İyi gecelermirmirmirmir.saol canım
oğlum tam bir dinozor hastasıı yerimseniben bende filmini seyrettim oradan biliyorummşakkıdı
bende kaçayım artık sırtım ağrıdı artım pc de iyi geceleerrr öptümm:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gecelermirmirmirmir.saol canım
oğlum tam bir dinozor hastasıı yerimseniben bende filmini seyrettim oradan biliyorummşakkıdı
bende kaçayım artık sırtım ağrıdı artım pc de iyi geceleerrr öptümm:))
Çok doğru bi tespit canım, bunu unutmamak lazım olumunekankayizsmile
Keşke forum yoluyla yardımcı olabilsem canım matematik konusunda... Ama takıldığın bi soru olursa, fotosunu çekip koyarsa yardımcı olabilirim. Aaaa gerek yok ki, senin kocan mühendis zaten kaydirigubbakcemile3 Söyle ona çalıştırsın seni :lepi: Öptüüm opuyorumnanaktan
tamam canimin ici senin aklin bende kalmasinn ders caliscan daha cunku ferah olsunn
burda moral alipp derse gitcegen sorunlara boguluiosunn daraliosun valla kiyamiorum hic allah zihin acikligi versin iyi dersler papatyammmm limonumu bebikimi koklaya koklaya doya doya benim icinde op hayatim
hoşgeldin..herkese günaydın
bir iki gündür şiş uyanıyorum..bu sabah tartılayım dedim 60 çıktım bu ne ya ufffffffffffff veremiyorum kilolarrı:çok üzgünüm:
bu arada gurubun en çok kilolu olanı benim sanırım:sinifsinif:
babymom canim sen de gelmistin bi ara topigimize hatta ben de bilgilerin duruyor kaydirigubbakcemile3 ama sonra gittin bi daha da gelmedin bu sefer boyle olmasin haaaaaa :1ninca:[/B]
ayrıca sabah tartıldım. kilo 56.4 çıktı.. reglden sonra sanırım daha az cıkar.. beklemedeyim karnımda sızılarla agrılarla![]()
çok iyi çıkmışın katzi.......mutlaka daha az çıkarsın şimdi onunda şişliği vardır.....
dün biraz kan şekerim düşünce birazcık kaçırmıştım sense bugün uyardı spordan sonra biraz meyve ve yoğurt yiyin diye spordan sonra kalsiyum alıyordumda meyva almıyordum sanırım dün sebeb oydu şimdi spor bitti ben bi duşumu alayım![]()
kızlar slim in 6 yı indirdim, o ne öle ya güya kaç gündür egzersiz yapıorum yordu beni start it up.umaraım alışırım,şu altı haftalık programa başladım,hadi hayırlısı
ooff offf.. şu saatte ev arkadasım manti yaptı. sarımsaklı yogurt filan.. ne biçim kokuyo lanet olsun yaaa![]()
ah canım.. o aslında cok kilolu.. ama o kadar memnun ki bu halinden.. ben şişman olmadıgım halde yaptıgım sporlarla ve diyetlerle dalga geciyor=)
aynnıı şeyelrii yaşıyoruz canımmm benimm ev aradaşlarımm daaa (annne-babaşşişkooo onlar da benlee dalga geçerrrrlerrrr sporumlaaaaa,bi de neymişş kadınn dediğinn balıkk etlii olmalıymışşşş,
memnun değildir öyle gözüküyordur yoksa bir bayan için özellikle kilo çok önemli..kısır döngü gibi kilondan mutsuz olup yersin yediğinden mutsuz olup tekrar yersin sonrada savunma mekanizması geliştirip halimden memnunum dersinki kimse sana kilo ver demesin....
ben yemedim ki yaa.ısırgan otu cayı içti sadece :'(
ben 5 mil leslie yaptım 50 mekık cektım callan yapıcaktım ama hala bacaklarım agrıo yarın ınsaallah
biz dun konusuyorduk, folik asit aliyor muusn???? truf ben ve lachesis ..
bir de incir kurusu yeee her gun 1 tan e...
çok teşekür ederimm yasemincimmŞenizKLİİİKKK tebrikler canımmmopuyorumnanaktan