50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi dahaki foto ekleyişinde söylersin o zaman ;)

Ay bi de istanbul da mı giydin... Cidden sakat burda. Ben taksimi hiç sevmem mesela, ancak işim düştükçe giderim. Bi kez gece yarısı orda bulundum da, resmen korktum. Yanımda erkek arkadaşım da vardı, ama çevreye göre çok masummuşuz, onu farkettim. Kız başınıza işiniz ne, kırın dizinizi oturun :)))

7 kg kapasiteli makıneye 10 kg tepınce baya bi hırlıo makıne :D :D

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :lepi: Harikasın cidden kaydirigubbakcemile3 O değil, tek başına o kadar çamaşırı nasıl biriktirdin kaydirigubbakcemile3

Yazık o -1 beden giyenlere, daha ne diyeyim... Resmen hastalar. İnsan bile bile kendine böyle yapmamalı. Sen bari burayı takip et de, dönem dönem senin kulağını çekelim kaydirigubbakcemile3

Bi dahaki foto ekleyişinde söylersin o zaman ;)

Ay bi de istanbul da mı giydin... Cidden sakat burda. Ben taksimi hiç sevmem mesela, ancak işim düştükçe giderim. Bi kez gece yarısı orda bulundum da, resmen korktum. Yanımda erkek arkadaşım da vardı, ama çevreye göre çok masummuşuz, onu farkettim. Kız başınıza işiniz ne, kırın dizinizi oturun :)))

gaza getırdıler iştee
kaç gundur evde oturuosun
asosyal oldunn bunalım girl falan dedıler
aman dedım gelıormm

Son düzenleyen: Moderatör:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :lepi: Harikasın cidden kaydirigubbakcemile3 O değil, tek başına o kadar çamaşırı nasıl biriktirdin kaydirigubbakcemile3

Yazık o -1 beden giyenlere, daha ne diyeyim... Resmen hastalar. İnsan bile bile kendine böyle yapmamalı. Sen bari burayı takip et de, dönem dönem senin kulağını çekelim kaydirigubbakcemile3

çevrem 0 beden dolu da
-1e ben de daha rastlamadım
şu yabancı defılelerdekı ıskeletorların bedenı heralde :)
yok ben daha 1im eksisiz :)

bu arada aldım meyve suyu kutusunu incelıormm demınden beri
güya şeker ilavesız yazıorr ama ne kadar guven olur tartısılır
basmıslardır tatlandırıcıyı dıcem kalori saglammıs gene

Gittim baktım geldim :lepi:, genel olarak doğallık taraftarıyım, o yüzden doğal rengini kullanmak çok güzel bişi derim ;) Maşallah pek hoşsun ama çok incesin yahuu, boydan fotonu görünce daha sağlam yorum yapabilir.

Siyah saçlı fotoda pek seksi çıkmışsın, ama sarışın fotoda da çok şeker :))) Sarı yakışır gibime geliyo.

Aman aman iyi, 1 de kal sen.

%100 şeker var, çünkü evde kaynatınca baya şekersiz bişi oluyo, bi şekilde tatlandırmak gerekiyo. Ama onlar da bizim yöntemle, bol şekerli meyvelerle yapıyorlarsa bilemicem.

Gittim baktım geldim :lepi:, genel olarak doğallık taraftarıyım, o yüzden doğal rengini kullanmak çok güzel bişi derim ;) Maşallah pek hoşsun ama çok incesin yahuu, boydan fotonu görünce daha sağlam yorum yapabilir.

Siyah saçlı fotoda pek seksi çıkmışsın, ama sarışın fotoda da çok şeker :))) Sarı yakışır gibime geliyo.

Aman aman iyi, 1 de kal sen.

%100 şeker var, çünkü evde kaynatınca baya şekersiz bişi oluyo, bi şekilde tatlandırmak gerekiyo. Ama onlar da bizim yöntemle, bol şekerli meyvelerle yapıyorlarsa bilemicem.

ayyy saool canımmmm :)
sarı arada heveslenıorm gene ama
sarı yuzunden kalcama kadar saclar 10 cm kısaldı
üstüne siyah bıdaha karamel için açtır şuan gene belde ama
çalı süpürgesi gibi :S
o nedenle de elımde kalcaklar dıe cesaret edemıormm
bazen de bı gaz bastırt gene acıcıyı dıo :)

kesin vardır şekerr
yok zaten sıfır bile yapısal olarak musaıt degılım sanırımm

O zaman hiç girme boya işine, pek anlamam ama siyaha boyamak sorun değilse, siyah yap bence :)) Ya da çikolata tarzı renkler oluyodu. Böyle çok doğal olan... Bence ne kadar doğal olursa saç rengin, o kadar güzel gözükürsün.

Ben uyumaya çalışayım, yarın 10 da kalkmam lazım -tatlicadiarzu- Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

O zaman hiç girme boya işine, pek anlamam ama siyaha boyamak sorun değilse, siyah yap bence :)) Ya da çikolata tarzı renkler oluyodu. Böyle çok doğal olan... Bence ne kadar doğal olursa saç rengin, o kadar güzel gözükürsün.

Ben uyumaya çalışayım, yarın 10 da kalkmam lazım -tatlicadiarzu- Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

işte şuan dogala yakın dıe karamel takılıormm
siyah hevesımı aldımm çok makyaj ıstıodu soluk duruodum
bakalımm sarı için beklıcem sanırım yada yavas yavas acıcam

iyi geceler canımmm ben de vampırella oldum ıyıce-tatlicadiarzu-

Notebook nutcasecim, direkt elimi terletiyo sağolsun, soğutucu kullanmadan önce elim yanardı yazları :sinifsinif:

Ben de eskiden baya bol giymeyi severdim, badi giyemez, utanırdım hatta :)) Ama sonradan alıştım, azcuk seksi olak deee mi sempatiksalakcinni

Ütü oldu da bitti, heeee 4 kişilik çekirdek aileyiz :)) Sen de sanırım öyle...
Biz 5 kişilik genişçene çekirdek aileyiz. Seviyom onları :) . Şu sıralar aksi davranabiliyorum, çok çektirmiyorumdur onlara di mi:kedi:.

Notebooka bak bakalım altında ya da yanlarında delikler olması lazım. Oraları masayla ya da dizinle falan kapatmamaya çalış, boşlukta kalsın. O zaman bayağı soğuyor, ufak bir ayrıntı ama belki işine yarar :) .

Ya bu badi ne oluyor bir açıklar mısın?:utangac: Ben de dar giysem ya da darı bırak çok az bol giysem bekli alışırım da, bir türlü alışamıyorum işte, rahatsız ediyor. Ev içindeyken bile giymek istemem, keyfime çok mu düşkünüm ne :D . Ama siz seksi olun tabi, evlenince sen kocana kocan sana hödük hödük bakmazkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile. Tamam çenemi kapattımbilmiyorumkismile.

Şimdi sen büyük ihtimalle bu mesajı göremezsin, o yüzden ben seni dürtükleyeyim(dürtüklemek=özel mesajla uyarmak). Bekli notebook hakkındaki engiiiiiiinnnnnn bilgilerim işine yararkaydirigubbakcemile2.

Ayrıca nasıl mekik çekilir siz nasıl yapıyorsunuz diye sordum kimse cevap vermedi. Anladım ben siz benim kilo vermemi istemiyorsunuz ondan yapıyorsunuz:umursamaz:. Biraz acındırayım da kendimi, belki bir anlatan çıkar :) .

Şimdi baktım da zaten water notebook hakkında bayağı yardım etmiş :D .

Hele bi dur nutcase, yeni geldin sen, 1 kaç gün sonra başlarsın çizelge güncellemeye ;)
Olabilir, bu laflar bana gaz verdi :) . Bir başlasam bayaa spor yaparım da işte başlayamadım bir türlü düzenli bir şekilde. Neyse artık bu hafta başlıyorum :) .

Watercım yesa gibi çok kısa giyme dememe gerek yok, yawıklın direkt el atar zaten olaya :))
Saat geç oldu ya, bunu yanlış okudum. Yawıklın direkt el atar oraya sandım. Ben de diyorum aa ayıp olmuş, yavuklusu elini oraya(poposuna) atıyor diye yazmak:umursamaz:. Niye böyle bi şi yazdı kı şimdibilmiyorumkismile diye düşünüyorum. Sonra çaktım. Benim bu saate kalmamam lazım de mi :D .

günaaaydınnnnnnn opuyorumnanaktan

ayy sabah sabah yüzümde pişkin bi sırıtmaa kızlaar coşmuş geceleyin
koptum yaaa:roflol:

daa neler duyucamm 24 beden kot naniknanik

nutcase canım sende az değilsinnn haaaakaydirigubbakcemile5

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn

iyi haftalar

bugun zaten super callan yaptım yarın karnımı nasıl hıssederım bılmıom. yaa kımse bısey demedı kendı kendıme oldum bende nasıl oldu anlamadım sanırım bırgun camasır katlıyrdm cok burusuk geldıler gozume bende utuluvereyım dedım ve artık hep utuluyrm yaa bırde evde tek kalıyrm ya herseyden ben sorumluyum psıkolojım bozuldu heraldezemuszemus bazen toz alırken cam sılmeye falan baslarım bazı sacmalıklarım vardır.

Ay ben de herbişeyi askıya asmak istiyorum katlayıp koymak istemiyorum ama yer yetmiyo işte :(((((

günaaaydınnnnnnn opuyorumnanaktan

ayy sabah sabah yüzümde pişkin bi sırıtmaa kızlaar coşmuş geceleyin
koptum yaaa:roflol:

daa neler duyucamm 24 beden kot naniknanik

nutcase canım sende az değilsinnn haaaakaydirigubbakcemile5

Ay evet tatlım yaa ben de bi çırpıda okuyuverdim keyfim yerine geldi valla sabah sabah

Yaseminim sen napıyom canımcım?

Özledim denk gelemiyoruz yine...

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn

iyi haftalar

Ay ben de herbişeyi askıya asmak istiyorum katlayıp koymak istemiyorum ama yer yetmiyo işte :(((((

Ay evet tatlım yaa ben de bi çırpıda okuyuverdim keyfim yerine geldi valla sabah sabah

Yaseminim sen napıyom canımcım?

Özledim denk gelemiyoruz yine...

nolsun şekerim eşimi çocukları geçirdim yatayımmı derken bu caadıların msjlarını okudum koptum yaa laelaelaelaelae

her eve lazım sırnaşık şey ben bu gazla sabah sporunuda yaparım artıkınhihoyyyt
sen nasılsın keyfin sağlığın olumunekankayizsmile

günaydın kızlarrr.benim bu hafta sıkı diyet sıkı spor yapmam lazım.
neler yaptınzı hafta sonu.
ben cumartesi pazar açıköğretim sınavlarına gözetmenlik yaptım. hiç haftasonu geiçirmiş gibi değilim yani

ben cumartesi pazar açıköğretim sınavlarına gözetmenlik yaptım. hiç haftasonu geiçirmiş gibi değilim yani

günaydın nilifett opuyorumnanaktan

hafta sonu bölümde bayaaa geyik vardı :1ninca:
kilo işi hak getire
o işi benimde yapmam lazım kilo aldııımmmmmm:1shok:

nolsun şekerim eşimi çocukları geçirdim yatayımmı derken bu caadıların msjlarını okudum koptum yaa laelaelaelaelae

her eve lazım sırnaşık şey ben bu gazla sabah sporunuda yaparım artıkınhihoyyyt
sen nasılsın keyfin sağlığın olumunekankayizsmile

Canım 3 gündür süperim yeniden doğmuş gibi
biraz hayatımda değişiklik yaptım
Yeniden düzenledim gibi
Azcık ne istediğimi dinledim zorunluluk ve sorumlulukları bi kenara bıraktım bu 3 gün
İşe yarayacağını hissetmiştim ama bu kadar değilllll :lepi:

Ay canım yaa ara ara oluyo böyle ekstra durumlar işten gelince vur kafayı yat önce vücudun bi dinlendisin yarından itibaren de hafif ve bol sporlu bi gün geçir bak nasıl oluyosun

Kızlar pump it up ı indirdim slim in 6 'e 10 çeker gibi geldi çok hareketli yaaa

nilufertçim pump it up ı indirip deneyebilirsin

var mı bugün PUMP IT UP yapacaklar benimleee???

Liste geliyorrr (Yesa gibi oldu)

1. Sensewitch

2. Nilufert

3. Yasemin

Yeniden düzenledim gibi
Azcık ne istediğimi dinledim zorunluluk ve sorumlulukları bi kenara bıraktım bu 3 gün

Ay canım yaa ara ara oluyo böyle ekstra durumlar işten gelince vur kafayı yat önce vücudun bi dinlendisin yarından itibaren de hafif ve bol sporlu bi gün geçir bak nasıl oluyosun

Kızlar pump it up ı indirdim slim in 6 'e 10 çeker gibi geldi çok hareketli yaaa

1. Sensewitch

2. Nilufert

3. Yasemin

bak bak bizimki listeyi falan oluşturuvermiş.
bari linkinide atıver

Yeniden düzenledim gibi

1. Sensewitch

2. Nilufert

3. Yasemin

ayy canım sevindim ii olmana moral en önemlisi hayatta:lepi:yoluna devam etkaydirigubbakcemile5
ben indirmedi onu bi bakayım
şu indirme işlerinde pekte becerikli değilimlaelaelaelaelae

kahve kokusu günaydııınnn
ben sıkı bir kahvaltı yaptım duyurulurrrrsırnaşık şey

Back
X