50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkur ederim canim benim o senin mikemmeliginnnnn

ekledim listeye bu arada

25 mekik cekmeyen kalmasin:)

1-yesa

2-spatz

Çooook teşekkürlera.s..

Mekik çekerken boynu tutulan sen miydin bu arada? Canım bir uyarı yapmak istiyorum, tabi suratı kapatmışsın pek belli olmuyor bu fotoda ama sanırım boynunu biraz öne getiriyorsun. Fakat Mehmet ağanın uyarısına göre kafayı düz tutmak lazımmış. Yani sadece gövdeyi hissedip öne doğru kalkacaksın, boyundan güç alırsan sakatlanma olabilirmiş. Bilmişlik satmayayım da ben okuduklarımı söyleyeyimolumunekankayizsmile.

he heehkaydirigubbakcemile3 bendim ama tam tersi boynum 2 aydır tutukken unutup mekik çekmeye kalkmıştım iyi bir şekilde çetırdadı ve 2-----3 gün sonrada boynum geçmiştiii ne kadar saçma dimisempatiksalakcinni
ya kızlar bir kaç saatçik çıkıyorum 15 sayfa geçmiş oluyor. maşallah bu ne yazma enerjisi yaaaa...foruma yazarak kilo verilseydi valla 1 numaralı grup olurdunuzzemuszemus

nesmecim gerçekten zayıfmışsın yaa...bugun sense'den sonra 2. zayıf resmiydi bu. yok mu arttıran, hemmennn yesa gibi liste yapayımaklinialirimsmile

1.sensewitch
2.nesmekaya

yesa hepimiz seni taklit ediyoruz görüyor musun? ne kadannn mikemmellsin demekkiii:asigim:
evettt mikemmell yesaaalaelaelaelaelae
ben şınav çektim mekikte çektim azda olsa yeter beni yaptı sayınn yesaaaaa duydunmu :icecream:

Yesa, ben mekik çekerdim de şimdi hiç boş oda yok. Herkez bir köşeye dağıldı.
Ayrıca foto konusunda da aynı şey foto çekerdim ama müsait değilim.
Ay hiç özel hayatım kalmadı yaw he hehe :D .

hemmenn çektim yesam yaa seni mi kırcam:dance:

fotograf ekledim bakın heleee-tatlicadiarzu-

ooooooooooo,
bi çalışmaya gidelim dedik cozutmuşsunuz yine:oklava:
mantılar , patlamış mısırlar uçuşuyor havada:oklava:
iyi ki kola falan da içmemişsiniz:1ninca:
çabbıh kendinize gelin bakimkötükedihüso
bir daha yakalrsam fena olur söyliyeyimkaydirigubbakcemile

he heehkaydirigubbakcemile3 bendim ama tam tersi boynum 2 aydır tutukken unutup mekik çekmeye kalkmıştım iyi bir şekilde çetırdadı ve 2-----3 gün sonrada boynum geçmiştiii ne kadar saçma dimisempatiksalakcinni
Aaa ama öyle oluyormuş. Ben de bir filmde görmüştüm, tutulduğunu unutup aniden kafasını çeviriyordu, tutukluk geçiyordu. Ama belki zararı vardır denemeyin bence :D .

evettt mikemmell yesaaalaelaelaelaelae
ben şınav çektim mekikte çektim azda olsa yeter beni yaptı sayınn yesaaaaa duydunmu :icecream:
Kaç şınav çektin bakayım? Başlangıçsa eğer dizlerini yere koysaydın ablacım.

Bir de ben sadece yesanın fotosunu gördüm. Sensewitch ve Nesmekaya da koymuş sanırım, onlara nereden bakabilirim? Yoksa bakamaz mıyım? Eğer özel mesajla falan gönderiyorsanız, hiç gerek yok yani. Bakın ben çok saygılıyımdır özel hayata:1closedeyes:.

1- yesa

2-spatz

3-nesmekaya

4- yasemncigim (resmen sok oldum dur bi daha yazayim:)

5- yasemncigim

6-nutcase canim yaa nolacak bilgisayarin yanina comel de cek heheh:)

ayyyy didinin didisi hay Allahim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya bu arada nutcase ile nesmekayaya bi diyecegim var siz ikiniz ayni zamanlarda geldiniz ya foruma ben hep ikinizi kardes olarak hayal ediyorum hehe

bu arada nesmekayacigim da hep beni hayal edermis demin itiraf etti hehe:))

@katzicim osssun valla canim yaaa:)

kardeşşizidr belikidemmmmmm...yanii ayzılarındann hayall ettşiğimm gibiisinn benn tanımadığımm insanalrıı onuşmam tarzlarındann tahminn edebilmeeee yeteneğinee sahibimm,anchusayıı sarışınn tahminn etmiştimm onda yanıldımm tekkkk......

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Mekik mi çekiyonuz??? Ben iki gündür çekemedim, geçerli mazeretlerim vardı ama ;) YESAAAAA kaç adet çektin sen???????????

DULCIIIIIIIIIIIII daha cekmedim canim seni bekledim sen kac cekeceksinnnnnnnnn hhehee

NESMECIM demek ki konusmalardan gozunun onune bi resim gelir yaa sen oyle bi resim hayal etmissin ki ayni ben :))

KOCUMMMMMMMMM yasemncigimden baska kimse yemedi bi de TRUFFFFFF yedi de korktu gelemedi hehe":)

1- yesa

2-spatz

3-nesmekaya

4- yasemncigim (resmen sok oldum dur bi daha yazayim:)

5- yasemncigim

6-nutcase canim yaa nolacak bilgisayarin yanina comel de cek heheh:)
Yapamam ya. Annem babam der napıyorsun diye, ben de karın kaslarımı geliştiriyorum derim, tuhaf bir durum olur. Yok yani utandığımdan değil de, ben hep yalnız spor yaparım, diğer türlü rahatsız ediyor, öyle alıştımguclubacismile.

Son düzenleme:
Back
X