ya bişey sorcamm,bir kaç gün önce birisii burda yanii,adet dönemi ağrıyı azaltann çay gibii bişeydenn bahsetmiştii,ama ben geçmiştee bulamamdımmm daa hatırlayan varsaaa söyleyebilirm mi?karnım ağrıyoo ve 2.günn ilaç almak istemiyorummmm çok şiddetli değill ..
Acaba ben mi oluyorum bu birisi, bilmiyorum ama öyle bi şiler yazmıştım. Şunu mu diyorsun:
kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245007-50-59-kilo-araligindakiler-birlikte-zayifliyor-3917.html
Eğer bundan bahsettiysen, kusura bakma ben bilmiyorum o çayların ne olduklarını. Ama bu forumda vardı öyle bir konu, ağrıdan bahsediyorlardı geçirmek için napıyorsunuz falan diye. Orada çaylardan bahsediyorlardı, fakat yanlış anlamadıysam o gün(ağrıdığı zaman) içmek değil de bütün bir ay boyu içmek etki ediyormuş. Tam okumadım bilemeyeceğim artık. O konuyu araştıracağım yarın ok? :)
Hızlı çözüm istiyorsan, arkadaşım bana bir hap önermişti onu yazabilirim. O da bu forumda görüp kullanmıştı, bana önerdi, ben de kullandım memnun kaldım. Ağrıyı en geç 1 saatte kökten geçiriyor. Hapları da doktora sorarak almak gerekiyor sanırım. Bilmem ki adını yazmam doğru olur mu burada. İzin varsa yazayım.