50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo 58 civarı gidip geliyo 4 gündür yiyiyorum hihoyyyt
belkide şişliktir bilmiyorum artıkkk:kedi:

zımbırtım gecikmişti kafayı yedim laelaelaelaelae çok şükür dün geldi
aaaa
bide boynum geçtii:lepi: hani çatırdamıştı ya ertesi günü farklı bir nokta ağrıyorsdu şu an arada sızıyo o kadaryerimseniben

Şişliktir canım, sırf yemekle o kadar olmaz, tabi sınırları zorlamıyorsan aklinialirimsmile

Boynunu ben pek bilmiyordum, geçmiş olsun tontişkom kaydirigubbakcemile3 Boğazın yanıyo biliyodum bi tek.

Ben kahvaltıya sonra dışarıya kaçam fıstıklar, öptüüüüüm opuyorumnanaktan

Buarada essitalopram hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile4

yasemncigimmmmmmmm kuzum ben yine ask ve ceza izledim giderek daha da sacmasalaksapanlasiyor ama yine de izliyorum ya dikkat ettin mi hiiic bi sey olmadi bolumde yaa bos bos neyseee sinirlenmeyim de abaza savasa devam :))

seyretmedim şekerim yaaa üstün körün gidip gelip bakıyorum sempatiksalakcinni
kız cadı sen niye kilonu yazmıyon gideni sonra toplu olarak yazcan dimiiii aklinialirimsmile

Şişliktir canım, sırf yemekle o kadar olmaz, tabi sınırları zorlamıyorsan aklinialirimsmile

Boynunu ben pek bilmiyordum, geçmiş olsun tontişkom kaydirigubbakcemile3 Boğazın yanıyo biliyodum bi tek.

kaydirigubbakcemile4
mekik olayından sonra yazmıştım canım boğazımda geçmek üzere zatii

sana afiyet olsun sonrada iyi gezmeleropuyorumnanaktan

Ben kahvaltıya sonra dışarıya kaçam fıstıklar, öptüüüüüm opuyorumnanaktan

Buarada essitalopram hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile4

hoşbulduk şekercimm hihoyyyt

Canım benim teşekkür ederim, olsun geç olsun güç olmasın ederiz muhabbet sen böyle sevgiyle kucakladıktan sonra :) Bu arada bende çoluk çocuk yok, eşimde yurt dışında bir süredir evde tekim bir tek sizinle muhabbet ediyorum burda. Resmen zayıflama ve spor kampına aldım kendimi (bir de ders) bu arada 10 farka gerek yok 8 fark olsa bile yeter canıma minnet. Koşuyorum kollarına yesa yakala beni :Dolumunekankayizsmile

Az önce ilk defa yaptım slim in 6'nın strat it up ını. Valla ter içinde kaldım, heryeri çalıştırıyor ben çok beğendim ve devam edicem :)

canım nasıl bır spor leslıe gıbımı yoksa callan gıbımı yada plates tarzımı onu merak ettımde

aaaa
bide boynum geçtii:lepi: hani çatırdamıştı ya ertesi günü farklı bir nokta ağrıyorsdu şu an arada sızıyo o kadaryerimseniben

gecmıs olsun canım evet o zımbırtının sıslıgı mahvedıyr zaten bencede sıslıktır hem regl olmussun ya artık ıstahında duzene gırer

Canım benim teşekkür ederim, olsun geç olsun güç olmasın ederiz muhabbet sen böyle sevgiyle kucakladıktan sonra :) Bu arada bende çoluk çocuk yok, eşimde yurt dışında bir süredir evde tekim bir tek sizinle muhabbet ediyorum burda. Resmen zayıflama ve spor kampına aldım kendimi (bir de ders) bu arada 10 farka gerek yok 8 fark olsa bile yeter canıma minnet. Koşuyorum kollarına yesa yakala beni :Dolumunekankayizsmile :)

heheh afferin canim yaa ne guzel umarim 8de olur 10 da sen ne kadar istersen esin de gelir insallah elbet birgun kavusursunuz :)) coluk cocuk da olur Allah can sagligi versin de ayyyyyyyy iyice civittim ben haaa valla bravo canim ne guzel esin donunce bayaa sasiracak :)

:roflol: :roflol:
Cadı ya kaydirigubbakcemile3 Sabah sabah kaçıncı kez güldürdün beni opuyorumnanaktan Bizlerin her güldüğü an senden 100 gram gitsin süprizzzzz 47 de dur ama yerimseniben

ayyyyyyyyyyy yirim ne kadar guzel soyledin sen yahuuu hadi insallah insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh Şeniz yuruyuse cikcaktik ev sahibimle yagmir var disarida yaaaa sempatiksalakcinni

seyretmedim şekerim yaaa üstün körün gidip gelip bakıyorum sempatiksalakcinni
kız cadı sen niye kilonu yazmıyon gideni sonra toplu olarak yazcan dimiiii aklinialirimsmile

hehhe nasil biliyooo var yaaaaaa: sırnaşık şey yaa valla tarti olayim sikinti diye canim ama tartilacagim insallahhh en kisa zamanda yazarim aaaaaaaaa bi de persembe gunleri cocuklari yuzmeye goturuyoruz 4 ve 5inci siniflari gittigimiz yerde hani aletler olur ya hem boyunu hem kilonu bilmem bi seyleri soyler ondan var onun ustune cikacagim insallah hem boyumu da tam ogrenirim zaten daha oncesinde de cikmistim ama bakalim fark neyim olacak mi belki ayakkabimi da cikaririm etrafta pek kimse olmazsa laelaelaelaelae

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben yine wcye ciktimmmmmmmmm inanmiyorummmm yaaa biraz bekleyip tartilacagim kahvalti yapmis bile olsam merak ettim yahuu:)) 500gr az sayarim:)

canım nasıl bır spor leslıe gıbımı yoksa callan gıbımı yada plates tarzımı onu merak ettımde

valla ben callan ı hiç beğenmedim onunla alakası yok hiç sıkıcı değil, pilates gibi de zor değil, 25 dakikalık seni sürekli aktif tutan ve nerdeyse her tarafını çalıştırıp ter attıran bir egzersiz. Aslında hepimizin bildiği basit hareketler ama ard arda dinlendirmeden ve belli bir düzen içinde yaptırdığından dolayı, bilinçsiz yapılana göre daha etkili ve güzel ter attırıyor.

heheh afferin canim yaa ne guzel umarim 8de olur 10 da sen ne kadar istersen esin de gelir insallah elbet birgun kavusursunuz :)) coluk cocuk da olur Allah can sagligi versin de ayyyyyyyy iyice civittim ben haaa valla bravo canim ne guzel esin donunce bayaa sasiracak :)
Amin canım benim ağzın bal yesin, evet eşim gelince çok şaşıracak ve sevinecek, kilo vermemi canı gönülden destekliyor çünkü karısı çıtır olsun istiyo sempatiksalakcinni

Ehehehe bence de konuşalım ya, bu kk olmasa ben bu kadar istikrarlı olamazdım herhalde. Çevremdeki herkes zayıf ve kilo vermekle uğraşan kimse yok, sizleri gördükçe azmim artıyor valla :) Bu arada milletin yemek baskısı konusunda da haklısın, her gittiğin yer de ısrar ısrar, kötülüklerinden yapmıyorlar belki ama bizim kötülüğümüze oluyor. Hele diyetteysem ve o ikram edilen şeyi çok canım çekiyorsa bir de üstüne ısrar ediliyorsa çok sinir oluyorum. Karşımdakini direncimi kırmaya çalışan bir düşman gibi görmeye başlıyorum neredeyse sırnaşık şey Bu arada sana bir öneri de bulunmamı ister misin? Yan yağlar bende de çok var ve kurtulmaya çalışıyorum. Sürekli orayı daha iyi çalıştıracak hareketler bulmaya çalışıyorum ve sonunda buldum. Yanlarımı en çok çalıştıran ve ağrıtan hareket şu. Bir yatağa yan yat ama sadece göven ve kalçanın bir kısmı yatakta olsun, bacakların boşlukta olacak. Bu şekilde bacaklarını birleştirip yukarı kaldırıp indireceksin. Zaten 20 tekrardan 3 set yapınca daha fazla yapacak halin kalmıyor. Ertesi gün de o bölgeler ağrıyor. Daha önce bu yan yağlarla ilgili bir sürü hareket ürettim ama hiç biri bunun kadar çok ağrıtmadı.boshayallersmile

Callanın da bi hareketi var sond, yere oturuyorsun bi yere tutunup bi ayağını arkaya uzatıyorsun yok böyle bişiy hem popo hem yanlar patlıyo sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 ben de onu tavsiye ederim canım yaaa dediğin yöntem de benim önceden uyguladığım bi yöntemdi ama bele çok ağırlık biniyor o hareketi yapıyorsan poponun altına ellerini koymayı unutma belin zedelenmesin opuyorumnanaktan

melabaaaaaaaaaaaaaaaa ben uyandim da geldimmm kahvaltimi yaptim smdi yesil cayimi iciyorummm

KOCUMMM ilk gununde basarilar dileyeyim bari

SENSE HANIM nasilsiniz bakalim menune soyle bi goz gezdirdim de masallahi var valla :)

Yesacan napıyosun yaaaa özledik kız...

Bu arada nerde fotolar ?? ben göremedim yahuu bilmiyorumkismile

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Hemen konuya girem :))) 400 gram vermişim dünden bugüne :)))

Dulcineaaaaaaaaaa slm tatlımmmm oh ne güzel gitsin kilolar hop bi ki üç kaydirigubbakcemile2

[/B]sanirim ben kendimi guvende hissetmeyince wcye cikmiyorum :) kendi odama donunce koyverdim gitti :)
kaydirigubbakcemile3 CİMCİME CADIIIIII kaydirigubbakcemile3
hu huuu
herkezlere selam ohh be geldim artıkın
birazcuk klio alarak döndüm :icecream: amaaaa:sm_cool:
ayy ben manyadımmm:1ninca:

Yasuşum selammmmmm keyfin yerinde bakıyorum manyadım diyo yaaa kaydirigubbakcemile3

aaaa

Geçmiş olsun sevindim geçtiğine

KAHVEKOKUSU hep aynı şeyleri anlattığı kesinnn ama işe yarayan bişiy mi? sen inanıyor musun? denedin mi? aklinialirimsmile

Kızlar akşama bir çift incecik misafirim gelecek, istediklerini istediği gibi yiyip içebiliyorlar karı koca. Kurufasülye ıslattım yanına pilav da yapıcam. (pilavı ağzıma sürmicem söz) Peki kuru fasülyeyi az yağlımı yapsam yoksa onların damak zevkine göremi yapsam bilemedim yaa. Siz misafirlerinize nasıl yemek hazırlıyorsunuz diyetteyken??? Bir de onlarla oturunca tek başımaykenki gibi olmuyor, ölçüyü aşmaktan korkuyorum.bilmiyorumkismile

Sense şekerim evet o hareketi gördüm, yapıcam onuda kurtulmam lazım şu inatçı yağlardan. Bu arada aklın yolu bir, demek benim keşfettiğim hareketi sen de keşfettin :)

Kızlar akşama bir çift incecik misafirim gelecek, istediklerini istediği gibi yiyip içebiliyorlar karı koca. Kurufasülye ıslattım yanına pilav da yapıcam. (pilavı ağzıma sürmicem söz) Peki kuru fasülyeyi az yağlımı yapsam yoksa onların damak zevkine göremi yapsam bilemedim yaa. Siz misafirlerinize nasıl yemek hazırlıyorsunuz diyetteyken??? Bir de onlarla oturunca tek başımaykenki gibi olmuyor, ölçüyü aşmaktan korkuyorum.bilmiyorumkismile

Canım yeşillik bol yersen ölçü kaçmaz
1 kaşık yemek 2 çatal yeşillik 1 kaşık yoğurt böyle yaparsan kaçmaz (ben bu yöntemi uyguluyorum) yerimseniben

Sense şekerim evet o hareketi gördüm, yapıcam onuda kurtulmam lazım şu inatçı yağlardan. Bu arada aklın yolu bir, demek benim keşfettiğim hareketi sen de keşfettin :)

Yap tatlım onu biraz yıkıcı bi hareket ama (yapan adam da yıkılıyo sonunda zaten kaydirigubbakcemile3) işe yarıyor evet tatlım yaa aklın yolu birmiş yerimseniben

canım bence mısafırlerın ıcın normal olcun neyse onu yap sımdı kotu olmus demesınler sende susuz olarark yersın boylece suyundakı yag sana gecmez

arkadaşlar ben de 57.4 kiloyum. temmuza kadar 55 olmak istiyorum. su 2.5 kiloyu veremedim gitti bi türlü... sizle beraber gaza gelirim iyi olur diye düşünüyorum.. herkese kolay gelsinopuyorumnanaktan

essitolpsuajfsd canim benimmmm istemez mi hic tabii cok super olacak coookk ohhh misss

zeyynnn cnaim hosegldinn boyun kac bakalimmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaa yazmissin zaten bence bol bol spor yap kilo vermesen de olur

sensecimmmmmmm bi tane buraya koymustum kaldirdim :)) ayy valla ben de ozledim yahhuuuu

Son düzenleyen: Moderatör:
gecmıs olsun canım evet o zımbırtının sıslıgı mahvedıyr zaten bencede sıslıktır hem regl olmussun ya artık ıstahında duzene gırer

saol canım bende çok kasmadım kendimi yemek konusunda ama dün akşamı 6 civarı yedim gece sadece 2 kaşık az yağlı semiz otunu yedim 1 kasede yoğurt yanii dengelemeyide elden bırakmıyorum

hehhe nasil biliyooo var yaaaaaa: sırnaşık şey yaa valla tarti olayim sikinti diye canim ama tartilacagim insallahhh en kisa zamanda yazarim aaaaaaaaa bi de persembe gunleri cocuklari yuzmeye goturuyoruz 4 ve 5inci siniflari gittigimiz yerde hani aletler olur ya hem boyunu hem kilonu bilmem bi seyleri soyler ondan var onun ustune cikacagim insallah hem boyumu da tam ogrenirim zaten daha oncesinde de cikmistim ama bakalim fark neyim olacak mi belki ayakkabimi da cikaririm etrafta pek kimse olmazsa laelaelaelaelae
biliriiiiimmmmm sırnaşık şey
sende yüzüyormusun bıcırıklarlaaaklinialirimsmile
aa fark deinde aklıma geldii bizim komşunun kızı 21 ile 22 yaş civarında kız yalan olmasın yinede bayaa boyu uzadı vallaaa niye olmasın dimiiiyerimseniben

az yağlı yaparsan lezzeti düşük olabilir onlarınki çoksa sende ortasını yap canım
zeytinyağlı kuru mu
birde ben misafir olayında değil sadece ev için yaptıklarımda eğer yemek yağlı
ise kendime yağsız bölümünden alıyorum yemek hafif ateşte olunca birbirine pek girmiyo o zamn bazı yemeklerde yağsız saman gibi oluyoo yakötükedihüso

yok kuzum biz yuzmuyorum kenarda el kol hareketleriyle yardim ediyoruz ve de bayaa bi gaz veriyoruz hadi aslanim yaparsin sen dyee:))

ayyy super olur canim da ne bileyim gecti bizden artik gibi :(

zeynn hoşgeldiinn

kız yesaa o senmisiin sempatiksalakcinni
haa aklıma gelmişken senin fotolarına baktım öteki bölümde yorum yapmadımm dabiiiki

ammaaa süper olmuşsun cidden yerimseniben

Back
X