50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi ya... ben seni daha da bi ince olursun sandıydım. Tahmin edebiliyorum, türkiyede 1,84 boyunda bi bayan olmak cidden zor iş bi çok yönden. Avrupalı falan mı yoksa ailen kaydirigubbakcemile3 Türkiyenin ortalaması malüm ne de olsa yerimseniben

Benim de hayalim paça yaptırma derdi olmadan pantolon giyebilmekti ama nerdeeeeeeeee, 30 da bile gerekiyo diye hatırlıyorum, ya da 32 :uhm:

Sen de benim gibi makarnaya dayanamıyon herhal, ben de makarnaya bi başladım mı, tam başlarım cokacimcoook

Ben cansu dereyi görmüştüm. Uzun ince diye özetlemek mümkün benim açımdan sempatiksalakcinni Zayıflık özellikle diz kapaklarını çok çirkin gösteriyo. Ben de uzaylı derim, ama ayıptır söylemesi sen de benim için uzaylısın :utangac: Onların etkisinde kalarak kendine haksızlık ediyorsun bence. Senin bededin zaten 90 60 90 gibi bişidir, bi kaç cm ne kadar farkedebilir ki... Kafana taktığın için senin gözüne çok gözüküyo muhtemelen. Belki onlar da seni görünce öyle düşünüyo...

hahahhaa yok ben daha uzaylı mertebesıne ulasamadımm
ki bu hatunlar içinde böle kemik fıskıran diz kapagı makbul
aman öyle olsun dıe ölüolarrr
91-61-91 ölçtüm en son da kendime tolerans geçtmm mı
hakkını vererek mı ölçtüüm emın degılmmkafamçokkarıştı
zatenn belli bi boydan sonra legen kemigin falan daha kalın oluorr
istesen de çok küçük beden kotlar olmjuorr
iskeletim bile girmez sanırım 24lere 25lere
yaa ama en azından sizin sansınz begendgnzz pantları kestırıonuzz yaptırıonuzz
adam yok dedı mı bıttı benm ıcın

Watercım eğer callanda tek ayağı yere paralel uzattıysan nasıl olur bilemicem, ben hiç öyle yapmadım sempatiksalakcinni
Ütü macerana hala gülüyorum :)))))))))))) :roflol: gece gece, şaka gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile3 İnsan temizlik konusunda değişebiliyo, ben de o konuda takıntılıyım, özellikle kendi evinden kontrol eline geçince sapıtma olasılığı her zaman var delikafadulden

Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan

Frosythiacım meyveleri al, güzelcenek kaynat, mis gibi oluyo. Bi de kuzu demişti, şeker yerine de kuru üzüm at, oldu bitti, hem sağlıklı, hem şekersiz :içelim: Hem de çok leziz oluyo... istediğin karışık meyve suyunu da yapabiliyon ayrıca.
Yarın kesin bakcam o 24 beden kota, sadece kemikler içine girer sanırsam -tatlicadiarzu-

iyi geceler canımmmm
yaaa nasıl bi duygu anlatayım
kendini 100 kilyu gecmıs bı obez gıbı hıssedıorsun yanlarında
yemıorlar kı bısı cıkarsınlar kaydirigubbakcemile3
sadece elmayla beslenen manyaklar gördümm o derece yaniii
benden beterler
hala zayıflama cabalarındalar bide git öl yaniiii

bence zaten cesetden farkları yok tek kemık kalıo yanı elmayla hayatm gecer o kadar guzel yıyecek varken hıcmı canları cekmıo kı neyse kactım ben:teytey:

Watercım eğer callanda tek ayağı yere paralel uzattıysan nasıl olur bilemicem, ben hiç öyle yapmadım sempatiksalakcinni
Ütü macerana hala gülüyorum :)))))))))))) :roflol: gece gece, şaka gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile3 İnsan temizlik konusunda değişebiliyo, ben de o konuda takıntılıyım, özellikle kendi evinden kontrol eline geçince sapıtma olasılığı her zaman var delikafadulden

Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan-

yaptım canım hepsını yaptım hemde sımdıden agrılarım varbilmiyorumkismile aynen dedıgın gıbı evde kontrol tek bende ve herseyın sorumlusu sensın o yuzden hersey guzel olmalı dıyrm bırde evlenınce nasıl olcak bılmıyrm artık onceden dıyrm ya utuyu elıme almazdım utulu pantalonları bıle yıkandıktan sonra utulu gıbı kurutur ole gıyrdım degısıo ınsan sımdı kesın gıttım sızede tatlı ruyalaropuyorumnanaktan

Ayyy cidden mi... Diz kapağının öyle olması amaç yani...... Başımıza taş yağacak valla :))) Resmen güzellik kavramı farklı boyutta onlar için. Bence çok zayıf insan da çirkindir. Hep derim, azcuk bişiler kalmalı diye :)) Sadece kemik olunca rahatsız edici oluyo bence.

91-61-91..... ay daha nolsun. Bence süper. 1 cm nin çok fark yaratacağına inanıyor musun cidden..
Yani düşünsece 1,60 boyda bi insan için 90-60-90 la, senin için 90-60-90... boy uzadıkça bu insana daha ince geliyo... Sen 90-60-90 olman demek, bizim sanırım 80-52-80 olmamızla aynı şey gibidir. (oturup tam oran hesabı yapmadım :))) Yüzün nasıl, umarım çok çökük değildir.

Cidden şu yarışma mevzusu sonlanır da, sen de ideal kilondan mutlu mesut yaşarsın... Varsın kotlar kısa gelsin :)))

Buarada ben bile kısacık boyumla bi dönem üstüme belimi örten kıyafet bulamazdım, seni düşünemiyom... Sana terzi bi koca lazım :)))

Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan

Frosythiacım meyveleri al, güzelcenek kaynat, mis gibi oluyo. Bi de kuzu demişti, şeker yerine de kuru üzüm at, oldu bitti, hem sağlıklı, hem şekersiz :içelim: Hem de çok leziz oluyo... istediğin karışık meyve suyunu da yapabiliyon ayrıca.
Yarın kesin bakcam o 24 beden kota, sadece kemikler içine girer sanırsam -tatlicadiarzu-

fenalıkk bişi yaaa hangı markada gördüm 24ü htrlamıormm da
varmıs sanırım artık çogu markada
ama tommynın outletınde gormustum sanırım
resmen paçası uzun ergenlıge bıle gelmemıs çocuk kotu
benım kolum gırer heralde sadece pacasından :)

hmmm denıcemm su meyve kaynatma işini
aslında eve edınsem su katı meyve presslerınden fena olmıcakk
ama pahalı bısı mı bılmıormm
%100 deselerde hazırlarda seker ıllakı vardır dıe dusunuormm

yaptım canım hepsını yaptım hemde sımdıden agrılarım varbilmiyorumkismile aynen dedıgın gıbı evde kontrol tek bende ve herseyın sorumlusu sensın o yuzden hersey guzel olmalı dıyrm bırde evlenınce nasıl olcak bılmıyrm artık onceden dıyrm ya utuyu elıme almazdım utulu pantalonları bıle yıkandıktan sonra utulu gıbı kurutur ole gıyrdım degısıo ınsan sımdı kesın gıttım sızede tatlı ruyalaropuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 Çok şekersin ya, gece gece muhabbete bak kaydirigubbakcemile3 :roflol: Evlenince genelde tersi oluyo bi süre, hele bi de çocuk olunca... Bakıyon ki yetişemiyon hiç bişiye, battı balık yan gider hesabı.... -tatlicadiarzu-

O dediğin ütülü gibi kurutma olayı süper oluyo cidden :lepi: Genelde onu bodylerde yapıyom ben, bi de kotta sempatiksalakcinni

Tatlı rüyalar canım. opuyorumnanaktan

Ayyy cidden mi... Diz kapağının öyle olması amaç yani...... Başımıza taş yağacak valla :))) Resmen güzellik kavramı farklı boyutta onlar için. Bence çok zayıf insan da çirkindir. Hep derim, azcuk bişiler kalmalı diye :)) Sadece kemik olunca rahatsız edici oluyo bence.

91-61-91..... ay daha nolsun. Bence süper. 1 cm nin çok fark yaratacağına inanıyor musun cidden..
Yani düşünsece 1,60 boyda bi insan için 90-60-90 la, senin için 90-60-90... boy uzadıkça bu insana daha ince geliyo... Sen 90-60-90 olman demek, bizim sanırım 80-52-80 olmamızla aynı şey gibidir. (oturup tam oran hesabı yapmadım :))) Yüzün nasıl, umarım çok çökük değildir.

Cidden şu yarışma mevzusu sonlanır da, sen de ideal kilondan mutlu mesut yaşarsın... Varsın kotlar kısa gelsin :)))

Buarada ben bile kısacık boyumla bi dönem üstüme belimi örten kıyafet bulamazdım, seni düşünemiyom... Sana terzi bi koca lazım :)))

emin değilim işte 1 cm fazla da olabılır sempatiksalakcinni
insan kendini ölçerken ne kadar bol bırakmaya calıssa da bazen sıkabılıo mezureyı farketmeden guclubacismile
bi arkım gelsın eve ona ölçtürcem bakalımm
kı bıde yarısma ıcın dıolar gögüs basen 90ın altında olcakk
kottakı bel olayı benı de sınır edıorrr
kalcaya kadar ınmıor mu gıcıkkk
bi mavinin kotları cuk oturuoo
onlar da bütçe sarsıoo
isterdim valla ucuz kotlar üstümde tam otursun
paçası tam gelsın

fenalıkk bişi yaaa hangı markada gördüm 24ü htrlamıormm da
varmıs sanırım artık çogu markada
ama tommynın outletınde gormustum sanırım
resmen paçası uzun ergenlıge bıle gelmemıs çocuk kotu
benım kolum gırer heralde sadece pacasından :)

:roflol: :roflol: :roflol: Sen de bi alemsin canım yaw kaydirigubbakcemile3 Ama dediğin doğru olmalı, ancak kol girer, ama benimki kesin girmez :roflol: Giremez -tatlicadiarzu-

hmmm denıcemm su meyve kaynatma işini
aslında eve edınsem su katı meyve presslerınden fena olmıcakk
ama pahalı bısı mı bılmıormm
%100 deselerde hazırlarda seker ıllakı vardır dıe dusunuormm

Ucuzları da var sanırsam, netice de hepsi aynı işi yapıyo, marka olmayan 70 tl ye falan bulabilirsin sanırım. Ama kaynatınca buzdolabında saklama şansın var yerimseniben Evde yalnız biri olarak eminim üşenirsin onu sıkmaya. Bizim evde yıllardır var, sadece bi kez sıktım. Temizlemesi zor oluyo diye sempatiksalakcinni

Kesin var tabi şeker. Hatta şeker var diye yazıyordur bence. Yarın ona da bakam :lepi:

kaydirigubbakcemile3 Çok şekersin ya, gece gece muhabbete bak kaydirigubbakcemile3 :roflol: Evlenince genelde tersi oluyo bi süre, hele bi de çocuk olunca... Bakıyon ki yetişemiyon hiç bişiye, battı balık yan gider hesabı.... -tatlicadiarzu-

O dediğin ütülü gibi kurutma olayı süper oluyo cidden :lepi: Genelde onu bodylerde yapıyom ben, bi de kotta sempatiksalakcinni

Tatlı rüyalar canım. opuyorumnanaktan

ben bide yannız yasıormm ütü falan hak getiree
anne de yok yapsınn :)
hiç de anlamam evde kaldımm kesin :)
bi yemek iyi yaparımm onun dısında bi cacıktan anlamamm
bırı kazara evlensee aynenn eve gerı yollar :)

:roflol: :roflol: :roflol: Sen de bi alemsin canım yaw kaydirigubbakcemile3 Ama dediğin doğru olmalı, ancak kol girer, ama benimki kesin girmez :roflol: Giremez -tatlicadiarzu-

Ucuzları da var sanırsam, netice de hepsi aynı işi yapıyo, marka olmayan 70 tl ye falan bulabilirsin sanırım. Ama kaynatınca buzdolabında saklama şansın var yerimseniben Evde yalnız biri olarak eminim üşenirsin onu sıkmaya. Bizim evde yıllardır var, sadece bi kez sıktım. Temizlemesi zor oluyo diye sempatiksalakcinni

Kesin var tabi şeker. Hatta şeker var diye yazıyordur bence. Yarın ona da bakam :lepi:

artık baktımm ucuz markasız kotlar olmuorr
normal magazadan da alırsam aç kalıcam
outlet kurdu oldum :)
aman bence hiç bakma o bedenlere insanın moralı bozuluorr:D

hahha dımı bide onun temızlemesı var atıosun sıkıor dıe dusundum de
evde anne temızlıodu tabıı pisliklerimi :)
yarın kaynatcam bakalım

Yok valla, senin bu yarışmadan kurtulman lazım... O zamana kadar, mezuraya bağlı yaşıcan. Ama işte şunu unutma, 1,75 boyundaki insanın 90-60-90 ı ile seninki aynı şey değil. Sen onlardan çok daha ince bi görüntüye sahipsin, bu bi gerçek yerimseniben

Ben artık maviye gitmiyorum direkt. Adamlar utanmadan defolu kotu 50 tl ye falan satıyo, delü müdür nedir, napam defolu malı bayanssulusmile Diyom işte, senin terzi kocaya ihtiyacın var diye kaydirigubbakcemile3 Yaşın kaçtı?

Aaa şimdi aklıma geldi, sen bol bol etek elbise giy, çok yakışır opuyorumnanaktan Boy derdi de yok hem :lepi:

Ütü yaptığıma bakma, çok iddalı değilim, yemek de pek yapmışlığım yok ama iş başa düşünce herşey yapılır bence ;)) Sen yemek yaparken ütüleri de kocan yapar olur biter :))

Benim moralim bozulma yahu :))) Şaşkınlık olur daha çok, guiness rekorları izlemeye gider gibi giderim o kota bakmaya, ama bulmak zor sanırsam :)) Gidip de bana 24 beden kot verin desem beni kovarlar mı dalga mı geçerler bilemem :) Direkt çocuk mağazasına gitmeli :lepi:

o çöp bacaklıları görünce bacaklarımdan nefret etmiştim uzun bi süre
yaz sıcagı pant giyerdım hep :)
eger sansım varsa ilk 3te ekıme kadar sürcek işkence
daha yenı yenı etege basladım ama çok kısa gıydı mı de basıt duruo uzun olunca
böle minyonlardakı gıbı hoş olmuorr
dün gece cıkarken gıydım azcık geldı özgüvenım
onda bile çekiştire çekiştire bi hal oldum etegı:)

Sen delüsün valla, daha ne diyem :)) Ama çok merak ediyorum seni, özelden albüm yaparsan haberim olsun. Ben de bakam :)

Aman derim çok kısa etek giyme, bugün yesanın eteğine laf ettiydim, sıra sana gelmesin :roflol: Bi de sen manken fiziğinle yeterince dikkat çekiyon, mini etekle baya sıkıntılı olur türkiyede.

Ütü yaptığıma bakma, çok iddalı değilim, yemek de pek yapmışlığım yok ama iş başa düşünce herşey yapılır bence ;)) Sen yemek yaparken ütüleri de kocan yapar olur biter :))

Benim moralim bozulma yahu :))) Şaşkınlık olur daha çok, guiness rekorları izlemeye gider gibi giderim o kota bakmaya, ama bulmak zor sanırsam :)) Gidip de bana 24 beden kot verin desem beni kovarlar mı dalga mı geçerler bilemem :) Direkt çocuk mağazasına gitmeli :lepi:

bulaşık yıkamayı bile yeni öğrendım makınesız :)
çamaşır yıkama desen bıkaç makıneyı bozma gırısımınden soora
ve renklerı bırbırıne gırmıs kıyafetten soora öğrendım anca
ama ütü hala yapamıormm
temızlık desen bnm ıcın ortalık toplamak ve yerlere süpürge tutmaktan ibaret
cam silmemıs yer sılmekmıs hiiiç anlamamm
yemek olayı da küçüklükten meraklılıgmdan işte o da

zaten gıdeceksın askıdakılerden bakıcaksın
arada bakınırken gelmıstı elime dedm bu neeeeeeakannehir

Çamaşır makinesi öyle bozulabilen bişi mi :roflol: Heee o zaman sen benden beceriksizsin :roflol: Bulaşık pek güzel yıkarım -tatlicadiarzu-

Bana o kadar uçuk geliyo ki, o beden kotu ancak numunelik olarak bulundururlar sanıyom :)))) Hiç denk gelmedi bana. Çünkü şöyle bi hesap yapıyom kendimce: 26 beden giyen kişi 34 beden de giyer.. 24 beden giyen kişi ne giyer -tatlicadiarzu-

Sen delüsün valla, daha ne diyem :)) Ama çok merak ediyorum seni, özelden albüm yaparsan haberim olsun. Ben de bakam :)

Aman derim çok kısa etek giyme, bugün yesanın eteğine laf ettiydim, sıra sana gelmesin :roflol: Bi de sen manken fiziğinle yeterince dikkat çekiyon, mini etekle baya sıkıntılı olur türkiyede.

sactı giysiydi derdine :)
yok zaten bidaha gıymemm kolay kolay o kadar kısaa
istanbul izmir gibi degılmıss ac kurt gibiler mazallaaa
aksam kızlarla cıkmıstım bile erkek de yok yanımzda
kafamı kaldıramıodum
ortama gelen kızlar falan bı entresasn zaten tuvalletlerde sıkıstrıo millet birbirini
gene wc cıkıslarında millet birbirne kartlarını dagıtıorr
ilginç ortamlar :)
karılar zengın herif peşinde
adamlar çıtır avında bıdaha dedm ıstda gece dısarı cıkan ne olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çamaşır makinesi öyle bozulabilen bişi mi :roflol: Heee o zaman sen benden beceriksizsin :roflol: Bulaşık pek güzel yıkarım -tatlicadiarzu-

Bana o kadar uçuk geliyo ki, o beden kotu ancak numunelik olarak bulundururlar sanıyom :)))) Hiç denk gelmedi bana. Çünkü şöyle bi hesap yapıyom kendimce: 26 beden giyen kişi 34 beden de giyer.. 24 beden giyen kişi ne giyer -tatlicadiarzu-

acı ama gercek 32 beden de var
tr magazalarında rastlamadım da
böyle yabancı markaları satan magazlar var orda görmüştümm
-1 beden diye nitelendiriliormuş :)

7 kg kapasiteli makıneye 10 kg tepınce baya bi hırlıo makıne :D :D

Back
X