waterim spirderim hosgeldin kuzum nassin yahuu yoksun hic gorunmuyosun nasil gidiyor anlat hele
HAFTANIN KOCU KAHVE KOKUSUNA OPUCUKLER heh sozunu dinleyin kocumuzun emi
canım benimmmm umarım layıkıyla yapabilirim bu işi ve sizleri utandırmamkaydirigubbakcemile2
Kızlar günaydınnnnn
dün çok yürüdüm o yüzden daha fazla spor yapmıyim dedim bir kaç gün dinlendirebilirim kendimi kollarım ve bacakalrımdaki tüm kaslar felç oldu resmen adım atamıyorum valla sorumlusu slim in 6 ve callan...
Kaşıyınca da çatlıyor deri...
Allah seni kahretmesin sırnaşık şey :roflol:
Kızlar bu arada slim in 6 çok sakat yaa diz kapağıma biniyo ağırlık ayarlayamamaktan korkuyorum bişiy olur mu yaaa? bilmiyorumkismile
Anchusacım bize zaman ayırdın hizaya soktun koçluğun için çok teşekkürler
İmza çiçek ve böceklerin a.s.
Kahve kokusu yeni koçluğun hayırlısı olsun tatlımmm
O zaman haftanın ilk mönüsünü yazıyorum
06:30
2 ceviz
½ bardak su
2 kuru kayısı
06:30 – 07:10
Yürüdüm
08:30
1 bardak yeşil çay
1 dilim esmer ekmek
4 küp tulum peynir
1 adet domates
5 zeytin
2-3 dilim salatalık
1 ç.kaşığı bal
11:30
1,5 kepçe susuz bezelye
1 dl. Mısır ekmeği
1 dl. Kepek ekmeği
1 tabak marul ve mor lahana
½ kase y.yağlı yoğurt
14:00
1 elma
1 kase y.yağlı yoğurt
16:30
Yeşil çay
2 Fındık
2 Badem
Yarım Ceviz
2 leblebi
17:30
1 kepçe susuz bezelye
1 dl. Keten tohumlu esmer ekmek
1 tabak marul , mor lahana, havuç sirkeli
1 kase y.yağlı yoğurt
19:00 – 19:45
Yürüdüm
20:00
1 avuç kiraz
Mineralli su
20:15 – 24:00
Sahilde yürüyüş
20:45
3 top dondurma
22:30
1 açık limonlu çay şekersiz
Canım o kadar dondurma istemiş ki doymadım valla zor tuttum kendimi bi tane daha almamak için
sensoşum , çok teşekkür ederim bitanem..
çok sağlıklı bir gün geçirmişsin ama o dondurma da neyin nesi gecenin bir vakti

Ya bugün de mi dinlensem yaa?
Kaslar kasılmış durumda yaptığım spor da etkili olmayacak sanki bi de kas sarkması oluyomuş yaw bilmiyorumkismile çok abartınca duyunca şimşekler çaktı bende aklinialirimsmile
Çok zorlandıkları geçiyorum zaten de callan ın karın hareketleri yüzünden yolda yürürken karnımı içime çekemiyorum artık gelmiyo sempatiksalakcinni
Çok terletiyo çok enteresan yaa bişiy de yaptırmıyor aslında görünüşte çok da hareketli değil ama zorladı beni slim in 6..
Tek korkum diz kapağımı sakatlamak biraz tez canlıyım üstünüze afiyet kaptırıp cart curt parçalayabilirm her an...kaydirigubbakcemile3
canım bugün biraz dinlendir vücudunu istersen , hafif sporlar yap..genel olarak yürüyüşe ağırlık ver kasların toparlanana kadarşutarafagitti