıkten sonra bekle 15 dakıka kadar sonra 2. yı ındır

ok ondan oldu herhalde iniyo şimdi...

tamam koçuum azaltçam
slim in 6 yı indiriyorum onu mu yapıyim sadece callan programı kalıcak o zaman 10 gün yapman lazım onu da ???? bırakıyim mi?

ok ondan oldu herhalde iniyo şimdi...

callani birakmak istemiyorsan devam edebilirsin. ama kendini hala yorgun hissediyorsan hic kasma, bu 25 dakikalik start ip up disinda birsey yapma(leslie, fitness vsy vsy)

...........:::::(((((((((( vişne kayıısı şeftaiyi, yazdan kavanozlara şeker katıp saklıyoruz,hooşafta kuru meyveelrin yanında bilmiyorumkismileonları da kullanıyoruz o nednelee şeker var.....

neyse en azindan dogal. ama bir dahaki sefere seker yerine kuru uzumle yapmayi dene ok??? hala ciceksinn

Selam kızlar nasılsınız, ne var ne yok bakalım, geçmişi okuyamadım, özet geçseniz pek bi makbule geçer:)

herkese merhaba..
bugün ki menüm sabah bi bardak sirkeli su,kahvaltıda 2 tane kare su böreği birir peynirli biride kıymalı(annem dün akşam yapmıştı akşam yememeiştim sabaha sakladım hakkımı,annem yaptığı için yağlı bişi değil)
öğlen iş yerinde olduğum için 1 elma yedim
1 saat sonra 1 tane kayısı
1 saat sonra bi tane daha1 tane kayısı
1 saat sonra bi daha1 tane kayısı
1saat sonra 2 tane susamlı çubuk kraker
akşam saat 7buçukta marullu taze soğanlı mantarlı ve birde yumurtalı salata yaptım kendime z.yağlı onu yedim ve yeme işlevini bitirdim.
sabah 100 ip atladım gene hareket olarak,akşam 40dk spor ve ipimi atlayacağım gene yatmadan önce

callani birakmak istemiyorsan devam edebilirsin. ama kendini hala yorgun hissediyorsan hic kasma, bu 25 dakikalik start ip up disinda birsey yapma(leslie, fitness vsy vsy)

Anchusacım ben hergün kendimi yorgun hissediyorum hem de bitik halde... Hergün 160 km yol yapıyorum o da yoruyo tabi dökülüyorum ...

ben bugün hep dışardaydım yalnızdım da bekleme süresince bir yedim yedim çok yedim bugün akşam da her saatte sağlıksız yedim bir de yarın tartı kafayı yiycek, neyse gidip the office izliyim gelirim birazdan kaydirigubbakcemile4

herkese merhaba..
bugün ki menüm sabah bi bardak sirkeli su,kahvaltıda 2 tane kare su böreği birir peynirli biride kıymalı(annem dün akşam yapmıştı akşam yememeiştim sabaha sakladım hakkımı,annem yaptığı için yağlı bişi değil)
öğlen iş yerinde olduğum için 1 elma yedim
1 saat sonra 1 tane kayısı
1 saat sonra bi tane daha1 tane kayısı
1saat sonra 2 tane susamlı çubuk kraker
akşam saat 7buçukta marullu taze soğanlı mantarlı ve birde yumurtalı salata yaptım kendime z.yağlı onu yedim ve yeme işlevini bitirdim.
sabah 100 ip atladım gene hareket olarak,akşam 40dk spor ve ipimi atlayacağım gene yatmadan önce
zukseddin bocek oldunnnn///
hadi 1 tane su boregi yedin. ikincisine ne gerek vardi?? ikincisini yiyecegine, domates salata maydonoz falan yeseydin yaaaaa
hani ogle yemegin???? Cubuk krakerle ogle yemegi mi olur
aksma yemegin neyseki iyi
sporunu da yapmissin ama bunlar seni kurtaramiyor boceklikten canim benim..

zukseddin bocek oldunnnn///
hadi 1 tane su boregi yedin. ikincisine ne gerek vardi?? ikincisini yiyecegine, domates salata maydonoz falan yeseydin yaaaaa
hani ogle yemegin???? Cubuk krakerle ogle yemegi mi olur
aksma yemegin neyseki iyi
sporunu da yapmissin ama bunlar seni kurtaramiyor boceklikten canim benim..

sabah yememin sebebi anchusa ben cidden çok zor doyan bi insanım,normal insan gibi değilim yani,eskiden dana gibi yerdim genede kilom bu kadar yememe rağmen iyiydi,sabah ki 2 su böreği bile bana hafif geliozemuszemus
öğleyide işte meyvelerle falan atlattım sabahtan sonra sabahı hafifleteyim die genede,bakalım yarın tartıda ne çıkıcam

ama genede beni pişman ettin ikincisini yediğime koç:(

yemeklerden once su icmeyi dene mideni doldurmak iicn....
mideni kucultursen daha kolay doyarsin... sabah iki tane su boregi yesen bile ogle yemegi yemelisin, hafif bir salata ya da corba
ogle yemegini cucbuk krakerle gecirmen iki tane su boregi yemenden daha kotu/.... yani iki tane su boregine o kadar cok kizmadim ben cubuk krakerlere kizdim. oldu mu canim??
bu arada ben de yemek yemeyi cok severim ama burada prensipli olmayi ogreniyoruz

pepeermintçiğimm,doğum güünnn kutluu olsunn canımm umarımm dilediğin gibii güzel bir yıl geçirirsin.

kIZLAR ya bu simit olayıı maalesef benim dee en büyük sorunumm,son 1 yıldır varr,eskidenn hiç olmazdııı.bence de düşük belelrinn birikimii olduu.artıkk çok düşük bel giymmemye çalışıyorumm..benb basen diye orayay diyorumm amam sanıırmm orasıı basenn üstüü müü oluyoo????????

kızlar ben yeni üyeyim beni de alın aranıza nasıl çiçek olunuyo nasıl böcek?guclubacismile62 den 59 a düştüm ama 10 gündür gram veremiyorum.bu gün neler yedim;
sabah 1 dilim ekmek beş altı dilim patates kızartması
ara öğün bir avuç beyaz leblebi
öğlen domates,salatalık,çok az light peynir
ara 2 top sade dondurma
akşam ızgara et,yağsız salata
birazdan da çilek yicemm..
böcek mi oldum acaba:kedi:

Back
X