Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çooook teşekkürlera.s..
Mekik çekerken boynu tutulan sen miydin bu arada? Canım bir uyarı yapmak istiyorum, tabi suratı kapatmışsın pek belli olmuyor bu fotoda ama sanırım boynunu biraz öne getiriyorsun. Fakat Mehmet ağanın uyarısına göre kafayı düz tutmak lazımmış. Yani sadece gövdeyi hissedip öne doğru kalkacaksın, boyundan güç alırsan sakatlanma olabilirmiş. Bilmişlik satmayayım da ben okuduklarımı söyleyeyimolumunekankayizsmile.
evettt mikemmell yesaaalaelaelaelaelaeya kızlar bir kaç saatçik çıkıyorum 15 sayfa geçmiş oluyor. maşallah bu ne yazma enerjisi yaaaa...foruma yazarak kilo verilseydi valla 1 numaralı grup olurdunuzzemuszemus
nesmecim gerçekten zayıfmışsın yaa...bugun sense'den sonra 2. zayıf resmiydi bu. yok mu arttıran, hemmennn yesa gibi liste yapayımaklinialirimsmile
1.sensewitch
2.nesmekaya
yesa hepimiz seni taklit ediyoruz görüyor musun? ne kadannn mikemmellsin demekkiii:asigim:
Aaa ama öyle oluyormuş. Ben de bir filmde görmüştüm, tutulduğunu unutup aniden kafasını çeviriyordu, tutukluk geçiyordu. Ama belki zararı vardır denemeyin bencehe heehkaydirigubbakcemile3 bendim ama tam tersi boynum 2 aydır tutukken unutup mekik çekmeye kalkmıştım iyi bir şekilde çetırdadı ve 2-----3 gün sonrada boynum geçmiştiii ne kadar saçma dimisempatiksalakcinni
Kaç şınav çektin bakayım? Başlangıçsa eğer dizlerini yere koysaydın ablacım.evettt mikemmell yesaaalaelaelaelaelae
ben şınav çektim mekikte çektim azda olsa yeter beni yaptı sayınn yesaaaaa duydunmu :icecream:
ayyyy didinin didisi hay Allahim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya bu arada nutcase ile nesmekayaya bi diyecegim var siz ikiniz ayni zamanlarda geldiniz ya foruma ben hep ikinizi kardes olarak hayal ediyorum hehe
bu arada nesmekayacigim da hep beni hayal edermis demin itiraf etti hehe:))
@katzicim osssun valla canim yaaa:)
kocum ben de yemedim sadece sut ile kabuk tarcin ictim YASEMN yedi hep hehe:)
Yapamam ya. Annem babam der napıyorsun diye, ben de karın kaslarımı geliştiriyorum derim, tuhaf bir durum olur. Yok yani utandığımdan değil de, ben hep yalnız spor yaparım, diğer türlü rahatsız ediyor, öyle alıştımguclubacismile.1- yesa
2-spatz
3-nesmekaya
4- yasemncigim (resmen sok oldum dur bi daha yazayim:)
5- yasemncigim
6-nutcase canim yaa nolacak bilgisayarin yanina comel de cek heheh:)