50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar..

slim in 6yı yaptım bacaklarım sızlıyo.. sanırım yarın iyi hamlamış olacaklar..

hello.gif
kizlar selammm nasilsiniz?kac gundur gelemedimm merak ettiyseniz ozur dilerim canlarimmm keyfim yoktu bugunde regl oldum agrim vardi tartildim 60.5 ciktimmm:((((((

prenses hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
yoktun günlerdir yokluğunu farkettik tabiki. nasılsın keyfin nasıl?

menumuu yazayimm kizlar
sabah bi dilim kepek peynir domates salatalik biber
ogle et bulgur pilavi iki kasik
ikindi kek yedim iki dilimm regl oldumm mazur gor kocummmm
aksam enginar semizotu salatasi activya sade
meyve

prenses hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
yoktun günlerdir yokluğunu farkettik tabiki. nasılsın keyfin nasıl?

canim benim valla keyfim hic yoktu yazmayada mecalim yoktu moralim bozuk sizide bozmak istemedim bugun daha iyiceyim saolasinn tatlimmmmmcimmmm
yoklugumun hissedilmesine sevindimm sevgi ilgi cok iyi gelioo eksik olmayin valla

ben tam sayılarıyla yapamadım valla arada atladım itiraf edeyim eyvahedigeldismile

kuzucum ben de şu şınav hareketini yapamadım hiç.kolları çok güçsüz sanırımmafoldumben

canim benim valla keyfim hic yoktu yazmayada mecalim yoktu moralim bozuk sizide bozmak istemedim bugun daha iyiceyim saolasinn tatlimmmmmcimmmm
yoklugumun hissedilmesine sevindimm sevgi ilgi cok iyi gelioo eksik olmayin valla

canım sen canın sıkkın olsa da gel...burda biraz muhabbet eder keyfini yerine getirmeye çalışırız biz.kaydirigubbakcemile4

iyi akşamlar kızlar..

slim in 6yı yaptım bacaklarım sızlıyo.. sanırım yarın iyi hamlamış olacaklar..

ben de slim in 6 yaptım bu akşam.benim bacaklarım değil de kollarım ağrıdı yaaabilmiyorumkismile

kuzular onunla ilgili bişi yazdım okudunuz mu, ben hep dizleri eğmişim, kalçaları eğmek gerekmiş, film izlerken sessiz sessiz dinlemeden spor yapınca böyle oluyor kaydirigubbakcemile3
ondan öyle ağlanmışım yani yoksa ben çok süper sporcuyumdur guclubacismile sengözlerimebaksanab

hello.gif
kizlar selammm nasilsiniz?kac gundur gelemedimm merak ettiyseniz ozur dilerim canlarimmm keyfim yoktu bugunde regl oldum agrim vardi tartildim 60.5 ciktimmm:((((((

canım hoş geldin, özledik seni, regl olduğun için 1-2 kilo farklılıklar olabiliyor.

kuzular onunla ilgili bişi yazdım okudunuz mu, ben hep dizleri eğmişim, kalçaları eğmek gerekmiş, film izlerken sessiz sessiz dinlemeden spor yapınca böyle oluyor kaydirigubbakcemile3
ondan öyle ağlanmışım yani yoksa ben çok süper sporcuyumdur guclubacismile sengözlerimebaksanab

canım hoş geldin, özledik seni, regl olduğun için 1-2 kilo farklılıklar olabiliyor.

ya kuşum biz seni biliyoruz, bu topicin en süper sporcularındansın gerçekten de.ben anlamıştım zaten bu işte bi terslik olduğunusempatiksalakcinni çok uzun da değilmiş slim in 6, iyi ki yapmışım. uzun süre sürdüremem ama sık sık yapmaya çalışıcam bundan sonra. içinde keşke biraz daha karın hareketi olsaydı ama yaaa...

kızlar saat ne kadar geç olmuş yaaa..
hiç söylemiyorsunuz sPatz git yat uyu, sabah erkencisin mesai var unuttun mu demiyosunuz:olmaz:

öptüm sizi..güzel gecelerrrrra.s.

opucuk1.gif

hosbuldum canimin ici bende sizi ozledimmm benide ozlemenize cokkk sevindimmmm tatlimmm bakalim regl bitince kilo nolcak gulum

ya kuşum biz seni biliyoruz, bu topicin en süper sporcularındansın gerçekten de.ben anlamıştım zaten bu işte bi terslik olduğunusempatiksalakcinni çok uzun da değilmiş slim in 6, iyi ki yapmışım. uzun süre sürdüremem ama sık sık yapmaya çalışıcam bundan sonra. içinde keşke biraz daha karın hareketi olsaydı ama yaaa...

ardından callan ya da plates yaparsın tatlım.

kızlar saat ne kadar geç olmuş yaaa..
hiç söylemiyorsunuz sPatz git yat uyu, sabah erkencisin mesai var unuttun mu demiyosunuz:olmaz:

öptüm sizi..güzel gecelerrrrra.s.

iyi geceler bebekim Şeniz

evet yaa bana karın lazım ama bu bacak yoğun..
şimdi karın hareketlerini indiriyorum..

tek onla olmaz zaten, sen gelin olcaksın yorul biraz, ben de düğünden önce kilo alma rejimi yapmıştım, gelinlik zor olmuştu kaydirigubbakcemile3

opucuk1.gif

hosbuldum canimin ici bende sizi ozledimmm benide ozlemenize cokkk sevindimmmm tatlimmm bakalim regl bitince kilo nolcak gulum

incelirsin canım merak etme, saçlarımı boyattım resimlerimi gördün mü:)

ardından callan ya da plates yaparsın tatlım.

iyi geceler bebekim Şeniz

tek onla olmaz zaten, sen gelin olcaksın yorul biraz, ben de düğünden önce kilo alma rejimi yapmıştım, gelinlik zor olmuştu kaydirigubbakcemile3

incelirsin canım merak etme, saçlarımı boyattım resimlerimi gördün mü:)

hemen bakioommm canimm cok merak etttimmmm opuyorumnanaktan

çok sağol güzel yorumların için hayatım, benim çıkmam lazım malum dersler var, iyice uyku bastırmadan bitiriyim çok öpüyorum seni hayatım opuyorumnanaktan

canimmmsinnnn ne demekkk bak derslerine sen gulummm allah zihin acikligi versin
dualarim senle cicegimmm cok opuyorummm
tatli ruyalar kovalasin pembe patili tavsanlar :)))))

Hanımlar, ne kadar çok sayfa yazmışsınız ya. Oku oku bitmedi. Neyse, ne demiş atalarımız, en iyi forum çenesi düşük forumdur kaydirigubbakcemile3 . Evet, uydurdum :utangac: .

Okurken aklıma birkaç şey takıldı. Selülitden bahsetmişsiniz, benim bildiğim yürüyüş yapınca gidiyor onlar, böyle okumuştum bilemeyecem işin aslını. Bir de sanırım aranızdan biri(kimdi hatırlamıyorum) kocasının selülitlerinden bahsetmişti bir ara. Erkerlerde de selülit oluyor mu ya? Magazin programları izlemenin zararları işte, ben sadece kadınlarda oluyor sanıyordum.

Düşük bel pantalonların böbrekler için çok zararlı olduğunu söylemek zorundayım. Rahatsız etmiyorsa düşük bel giymeseniz daha iyi olur sizin için, karışmış olmak da istemiyorum fakat sizin sağlığınız için söylüyorum olumunekankayizsmile .
Ben de yüksek bel pantalonları sevmem, hani şu kaburga kemiklerine değenler, neredeyse göğsüne kadar çıkanlar. Ama ikisinin ortası gayet iyi bence. Ne düşük, ne yüksek. Erkeklerin giydiği pantalonlar gibi. Hoş erkeklerde son zamanlarda kıçtan düşük pantalon giyiyorlar ya neyse. Biriniz demişki her yerde düşük bel var sadece, o da doğru. Ben de giysi bulmakta zorlanıyorum. Sıkışınca erkek reyonundan alıyorum, onlarınki daha rahat, afedersiniz popo kısmı da daracık olmuyor :kedi: .
Tabi belki de sizin düşük bel dediğiniz pantalonlar benim bahsettiklerim kadar değildir. Ne kadar düşük giyiyorsunuz? İki yanda kalça kemiklerinin çıkıntısı var ya(buna eminim başka bir şey deniyordur da, ben bilmiyorum) , pantalon onların da birkaç santim aşağısında mı kalıyor?

Bugün spor yapamadım. Akşam yapacaktım, bizimkiler dedi Manga var bugün diye ben de vazgeçtim :sm_cool: . Arkadaşımın bir uyarısından dolayı menülerimi buraya yazamayacağım, kusura bakmayın. Kabul ederseniz koça özel mesaj olarak gönderirim.

Bazılarınız pilates yapıyor sanırım. Adını tam olarak alabilir miyim? İnternette çok var da hangisini yapayım karar veremiyorum belki yardımcı olursunuz. Ebruyu istemiyorum onu şimdiden söyleyeyim.

Back
X