Son cümleye çok güldümkaydirigubbakcemile3. Ama güzel bir uyarı :) . Hişt, sen de arkadaki adama pek bakma ona göre

lmaz:. Hoş içlerinde en kapalısı o

.
Hiç hoşlanmadığım şeylerden biri aç insan görmektir:umursamaz:... Ya da okumaktır:umursamaz:... bilemeyeceğim. Acıktıysan git ye yahu, aç kalmak da hiç iyi değil. Bazen bana şöyle oluyor, yemeğimi yesem doysam bile, canım birşeyler çekiyor, ne olduğunu bulamıyorum ama bi şi yemek istiyorum. O zaman küçük bir tatlı işimi görüyor size de öneririmboshayallersmile.
Pardon ya:kedi:. Ama bence ceviz-fındık yenilebilir çok fazla olmadığı sürece, çok faydalılar çünkü. Kilo vermeye çalışırken hazır tatlılarımdan vazgeçerim, abur cuburumdan vazgeçerim, ama cevizimden fındığımdan vazgeçmem, ha bir de dondurmamdan :icecream:. Tabi yanınızda bulundurmayabilirsiniz fındık falan o yüzden ben çenemi kapasam en iyisi :) .
Siz nerede çalışıyorsunuz? Kantin falan bir şeyler var mı orada?
Ya arkadaşlar çok merak ettim de. Hepiniz spor yapıyorsunuz, ok, güzel, yapın. Fakat merak ettim bu mekik salgını nedir? Hep okuyorum, "ben yatmadan yapıcam yok ben kalkınca yapıcam, yok ben iki bayram arası yapıcam(???)", gibi gibi yani. Her an her saniye mekik çeken kişiler olarak hayal ediyorum sizi yani kafamda öyle bir görüntü var. Çok mu müthiş bir şey bu mekik, çeken bir daha mı çekmek istiyor(ay uyuşturucu gibi oldu

), nedir ne değildir bana da bir açıklar mısınız?