50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen kaç bakalım yesa cadısı ben daha burdayım

yasmin ya benim de çok uykum var benim yerime de uyu yavrum

sensewitch ekle bakalım fotonu mende ekleyeceğim yakın zamanda inşallah

nutcase
seni görünce canım fındık çekiyo
He he heee, de mi?kaydirigubbakcemile3

Ben de çok severim fındık ve cevizi. O yüzden mi bu adı bana yakıştırdılar acep?bilmiyorumkismile

Düşünsene muhallebi(puding de olur) üstüne kırılmış ya da öğütülmüş mü deniyor her neyse ceviz ve fındık. Nam nam nam nam namcokacimcoook. Canınız çektiyse özür dilerim:kedi:.

Aynen canım 85 -90 olan iç çamaşırım artık 75 :(
Onları tepeye dikene kadar canım çıktı hala daha devam etmem lazım bu arada bu konuda slim in 6 leslie nin lastikli 4 milinden daha iyi kızlar daha çok çalıştırıyor...
Neeeeee??? Göğüslerin küçülüyor mu? Tam benlikmiş bu o zamansempatiksalakcinni. Yalnız kırmızı işaretlediğim yerlerde ne demek istedin tam anlamadım. Slim in 6 yapınca daha mı küçülüyor göğüsler ne oluyor? Ayrıca neyi tepeye diktin? fisfisfis

Bu arada biri bana yaptığım esneme hareketlerini sormuştu, sensewitch'ti sanırım, tam da hatırlamıyorum:utangac:. Yarın bir yerlerden foto/video bulup koyarım, olmazsa kendimi çekmeye çalışırım ok? Kusura bakmayın, işlerimi geciktiririm hep biraz :D .
aaaaaaaaaaaaaaaaa nutcaseeeeeeeeeee hosgeldin canim bana ozel mesaj geldi dun ben nutcasenin annesiyim herseyi biliyorum o istedigi kadar yediklerini ozel mesajla atsin dedi heheh
Ayyyyyyyyy ben bu mesajı görmemişim, çok güldüm buna he he heheekaydirigubbakcemile3:roflol:. Anneye bak, kızından nutcase diye bahsediyor, ben Ayşenin, Fatmanın annesiyim değil de nutcase'in annesiyim ha ha ha haaaasırnaşık şeysempatiksalakcinni.
trufcummmmmmmmmmmm yaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa gitmeeeeeeeeeeeeeeee hehe
Sus kız:mymeka:. Kızıyla ilgilenme konusu yeteri kadar içine dert oluyor sanırım, bir de biz vicdan azabı çektirmeyelim kadınakaydirigubbakcemile3. Sen rahat rahat işine bak truf, kolay gelsinbuyrunnnnnnnnn. Ama şimdi düşününce, Yesa da senin kızla yaşıt aslında, ikisiyle de ilgilensen iyi olurnaniknanik.

akşam pump it up ı yaptım ben yesaaa..
anam anam o ne öyle .ama çok terletiyor.

birde kızlar kocanızın yanında açmayın derim ben yine
Son cümleye çok güldümkaydirigubbakcemile3. Ama güzel bir uyarı :) . Hişt, sen de arkadaki adama pek bakma ona göre:olmaz:. Hoş içlerinde en kapalısı o :D .

offffffffffffffffff biri bana yemek getirsin aksam yemeegi yedim aslinda ac da degilim ama yemekkkkkkkkkkk ayyy ne olsa yerimmmmmmm offfff offffffff acimmmmmmmmmmmmmm accc
Hiç hoşlanmadığım şeylerden biri aç insan görmektir:umursamaz:... Ya da okumaktır:umursamaz:... bilemeyeceğim. Acıktıysan git ye yahu, aç kalmak da hiç iyi değil. Bazen bana şöyle oluyor, yemeğimi yesem doysam bile, canım birşeyler çekiyor, ne olduğunu bulamıyorum ama bi şi yemek istiyorum. O zaman küçük bir tatlı işimi görüyor size de öneririmboshayallersmile.
hem ballandıra ballandıra anlat hem de canımız istemesin
olmaz öyle şey
Pardon ya:kedi:. Ama bence ceviz-fındık yenilebilir çok fazla olmadığı sürece, çok faydalılar çünkü. Kilo vermeye çalışırken hazır tatlılarımdan vazgeçerim, abur cuburumdan vazgeçerim, ama cevizimden fındığımdan vazgeçmem, ha bir de dondurmamdan :icecream:. Tabi yanınızda bulundurmayabilirsiniz fındık falan o yüzden ben çenemi kapasam en iyisi :) .
Siz nerede çalışıyorsunuz? Kantin falan bir şeyler var mı orada?

Ya arkadaşlar çok merak ettim de. Hepiniz spor yapıyorsunuz, ok, güzel, yapın. Fakat merak ettim bu mekik salgını nedir? Hep okuyorum, "ben yatmadan yapıcam yok ben kalkınca yapıcam, yok ben iki bayram arası yapıcam(???)", gibi gibi yani. Her an her saniye mekik çeken kişiler olarak hayal ediyorum sizi yani kafamda öyle bir görüntü var. Çok mu müthiş bir şey bu mekik, çeken bir daha mı çekmek istiyor(ay uyuşturucu gibi oldu :D ), nedir ne değildir bana da bir açıklar mısınız?

gunaydın .. benide eklermisiniz topiginize.. nezamandır uzerime yapısan 5kgdan kurtulamadım 10 aylık kızım var suan 59.5 um bu sabah itibari ile.

günaydın hanımlaar=)
inanır mısınız hala atamadım dünkü yorogunlugu.. aslında anormal bisey yapmadım ama bugunlerde inanılmaz cok yoruluyorum ben ya:S regl olucam bi de ondan olabilir sanırım.. acaip bi iştah açıklığı var ama kendimi frenliyorum. ayın 6si gelse de bi öğrenim kredim yatsa.. tango dersleri-spor salonu derken parasız kaldım:S
sınavım var bugun muhasebeden aksam 7bucuk gibi. hadi hayırlısı..

sabahki kahvaltıma gelince..
-2ince dilim ekmeğin arasına biraz peynir koyup tost makinesine attım. tost yaptım ondan. yagsız filan..
-5zeytin. normalde zeytin yemiyorum. saglık sorunumdan dolayı tuzlu gıdalar yasak ama. bu ara canım cok istedi.
-1salatalık
-bi kaç parca badem-ceviz
-şimdi de çay içiyorum.içine 3 tane tatlandırıcı attım =( umarım bisey olmaz ondan. haftada 1-2 kez siyah çay içerim kahvaltıdan sonra.onu da tatlandırıcısız içemiyorum malesef. ama çok seviyorum. mis gibi tomurcuklu kokulu filan.. özellikle yaz mevsiminin yavas yavas sırıtmaya basladıgı böyle günlerin sabahlarında çok güzel oluyo.
bugün spor salonuna gidemiycem.spor 3saat sürüyo.. aksam 7 de sınavım var.. gerci belli olmaz bana.. kafama eser, çıkarım giderim..
regl arifesinde oldugum için ''memişler fora'' halinde geziyorum zaten:D
öğlene kabak yemeği yapıyım bari ben..

Son düzenleme:
gunaydın .. benide eklermisiniz topiginize.. nezamandır uzerime yapısan 5kgdan kurtulamadım 10 aylık kızım var suan 59.5 um bu sabah itibari ile.

hoşgeldin..herkese günaydın
bir iki gündür şiş uyanıyorum..bu sabah tartılayım dedim 60 çıktım bu ne ya ufffffffffffff veremiyorum kilolarrı:çok üzgünüm:

hoşgeldin..herkese günaydın
bir iki gündür şiş uyanıyorum..bu sabah tartılayım dedim 60 çıktım bu ne ya ufffffffffffff veremiyorum kilolarrı:çok üzgünüm:

biraz da psikolojik olabilir canım.
antrenörüm ve diyetisyenim özellikle üzerine basa basa hergün tartılma.ayda 1 tartıl. dayanamıyosan 2 haftada 1 tartıl diyorlar. tartı psikolojiktir çünkü.. vucudun su tutmus olabilir.. su atmıs olabilir vs vs.. hersey olabilir yani.

günaydın millet.
dünkü menüm
sabah:
çökelek peyniri yeşil çay
öğlen:
:(( bir iki tane sucuk az ama
ara meyve
akşam:
mantar yemeği 5 kaşık
bulgur pilavı 5 kaşık

ama akşam yemeğine pişman oldum.daha az yiyebilirdim.

ve pump it up yaptım. walla ağrıyor şimdi her yerim.

günaydın millet.
dünkü menüm
sabah:
öğlen:
ara meyve
akşam:
mantar yemeği 5 kaşık
bulgur pilavı 5 kaşık

aaaaaaaaaaaa sen burdurlusuuuun :lepi: memleketlim benim. ben de burdurluyum kaydirigubbakcemile2

Kizlar 3 gun once 52.8 dim (52.3 olmam gerekiyordu normalde)
dun 52.1 dim
Bugun 51.1 im

Noluyor bana???? 1 kutu dondurma ve birsuru ivir zivir da yedim 3 gun icinde. Vucudum su atiyor desem dun 7-8 litre su ictimmmm

Neeeeee??? Göğüslerin küçülüyor mu? Tam benlikmiş bu o zamansempatiksalakcinni. Yalnız kırmızı işaretlediğim yerlerde ne demek istedin tam anlamadım. Slim in 6 yapınca daha mı küçülüyor göğüsler ne oluyor? Ayrıca neyi tepeye diktin? fisfisfis

Bu arada biri bana yaptığım esneme hareketlerini sormuştu, sensewitch'ti sanırım, tam da hatırlamıyorum:utangac:. Yarın bir yerlerden foto/video bulup koyarım, olmazsa kendimi çekmeye çalışırım ok? Kusura bakmayın, işlerimi geciktiririm hep biraz :D .
Ayyyyyyyyy ben bu mesajı görmemişim, çok güldüm buna he he heheekaydirigubbakcemile3:roflol:. Anneye bak, kızından nutcase diye bahsediyor, ben Ayşenin, Fatmanın annesiyim değil de nutcase'in annesiyim ha ha ha haaaasırnaşık şeysempatiksalakcinni.
Sus kız:mymeka:. Kızıyla ilgilenme konusu yeteri kadar içine dert oluyor sanırım, bir de biz vicdan azabı çektirmeyelim kadınakaydirigubbakcemile3. Sen rahat rahat işine bak truf, kolay gelsinbuyrunnnnnnnnn. Ama şimdi düşününce, Yesa da senin kızla yaşıt aslında, ikisiyle de ilgilensen iyi olurnaniknanik.

yesanın içindeki kız çocuğu hakikaten kızımla yaşıt
o da yaramaz, o da yaramaz

göğüslerimin küçülmesi benim asla istemeyeceğim birşey ama küçüldüler benimkilerde
biraz daha küçülürlerse 15lik kızlar gibi olucam sanırım bilmiyorumkismile

Son cümleye çok güldümkaydirigubbakcemile3. Ama güzel bir uyarı :) . Hişt, sen de arkadaki adama pek bakma ona göre:olmaz:. Hoş içlerinde en kapalısı o :D .

Hiç hoşlanmadığım şeylerden biri aç insan görmektir:umursamaz:... Ya da okumaktır:umursamaz:... bilemeyeceğim. Acıktıysan git ye yahu, aç kalmak da hiç iyi değil. Bazen bana şöyle oluyor, yemeğimi yesem doysam bile, canım birşeyler çekiyor, ne olduğunu bulamıyorum ama bi şi yemek istiyorum. O zaman küçük bir tatlı işimi görüyor size de öneririmboshayallersmile.

Pardon ya:kedi:. Ama bence ceviz-fındık yenilebilir çok fazla olmadığı sürece, çok faydalılar çünkü. Kilo vermeye çalışırken hazır tatlılarımdan vazgeçerim, abur cuburumdan vazgeçerim, ama cevizimden fındığımdan vazgeçmem, ha bir de dondurmamdan :icecream:. Tabi yanınızda bulundurmayabilirsiniz fındık falan o yüzden ben çenemi kapasam en iyisi :) .
Siz nerede çalışıyorsunuz? Kantin falan bir şeyler var mı orada?

Ya arkadaşlar çok merak ettim de. Hepiniz spor yapıyorsunuz, ok, güzel, yapın. Fakat merak ettim bu mekik salgını nedir? Hep okuyorum, "ben yatmadan yapıcam yok ben kalkınca yapıcam, yok ben iki bayram arası yapıcam(???)", gibi gibi yani. Her an her saniye mekik çeken kişiler olarak hayal ediyorum sizi yani kafamda öyle bir görüntü var. Çok mu müthiş bir şey bu mekik, çeken bir daha mı çekmek istiyor(ay uyuşturucu gibi oldu :D ), nedir ne değildir bana da bir açıklar mısınız?

evet ben de mart gibi fındık badem yiyerek zayıflamıştım bi ara
ama tabiki abartmadan
3 badem 2 fındık gibi
mekik çekebiliyosan sen de çek canım yatmadan yapılacak en basit şey diye
bir de nesmekayacım kaç senedir çekiyomuş hiç göbeği yokmuş
arkadaşlarının göbekleri varmış
o göbekten kilo almıyormuş
her gece yatmadan 30 mekik çekiyormuş (salladım 20 de olabilir)
sana kalmış kaç tane çekmek istiyosan

2 ayda verirsin 5 kiloyu canım ama sebat edeceksin
hoşgeldin cuma günleri LACHESİS arkadaşımıza bildirim yapıyorsun özelden
benim de 2 yaş 3 aylık bir kızım var ben de doğum kilolarını veriyorum son 2 kilom

günaydın hanımlaar=)
inanır mısınız hala atamadım dünkü yorogunlugu.. aslında anormal bisey yapmadım ama bugunlerde inanılmaz cok yoruluyorum ben ya:S regl olucam bi de ondan olabilir sanırım.. acaip bi iştah açıklığı var ama kendimi frenliyorum. ayın 6si gelse de bi öğrenim kredim yatsa.. tango dersleri-spor salonu derken parasız kaldım:S
sınavım var bugun muhasebeden aksam 7bucuk gibi. hadi hayırlısı..

sabahki kahvaltıma gelince..
-2ince dilim ekmeğin arasına biraz peynir koyup tost makinesine attım. tost yaptım ondan. yagsız filan..
-5zeytin. normalde zeytin yemiyorum. saglık sorunumdan dolayı tuzlu gıdalar yasak ama. bu ara canım cok istedi.
-1salatalık
-bi kaç parca badem-ceviz
-şimdi de çay içiyorum.içine 3 tane tatlandırıcı attım =( umarım bisey olmaz ondan. haftada 1-2 kez siyah çay içerim kahvaltıdan sonra.onu da tatlandırıcısız içemiyorum malesef. ama çok seviyorum. mis gibi tomurcuklu kokulu filan.. özellikle yaz mevsiminin yavas yavas sırıtmaya basladıgı böyle günlerin sabahlarında çok güzel oluyo.
bugün spor salonuna gidemiycem.spor 3saat sürüyo.. aksam 7 de sınavım var.. gerci belli olmaz bana.. kafama eser, çıkarım giderim..
regl arifesinde oldugum için ''memişler fora'' halinde geziyorum zaten:D
öğlene kabak yemeği yapıyım bari ben..

sen hayatı hızlı yaşıyosun canım kilo vermen kaçınılmaz

sen hayatı hızlı yaşıyosun canım kilo vermen kaçınılmaz

keşke öyle olsa canım yaa.. metabolizmam çok yavaş benim. herkese yürüyerek gidiyorum sürekli hareket halindeyim falan ama.. zor veriyorum yani.. ayda 3kilo versem göbek atıcam o derece... bilmiyorumkismile

keşke öyle olsa canım yaa.. metabolizmam çok yavaş benim. herkese yürüyerek gidiyorum sürekli hareket halindeyim falan ama.. zor veriyorum yani.. ayda 3kilo versem göbek atıcam o derece... bilmiyorumkismile

canım ayda 3 ay çok kolay değilki.hani kilolu olsak neyse. ben kaç aydır dikkat ediyorum.tabi kaçamaklarımda çok olmuştur.

Kızlarrr günaydınnnn

sense oresimlerinde sen kaç kilosun. bi ara şu 46 lık resimlerni koysanaaaa . merak ediyorum 46 kilo lu bi kız nasıl olur

Heheee koydum kiiii :)))

hoytt masallah nesmeye bak :))

kaydirigubbakcemile3 cadııııııııııı
evet canım tangocu var burda :1ninca: Şeniz

benim annem de tutturdu bi memurluk diye.. garanti iş olarak görüyolar işte.. seni anlıyorum =(

ta taaaaaaaaaaam Şeniz geldiiiiiiiim
evet sporumu yaptım mis gibi.. yolda gelirken de 2 kuru kayısı 3 badem yedim. yoksa gebericektim. malum öğlen lahana corbası denemesinde bulundugum için :bbo:
birazdan aksam yemeğimi hazırlarım.. saat 6-6bucuk gibi de onu yerim.
sacma salak öğünlerle dolu bi gün oldu bugun acıkcası :bbo: keske böyle olmasaydı.
lahana çorbasını döktüm çöpe. zemuszemus onun yerine az az yiyip herseyden yiyim. 1 haftada gitmeyiversin kilolar napıyım :umursamaz: :kedi: :sinifsinif: senağlama Şeniz gelirken peynir filan aldım. tuzsuz ve yagsız. lahana diyeti yapıcam diye dolabın içini bosaltmıstıma.. :1ninca: :bbo:
yemekten sonra da duş alıp tango dersine gidicem.

bir de benim sormak istediğim bisey var ya kızlar bu hazır gıdalar hakkında.. yani konserve yemekler, paket corbalar, dondurulmuş hazır köfteler falan.. tüketilebilir mi? nasıldır bunlar? :1ninca: :bbo: :sm_confused:

Hiç sorma ... bugünkü gazetedeki haber de kafi derecede canımı sıktı zaten gıda kontrolü kalkıyomuş küçük işletmelerde b.k yesinler aklinialirimsmile ..... Ben memur olmak istemiyorum canım hiç ama girmemiş olmıyim başka alternatifim olmazsa B planım olacak çünkü o

Hazır gıdalar sus tutuyo canım çoğunlukla vücutta

Katkı maddeleri uzun vadede karaciğer ve böbrek rahatsızlıklarına sebep oluyor

En masumu konserve canım ... sadece sitrik asit oluyo içinde o da meyve asidi...

yok aslında beni sinir eden az önce de yazdım
basende ve iç bacakta elıme gelen vıcır vıcır yağlar
onlar da bi gitseeeeesenağlama

Canım balerinler gibi parmaklarının üstünde vak vak bas ve aşağı eğil oturmadan kalk hergün 50 kere 1 hafta sonra farkı göreceksin (üst bacaklarını birleştirdiğinde artık arası aralık olmaya başlıyorsa doğru yapıyorsun hareketi)

resminii ekledimmm amaaa oldumuu bilmiyommmbilmiyorumkismile

Ay kıyamam üşenmemiş çekmiş gel bi öpem Şeniz

Nerdesin sen bakiiim Şeniz

burdayım tatlım
kota yüzünden açamadım pc

nbr tatlım iyimisin fıstıkımŞeniz

İyiyim sık sık gel ama kaçmaaaaa :gitme:

ve en buyuk yararı alzeimer ı önlemesi imiş

Aaaaaa hemen içiyim o zaman ben de günde 1
iyi akşamlar kızlar

şu pump ıt up bugünde sonunu getiremedim:sm_confused:
yok yaa nasıl yazılıyorsa kig boksa Çok üzgünüm çoook gelince ben nakavtakannehir oluyom nasıl öğrencem ben o hareketleri-tatlicadiarzu-

Pazar günü bu konu üzerine eğilicem yapamadım yahu geçen gün abuk sabuk hareketler çıktı bi de koreografi çok çabuk değişiyo yakalayamıyorsun

İzin günümü pump it up a ayırıcam çözücem bu işi -tatlicadiarzu-

ee tabı spor nerde dedınız tum gun ayaktaydım ayrıca super callandan dolayı hala merdıven cıkamıyrm bacaklarım cok agrıyr o yuzden bugun ara verecegım sanırım

Canım start it up da aynı şeyi yaptı bana da sen normal callan ı 10 gün yaptın mı bakiiim en az da supere geçiyon :olmaz:

ya kızlar bu arada sizden gördüm callan lesli falan indirdim.leslinin ilk videosunu 5 dklık olanını yaptım,ya siz bu callanı nası yapıonuz allah aşkına ben beceremedim ya 100er kere mekik gibi bi hareketler var bacaklar hjavada vay be dedim,ben 20ye kadar yapabildim.güya mekik çeken bi insan olucam.

Ben de dalsinin dediği gibi sadece bakmıştım ilk indirdiğimde bir süre durdu bilgisayarda şimdi gayet memnunum kısa sürede sonuç veriyo canım bi de kadın söölüyo orda da bizim Callan teyze :) vücudunuzu zorlamayın boynunuzu kasmayın sallamayın diye gerçekten tüm enerjini karın kasları yakıyo zaten 400 - 500 mekik çektiriyo yaa bi bacak yukarda ötekini kaldır diğerini indir hadi ikisini de kaldır falan STATİK hareketler daha çok kalori yakıyomuş fitness hocası sööledi bana da ... O yüzden callan 10 numara

Cardiyosunu deniycem bi de bakalım uzun ve güzel bişiy :lepi:

valla ödülde mödülde gözüm yok,tek derdim kilo verebileceğimi ispatlamak,kilo versem ve vcdüm şekillense bu bana en büyük ödül olacak.eşiminde gözüne sokacam tartıdaki ibreyisırnaşık şey

Olucak sakın vazgeçmeeee benim 5 ay olacak 9 kg verdim ayda 2 kg bile etmiyo ki kaçamağım yoktu spor yapıyodum bilmiyorumkismile bazı insanlar yavaş veriyo :kedi:

çok parça pinçik yedim canım ya,sabah bi bardak sirkeli suyla güne başladım her zamanki gibi, zeytinli ekmekler olur ya poğaça buyukluğunde onun içini açıp beyaz peynir sürdüm kahvaltı olarak onu yedim.öğlen makarna yedim 1 tabak çok çok az yağlı.2 ısırık pastiç attım ağzıma 1 ısısrık intens,2 tane yeşil zeytin,1tane midye,1 lokma karides,bu saatte kadar bunları ağzıma attım hep.leslinin 5 dklık ilk videosunu yaptım ,callan yapmaya çalıştım ilk defa umarım becerebilmiimdir,gece ip atlıcam ve mekik cekecem

canım sürme peynir yokkk :olmaz:
Pastiç e bayılırım pazar günleri kendime ödül pastiç yiyorum zemuszemus

evet hayatım kesinlkile bende farkındayım ama saolsun annemler hiç sebzeye önem vermesler dolapta her daim bulunmas sebze vs, varsa yoksa et börek çörek,ben onların arasında sağlıklı beslenmeye çalışıom ama nafile...

Onlar seni değil sen onları değiştir beybiii yerimseniben

ZUKSEDDİNCİM bence o dublajlıyı indirme, onun yerine altyazı indir bence. Ayrıca bi kaç denemeden sonra öğrenirsin, ben de başta şok olmuştum 100 taneyi görünce yerimseniben

Aynen :1ninca: dedim nası yaniiiiiiiiiiiii :sinifsinif:

canımm okudum cevabını.
ay bende akşam yaptım dinlene dinlene o ne öyle.evlere şenlik . hareketlerimi görsen gülmekten ölürsün. kadın başka bişi yapıyo ben başka.baktım takip edemiyorum.kendi kendime yaptım hareketleri. ama çok terletiyor.yarın biraz daha uzatacam

Hiç farkımız yok yanımda ayna var kendime rezil oluyorum sempatiksalakcinni
He he heee, de mi?kaydirigubbakcemile3

Ben de çok severim fındık ve cevizi. O yüzden mi bu adı bana yakıştırdılar acep?bilmiyorumkismile

Düşünsene muhallebi(puding de olur) üstüne kırılmış ya da öğütülmüş mü deniyor her neyse ceviz ve fındık. Nam nam nam nam namcokacimcoook. Canınız çektiyse özür dilerim:kedi:.

Kız susssssssssssssss mafoldumben

Göbek diyetle gitmiyo canım bıngıl bıngıl sallanıyo yürüdükçe... ve çok zor şekilleniyo çok arsız karın kasları 1 hafta çekme bırakır kendini sadece bu değil yürürken de içimize çekiyos o da sürekli düz kalmasını sağlıyo karnın zemuszemus

Gel canım hoşgeldinnnn
-şimdi de çay içiyorum.içine 3 tane tatlandırıcı attım (YUHHHH) =( umarım bisey olmaz ondan. haftada 1-2 kez siyah çay içerim kahvaltıdan sonra.onu da tatlandırıcısız içemiyorum malesef...

İçemiyorum yokkkk , Tatlandırıcı yok kuru üzüm ye yanında çekirdekli :olmaz:

senseeeeeeeeeeeeeeeeee (yesa gibi yaptım) kız o zayıflıkkkkk!

Kız zayıf değilim daha yaaa o kadar spora karnım hala çıkıyo yaaa şaka gibi sempatiksalakcinni

KOÇUM SELAM OLSUN SANA DA sempatiksalakcinni
Dün ne halt yedim yazıyim sempatiksalakcinni

06:30
1 ceviz
1 kuru kayısı

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
½ dl. Kepek ekmeği
2 kalın dilim tulum peynir
10 g. Bal

11:00
1 kuru kayısı
1 lokma börek

12:30
1 kase mercimek çorbası
1 kase sirkeli marul, havuç az mısır salatası
½ dilim mısır ekmeği

14:30
y.yağlı süt ile 1 frech press filtre kahve şekersiz
1 küçük acıbadem kurabiye

17:30
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak az z.yağlı marul, havuç, mısır salatası sirkeli tuzsuz

19:30
2 bardak çok açık limonlu çay

20:30
2 fındık
1 badem

20:30 – 21:00
sahilde yürüdüm

21:00-23:00
ütü ve gardrop değişimi kışlık – yazlık (hiç oturmadım valla koçum 

23:30
1 bardak light süt mayalı

00:30
melisa
ısırgan demledim

01:00
Simitler 100 X 2 set statik
Callan alt karın hareketi 100 adet

Yüzüm için solüsyona başladım KK da yazan burda Lacjesis de baksetmişti alkollü asetonlu olan formülü yaptırdım 2 haftaya alırsın sonucu diyolar bakalım çok heyecanlıyımmmmm sırnaşık şey

biraz da psikolojik olabilir canım.
antrenörüm ve diyetisyenim özellikle üzerine basa basa hergün tartılma.ayda 1 tartıl. dayanamıyosan 2 haftada 1 tartıl diyorlar. tartı psikolojiktir çünkü.. vucudun su tutmus olabilir.. su atmıs olabilir vs vs.. hersey olabilir yani.

ya işte benim sorunum bu. her gün tartılıyorum. her gece yatarken sabah olsun da tartılayım bakalım kilo verebilmiş miyim diye yatıyorumakannehir

günaydın millet.
dünkü menüm
sabah:
öğlen:
ara meyve
akşam:
mantar yemeği 5 kaşık
bulgur pilavı 5 kaşık

aferin kız nilu senin gibi bi tembel bile spor yapmaya başladıkaydirigubbakcemile3

Kizlar 3 gun once 52.8 dim (52.3 olmam gerekiyordu normalde)
dun 52.1 dim
Bugun 51.1 im

Noluyor bana???? 1 kutu dondurma ve birsuru ivir zivir da yedim 3 gun icinde. Vucudum su atiyor desem dun 7-8 litre su ictimmmm

kuzum sen eriyip bitiyorsun niye öyleki ?bilmiyorumkismile sıcakalrdan olabilir mi ki?

Back
X