50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arka sayfada değil daha yeni yazdım lachesise 2 sayfa falan geçmiştir en çok bide geç iniyo 8 part olunca ama sen gece kuşuukaydirigubbakcemile3 zaman sorunun olmaz yarına hazırsempatiksalakcinni

aynenn aynennn baslıyım ındırmeye:)
bıde ızmıre gıtsemmm fena olmıckkk
orda uyku duzenım normale donuorr burda sapıttım iyice :)

Canım ben de her seferinde başka pin oluşturuyorum malesef
herhangi bir pin gir canım öyle oluştur imza kısmına eklerken de http ile başlayıp png ile bitsin geri kalanları sil ok?
Bildiğim kadarıyla pini değiştirmek zorunda değilsin her sefer. Şimdiye kadar tickerımı değiştirmediğim için emin değilim de, galiba ilk girdiğin pini, tickerının kilosunu değiştirmek istediğin zamanda gireceksin, sorun kalmayacakyerimseniben.

canim senin icin koydum sen yoksun yaa yesa nasil mekik cekilir 2 gelecek insallah da bugun degil hehe sempatiksalakcinni

Ok ok, sorun değil, ben de eksik kalmayayım bari, bir ara yapabilirsem kendimi çekerimsositososito.

Bu arada internetten bir şey yüklemekle, ya da tickerınızla ilgili bir problem olursa bana yazabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olurum:1hug:.

kuzummmmmmmmmmmmmmmm acilmaz tabiii o yildizli yerlere sen de zayifla yazilacak:) canim bi de kusura bakma da biz bi sey yapmadik sen hep boyleydin hehehhe hatta sen bizi bozdun haaaaaa :))

tamamdir nutcasecim bekleriz:)

ben yataroo canlar yaa cok yrogunum

DULCIIIIII bekledim de gelmedim adli sarkiyi sana ve tum sevenlerime bi de dinleyicilere armagan etmek istiyorummmmmmmmmmm :)

Bildiğim kadarıyla pini değiştirmek zorunda değilsin her sefer. Şimdiye kadar tickerımı değiştirmediğim için emin değilim de, galiba ilk girdiğin pini, tickerının kilosunu değiştirmek istediğin zamanda gireceksin, sorun kalmayacakyerimseniben.

Ok ok, sorun değil, ben de eksik kalmayayım bari, bir ara yapabilirsem kendimi çekerimsositososito.

Bu arada internetten bir şey yüklemekle, ya da tickerınızla ilgili bir problem olursa bana yazabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olurum:1hug:.

canım ben yeni yeni öğreniyorum bugün kendi başıma ilk kez yükledim az nazımı çemedi bu tatlı cadılar beni ama buralarda olursan kesin sorarım :ecrin_bebek:
şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

kuzummmmmmmmmmmmmmmm acilmaz tabiii o yildizli yerlere sen de zayifla yazilacak:) canim bi de kusura bakma da biz bi sey yapmadik sen hep boyleydin hehehhe hatta sen bizi bozdun haaaaaa :))

:)

:roflol: :roflol:yaa bi çaktırmasana yeni arkadaşlar beni böyle zannetmesinler diye şey etmiştimmmmm:dilcikar: lülülülülülü
ay bu gece tam formumdayım :roflol: ama yarın kesin yiyicem banııohaoldumsmileı:tomato: :roflol: :roflol:

tamamdir nutcasecim bekleriz:)

ben yataroo canlar yaa cok yrogunum

DULCIIIIII bekledim de gelmedim adli sarkiyi sana ve tum sevenlerime bi de dinleyicilere armagan etmek istiyorummmmmmmmmmm :)[/B]
Son cümleye bayıldım, çok güldümkaydirigubbakcemile3.

Meraklan bekle tabi anacım, oramı buramı kapacağım için bir şey belli olmayacak fotolarda zatenkaydirigubbakcemile3.

İyi geceler.
canım ben yeni yeni öğreniyorum bugün kendi başıma ilk kez yükledim az nazımı çemedi bu tatlı cadılar beni ama buralarda olursan kesin sorarım :ecrin_bebek:
şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan
Şimididen bişşe değil :) . İllegal yüklemelerde ustayımdır söylemesi ayıptır:lepi:.

Son cümleye bayıldım, çok güldümkaydirigubbakcemile3.

Meraklan bekle tabi anacım, oramı buramı kapacağım için bir şey belli olmayacak fotolarda zatenkaydirigubbakcemile3.

İyi geceler.

Şimididen bişşe değil :) . İllegal yüklemelerde ustayımdır söylemesi ayıptır:lepi:.

yooook ben ciciyimm yapmam üyle yaramazlıkkk :jeyyar: sırnaşık şey
ay benim cidden bu ara arpam fazla geldiiiiiiii:1ninca:

Biz 5 kişilik genişçene çekirdek aileyiz. Seviyom onları :) . Şu sıralar aksi davranabiliyorum, çok çektirmiyorumdur onlara di mi:kedi:.

Notebooka bak bakalım altında ya da yanlarında delikler olması lazım. Oraları masayla ya da dizinle falan kapatmamaya çalış, boşlukta kalsın. O zaman bayağı soğuyor, ufak bir ayrıntı ama belki işine yarar :) .

Ya bu badi ne oluyor bir açıklar mısın?:utangac: Ben de dar giysem ya da darı bırak çok az bol giysem bekli alışırım da, bir türlü alışamıyorum işte, rahatsız ediyor. Ev içindeyken bile giymek istemem, keyfime çok mu düşkünüm ne :D . Ama siz seksi olun tabi, evlenince sen kocana kocan sana hödük hödük bakmazkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile. Tamam çenemi kapattımbilmiyorumkismile.

Şimdi sen büyük ihtimalle bu mesajı göremezsin, o yüzden ben seni dürtükleyeyim(dürtüklemek=özel mesajla uyarmak). Bekli notebook hakkındaki engiiiiiiinnnnnn bilgilerim işine yararkaydirigubbakcemile2.

Ayrıca nasıl mekik çekilir siz nasıl yapıyorsunuz diye sordum kimse cevap vermedi. Anladım ben siz benim kilo vermemi istemiyorsunuz ondan yapıyorsunuz:umursamaz:. Biraz acındırayım da kendimi, belki bir anlatan çıkar :) .

Şimdi baktım da zaten water notebook hakkında bayağı yardım etmiş :D .

Olabilir, bu laflar bana gaz verdi :) . Bir başlasam bayaa spor yaparım da işte başlayamadım bir türlü düzenli bir şekilde. Neyse artık bu hafta başlıyorum :) .

Saat geç oldu ya, bunu yanlış okudum. Yawıklın direkt el atar oraya sandım. Ben de diyorum aa ayıp olmuş, yavuklusu elini oraya(poposuna) atıyor diye yazmak:umursamaz:. Niye böyle bi şi yazdı kı şimdibilmiyorumkismile diye düşünüyorum. Sonra çaktım. Benim bu saate kalmamam lazım de mi :D .

Çok çektirdiğini düşünüyorsan, dozunu azalt hemen ;)

Saol canım yardımların için, soğutucu kullanıyorum diye yazdıydım zaten, soğutucu gereken platformu sağlıyo yani. Dün gece çözüm bulmak için değil, sıcaktan patladığım için yazdıydım zaten, birazdan yine mızmızlanmaya başlarım sempatiksalakcinni

Badi yi okunuşuyla yazdım, bizim body işte, dap dar bluz diye mi tanımlamalı acep :) Body aslında tişörtten daha konforlu da, ergenlik dönemi göğüslerden utananlara tavsiye edilmez :)))

Mekik için ben dün sana resim bulduydum, koyacaktım, ama yesa resim koyunca gereksiz gördüm. Yoksa niye anlatmayalım, haklısın biraz gecikmeli oldu böyle kaydirigubbakcemile3 Hemen dünü telafi edem:

Burda gayet güzel anlatmış: http://www.diyetvakti.net/resimli-egzersiz-ile-karin-ve-gobek-eritme-zayiflama-hareketleri.html

Yaptığın sporları buraya yazarsan belki daha çok motive olursun, 5-10 dk ile başlar 50 dk ya kadar ulaşırsın kaydirigubbakcemile5

Sen de hep o yöne çekiyon, ya da anlıyon muhabbetleri aklinialirimsmile

Ay ben daha taze gelinim yaaa, kaldiramiyom boyle seyleri, comezim comez.:mymeka:... Herkes duyma diyor ama nasil duyulmaz hic bir fikrim yok...
Ya bazen işi şakaya vurmak lazım. Desene sen de "eeeeee senin oğlan bu kadar mükemmel olmasa almazdım zaten" sonra da yılın esprisini yapmışsın gibi "ayyyyyyyy kih kih kihhhhkaydirigubbakcemile3" gül, böylece kötü yöne de çekemezler laflarınıyerimseniben.
Yalnız kayınvalidenle belli bir samimiyetiniz varsa ancak bunu yap derim. Benim tecrübe 0(evet; sıfır) yani bir gelin-kaynana faciasına sebep olmayayım dabilmiyorumkismile.
gulme gulme.... bir gun de esimin kardesi mum yakmisti elektrikler kesilince. hemen ayni cumleyi kurmustu "ne mukemmel oglum var mumu yakabildi." yok artik demistim....
Süpeeeeeeerrrrrrrrrdelikafadulden. Ben hemen bunun değişik değişik versiyonlarını kurmaya başladım kafamda, çok komik yaw. Çenemi açsam kötü şeyler çıkabilir ama en iyisi kapalı tutayım:jeyyar:.
Kızmaya değecek bir şey söyleseler tamam da, bırak ya takma bence. Çünkü gerçekten ilginç bir laf, mum yakma becerisi falan... İnsan sadece şaşırıyor ve gülesi geliyor, kocişin senin yanında mı, yanında. Gerisi önemli değillllllllsositososito.
Yani ogullarinin oss oys de yaptigi(15-20 sene onceki) matematik fizik kimya biyoloji turkce netlerini ayri ayri hatirlatip benimkilerle kiyasliyor durum bu kadar feci yani.
...
Surekli ogullarim cok kaliteli, mikemmel, fevkalade, cok zeki,deyip, sen de cok sanslisin oglumla evlendigin icin deyince koptum ben. Ay biri beni durdursun kontrollu olmam lazim, kibar olmam lazim., asil olmam lazim....
Gerçekten bu "şanslısın oğlumla evlendiin için" biraz fazla olmuş. Sizin aile damadı küçük düşürse herkesin yanında eminim onların da hoşuna gitmez. Ama siz öyle yapın demiyorum tabi, doldurmuş olmayayım da, seviyeyi bozmamak lazımyasakkelime.

Son düzenleme:
selam boncuk hoşgeldinkaydirigubbakcemile
duydun yesanın serelandını hemen geldin dimiiiiii:jeyyar:

hoş geldin canımmm
gece vardiyası başladı çoktan
ilk yoklamada yok yazıldınnkaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk çıtır arkadaşlarım kaydirigubbakcemile3 Aramaza resmen manken katıldı bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

Ne seranadı kız delikafadulden Başım çatlıyo kızlar yaw, geldim dışardan, duş aldım, ancak gelebildim buraya. Pek duramıcam zaten, yoksa çok merak ettim şimdi geçmişi. Hemen serenatımı bulam delikafadulden

Hoşbulduk çıtır arkadaşlarım kaydirigubbakcemile3 Aramaza resmen manken katıldı bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

Ne seranadı kız delikafadulden Başım çatlıyo kızlar yaw, geldim dışardan, duş aldım, ancak gelebildim buraya. Pek duramıcam zaten, yoksa çok merak ettim şimdi geçmişi. Hemen serenatımı bulam delikafadulden
bende kaçıcam zaten niye çatlıyo başın hassasım benimmmbilmiyorumkismile

DULCIIIIII bekledim de gelmedim adli sarkiyi sana ve tum sevenlerime bi de dinleyicilere armagan etmek istiyorummmmmmmmmmm :)

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Ya senin gibi tatlı cimcimeyi napmalı yaw kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Bundan sonra saat başı siteyi kontrol mü etsem, seni bekletmesem mi opuyorumnanaktan

Ama sen beni niye bekledin ki, yoksa dünkü uğraşmalarımın acısını mı çıkartcan :1ninca: Uğraşma bile sayılmazdı valla kaydirigubbakcemile3

yok canımmm ne mankenı daha -1 beden olamadım :roflol::roflol:

Back
X