Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş yaptım biraz spordan sayılırmıkaydirigubbakcemile3
kızlar çok halsizim ben bugun yaaa...kolumu kıpırdatmaya halim yok. işten çıkınca spora gitcem, inşallah o gücü bulabilirim kendimde.
kızlar çok halsizim ben bugun yaaa...kolumu kıpırdatmaya halim yok. işten çıkınca spora gitcem, inşallah o gücü bulabilirim kendimde.
ay ben de.. kan verdim diye diyordum ama havadan mi aceba??? ben de taksime gidicem ark. ile bulusmaya hicc canim istemiyo....yatip uyuyasim var
çıkınca açılırsınız. yattıkça insan iyice yatası geliyor
ev 3 katlı desem 3 banyo 5 balkon ve odalarrrr merdivenlerrrr
hala sayılmazmı
ev 3 katlı desem 3 banyo 5 balkon ve odalarrrr merdivenlerrrr
hala sayılmazmı
evet çok zor arada kadın geliyor camdı kapıydı o hallediyo ayda 1 veya 2 kez alıyorum onun dışında da kendim makina toz ve vilada okadar yapabiliyorum ama terastı bahçedeydi derken yani işim hiç bitmiyor büyük ev güzel ama bu yanı çok zor
ama sonunda çayını alıp bahçede oturmak dinlenmene yeter..bende ayda gelen ayrdımcım var..sonuçta kendim yapıyorum ama benim apart.dairesi ama kçücük balkonuma oturup bahçe manzaralı yerde çayımı içince hoşuma gidiyho
tabi canım bahçe keyfi çok güzeldir bahçemde çok güzel çiçeklerim ağaçlarımız köpeğimiz salıncak çardak...hepinizi beklerim bahçe keyfinebuyrunnnnnnnnn
bostanım bile var pasta börek yemem diyene organik biber domates salatalık vs. mevcuttur:))
mrbb canımm,geçmiş olsunn,,been ağrım yoksaa azcıkk yapıyomm varsaaa aslaa....Selam millet, bugün regl oldum spor yapamayacağım. Siz reglin ilk gününde spor yapıyor musunuz??