Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar..
slim in 6yı yaptım bacaklarım sızlıyo.. sanırım yarın iyi hamlamış olacaklar..
kizlar selammm nasilsiniz?kac gundur gelemedimm merak ettiyseniz ozur dilerim canlarimmm keyfim yoktu bugunde regl oldum agrim vardi tartildim 60.5 ciktimmm![]()
(((((
ben de slim in 6 yaptım bu akşam.benim bacaklarım değil de kollarım ağrıdı yaaabilmiyorumkismile
prenses hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
yoktun günlerdir yokluğunu farkettik tabiki. nasılsın keyfin nasıl?
ben tam sayılarıyla yapamadım valla arada atladım itiraf edeyim eyvahedigeldismile
canim benim valla keyfim hic yoktu yazmayada mecalim yoktu moralim bozuk sizide bozmak istemedim bugun daha iyiceyim saolasinn tatlimmmmmcimmmm
yoklugumun hissedilmesine sevindimm sevgi ilgi cok iyi gelioo eksik olmayin valla
kuzucum ben de şu şınav hareketini yapamadım hiç.kolları çok güçsüz sanırımmafoldumben
canım sen canın sıkkın olsa da gel...burda biraz muhabbet eder keyfini yerine getirmeye çalışırız biz.![]()
iyi akşamlar kızlar..
slim in 6yı yaptım bacaklarım sızlıyo.. sanırım yarın iyi hamlamış olacaklar..
ben de slim in 6 yaptım bu akşam.benim bacaklarım değil de kollarım ağrıdı yaaabilmiyorumkismile
kizlar selammm nasilsiniz?kac gundur gelemedimm merak ettiyseniz ozur dilerim canlarimmm keyfim yoktu bugunde regl oldum agrim vardi tartildim 60.5 ciktimmm![]()
(((((
kuzular onunla ilgili bişi yazdım okudunuz mu, ben hep dizleri eğmişim, kalçaları eğmek gerekmiş, film izlerken sessiz sessiz dinlemeden spor yapınca böyle oluyor kaydirigubbakcemile3
ondan öyle ağlanmışım yani yoksa ben çok süper sporcuyumdur guclubacismile sengözlerimebaksanab
canım hoş geldin, özledik seni, regl olduğun için 1-2 kilo farklılıklar olabiliyor.
kızlar saat ne kadar geç olmuş yaaa..
hiç söylemiyorsunuz sPatz git yat uyu, sabah erkencisin mesai var unuttun mu demiyosunuzlmaz:
öptüm sizi..güzel gecelerrrrra.s.
kuzular onunla ilgili bişi yazdım okudunuz mu, ben hep dizleri eğmişim, kalçaları eğmek gerekmiş, film izlerken sessiz sessiz dinlemeden spor yapınca böyle oluyor kaydirigubbakcemile3
ondan öyle ağlanmışım yani yoksa ben çok süper sporcuyumdur guclubacismile sengözlerimebaksanab
canım hoş geldin, özledik seni, regl olduğun için 1-2 kilo farklılıklar olabiliyor.
hiç söylemiyorsunuz sPatz git yat uyu, sabah erkencisin mesai var unuttun mu demiyosunuzlmaz:
ya kuşum biz seni biliyoruz, bu topicin en süper sporcularındansın gerçekten de.ben anlamıştım zaten bu işte bi terslik olduğunusempatiksalakcinni çok uzun da değilmiş slim in 6, iyi ki yapmışım. uzun süre sürdüremem ama sık sık yapmaya çalışıcam bundan sonra. içinde keşke biraz daha karın hareketi olsaydı ama yaaa...
evet yaa bana karın lazım ama bu bacak yoğun..
şimdi karın hareketlerini indiriyorum..
![]()
hosbuldum canimin ici bende sizi ozledimmm benide ozlemenize cokkk sevindimmmm tatlimmm bakalim regl bitince kilo nolcak gulum
ardından callan ya da plates yaparsın tatlım.
iyi geceler bebekim Şeniz
tek onla olmaz zaten, sen gelin olcaksın yorul biraz, ben de düğünden önce kilo alma rejimi yapmıştım, gelinlik zor olmuştu kaydirigubbakcemile3
incelirsin canım merak etme, saçlarımı boyattım resimlerimi gördün mü:)
hemen bakioommm canimm cok merak etttimmmm opuyorumnanaktan
çok sağol güzel yorumların için hayatım, benim çıkmam lazım malum dersler var, iyice uyku bastırmadan bitiriyim çok öpüyorum seni hayatım opuyorumnanaktan