50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kahve benımde sorunumdu ama yaz gelınce mı yoksa stresımmı azaldı bılmyrm kahve canım ıstemıo artık haftada 1 falan ıcıyrm ama sende ıcerken en azından coffeemate kullanma yada yagsız sutle yap derım herseyden feda edıp hıc yemıyrsn sut tozu yuzunden bosuna o kadar yag alımı yapma derım

bazen kafa dınlemek ıyı gelır ama bu erkeklerı boyu uzun kısa dıye ayırmamak gerekıo hepsınde sorun var bunların ıclerınden bazıları vardır guvenılır ıste o da sans denk gelırse.sen amacına ulasda sonra bakarsın sans ordanda guler

şu kahve olayı zaten tek sorunum cofeemate kullanmayı geçtim
bide bardagın yarısına kadar basıorumm coffeemate i
sade de icemıormm nescafeyı
sütle de üşeniorumm sütü kaynat içine kahve koy :)
aslında turk kahvesıne dönsem böle tatlandırıcılı fena olmıcakk
dedgn gıbı adam gıbı bısı yemıormm ama büyük boy bi coffeemate 1 hafta ya gidior bana ya gıtmıor:)

ne bileim bana gelenler ahmaktı sanırım:)

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim menumde geldi

sabah

2 dilim ekmek az yag az bal:) az recel az peynir:))

ogle
corba
1 dilim ekmek

aksam
etli sebzeli bir yemek
patates puresi
karnibahar
beyaz havuc

menun super yesacım ınsaallah patates puresı cok degıldır ıcınde cok yag oluoda hadı o da nazar boncugu olsun kactım ben byyy

işte tipik insan psikolojisi sanırım
insan sahip oldukça elindekini begenmemeye baslıoraklinialirimsmile

yok ben artık beğeniyomm biraz cıvık sempatiksalakcinni ehh onuda toplarım artık evelallahguclubacismile
eh bu saatten sonra boydanda umudum yok zaten -tatlicadiarzu-

şu kahve olayı zaten tek sorunum cofeemate kullanmayı geçtim
bide bardagın yarısına kadar basıorumm coffeemate i
sade de icemıormm nescafeyı
sütle de üşeniorumm sütü kaynat içine kahve koy :)
aslında turk kahvesıne dönsem böle tatlandırıcılı fena olmıcakk
dedgn gıbı adam gıbı bısı yemıormm ama büyük boy bi coffeemate 1 hafta ya gidior bana ya gıtmıor:)

ne bileim bana gelenler ahmaktı sanırım:)

canım ben sutu ısıtmayı usendıgımde soguk sutu bıraz koyuyrdum ustune kaynar su bıraz ılık oluo ama kaynamasını beklemekden ıyıdır dıyrdm bırde kahve selulıt yapar hbrın olsun zaten bılıyrsndurda bende hatrlatayım dedım sonra unlu bır manken oldugunda senı gazetecıler yakalamasınlarsempatiksalakcinni

tesekkur ederim waterim spiderim yok cok degildi neyseki

aaaaaaaa excity gelmis sen buralara ugrarmiydin yahuuu:)

excityyyyyyyyyyyyyyyyy canim sen bi kere daha gelmistin zaten:)))) ama kayboldun hemennnnnnnn bak bu sefer birakmayiz bi yere 60-69da kimmis yaaaaaaaa birakh heheh:)

yok ben artık beğeniyomm biraz cıvık sempatiksalakcinni ehh onuda toplarım artık evelallahguclubacismile
eh bu saatten sonra boydanda umudum yok zaten -tatlicadiarzu-

aynen benım de vıcır vıcırrr
artık dıetten çok sıkılasmaya ıhtıacım varr
ama vakıtyok gıdemıormm sporaa:sinifsinif:

canım ben sutu ısıtmayı usendıgımde soguk sutu bıraz koyuyrdum ustune kaynar su bıraz ılık oluo ama kaynamasını beklemekden ıyıdır dıyrdm bırde kahve selulıt yapar hbrın olsun zaten bılıyrsndurda bende hatrlatayım dedım sonra unlu bır manken oldugunda senı gazetecıler yakalamasınlarsempatiksalakcinni

bilmemm mi yapıormusss
cepten yıorum ben halaa
7 sene basketbol oynamıstım yaa 40 beden oldgmda bile selülit olmuordu
ama yavastan artık kredimin tükendiğini hissedıormm
cay vs seylerı de sevmıormm bakalımm yerıne bısı koymamm lazım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yasemnicigimmmmmmmmmmmm benden alinti yapmissin ama istemedigin yerleri silmissin ama mesajin yapisiyla oynamamissin hehehe afferin yawrim yaaa gece gece masallahin var:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yasemnicigimmmmmmmmmmmm benden alinti yapmissin ama istemedigin yerleri silmissin ama mesajin yapisiyla oynamamissin hehehe afferin yawrim yaaa gece gece masallahin var:)

e anacım örtmenim kimmmaklinialirimsmile :1closedeyes:

Son düzenleme:
lachesis kuzum bi ses ver yahuuu nerdeydin sen bakalim:)))

trufcum bizi coooooooook bosladin cooooooook :((

@yasemncigim hhe eeeeee tabii orasi oleee:)

aynen benım de vıcır vıcırrr
artık dıetten çok sıkılasmaya ıhtıacım varr
ama vakıtyok gıdemıormm sporaa:sinifsinif:

yaa canım bırak şu spora vakit yok olayını spor olmadımı olmuyooo vallaaa

kendimden biliyom bugün sense bişey önerdi ama şimdi ismi aklımda yok inanılmaz hılı ve eğlenceli yarım saatte nakavtt oldum :1shok: dans ve aerobik karışımıhihoyyytsüper diyorum başkada bişey dememaklinialirimsmile

selam kuzularım, yesam biraz okuyayım dedim de ne var ne yok başaramadım.
Ablamlar vardı ev biraz kargaşaydı çoluk çocuk, onları gezdirdik, gece de sınavlara çalıştım, bir de o ara biraz rahatsızlandım, ağır bir regl dönemi geçirdim, sonra kilo aldım galiba bir de, çok yorgunum anlayacağın, birazdan da ders çalışmaya gideceğim.
siz nasılsınız?

yaa canım bırak şu spora vakit yok olayını spor olmadımı olmuyooo vallaaa

kendimden biliyom bugün sense bişey önerdi ama şimdi ismi aklımda yok inanılmaz hılı ve eğlenceli yarım saatte nakavtt oldum :1shok: dans ve aerobik karışımıhihoyyytsüper diyorum başkada bişey dememaklinialirimsmile

hangisi o canım slim in 6 mı, benim artık vaktim kısıtlı olduğundan az zamanda çok kalori harcatacak bişeyler lazım.

Back
X