50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar..

bugün tartıda sırasıyla,

55,8 - 56,1 - 56,4 - 57,5 geldim hangisini bildireyim şaşırdım..

en sonuncusu ise korkunççç:1shok:

56.4

sabah bayılıcaktım regl oldum. inanılmaz bi agrım var.. 2dilim kuru ekmeği agzıma sıkıstırıp üstüne ilaç içtim. ölüyorum sandımcok kötüydüm ya:S

o kırmızılığı azaltan neeee?bana da söyleyin ben de güzel olmak istiyorumkaydirigubbakcemile3
yok sana en güzel biz olcazzzzzz sempatiksalakcinni
maden suyu canımmm
Ya birde söylemesi ayıp fena halde kabızlık çekiyorumm
belki bundan dolayıda ağır çıkabilirim diye düşünüyorumm

e yaniii :ecrin_bebek:
günaydın kızlar..

bugün tartıda sırasıyla,

55,8 - 56,1 - 56,4 - 57,5 geldim hangisini bildireyim şaşırdım..

en sonuncusu ise korkunççç:1shok:

sempatiksalakcinni tartı bozuk kesinnnn

offf ben bu hafta tam 55 görmek istiyodum yaaa..

hiç bişeyde yemedim niye gitmiyo bu kilolar..

2 hafta sonra provam var yaaa:1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Ya bende zaten kendimi kandırmak istemediğim için çözümü sizlerde arıyorum trufcumm
ama şu bir hafta içinde ne ağır yemekler nede kızartma yedim..
sadece leslieye devam etmedimm o kadar
onun sebebide bir haftadır kasıklarımda süregelen aynı regl ağrısına benzeyen ağrı idi...
yani yeme düzenimde öyle 2 kilo almamı gerektirecek kadar bir değişiklik kesinlikle yapmadımm
tam tersine akşamları yemeği daha hafif geçiştirip meyveye ağırlık verdimm
hele karpuzu fazlaca yiyorumm
valla anlam veremedim ben bu işe
2 kilo birden almam için hamurişini falan fazla yemem lazım ama
hamurişi hiç yemedim bu haftaa
neyse ben yinede bunu leslieye devam etmememe bağlayacağımm
ve düzenli beslenmeme devam edeceğimm
hayırlısı
normal...vucudun sisyalnizca... yag birikmesi degil o...
canim benim yaaaaaaaaa ayip edion ne ozuruymus demek ondan veremiyorum ben kilolari sempatiksalakcinni
@mikemmel spatzcim canim sen de verilecek kilo kalmadigi icin normal sempatiksalakcinni

@semerta iyi mutlu hayirli dogum gnleri canim

@HERKES

BUGUN GECE 12DEN SONRAKI KOCU ACIKLAYIP GIDIYORUMMMMMMMM

NILUFERTCIMMMMMMMMM yeni kocumuz alkislayinnnn alkisalkisalkis

bi alkista eski kocumuz kahve kokusuna geliyorrrr cok tesekkurler canim benim alkisalkisalkis
yesa benimkide hipo cikti
literature gectim hiper belirtilerini yasayan hipo hastasi olarak....
Ya doğru söylüyorsunda koçumm
hamilelik böyle bir şeymi yoksa bende mi yanlış işliyor anlamadımm..
daha 1 ay 1 haftalık falan hamile olmam lazım tahminimce ama
şimdiden 2 kilo aldımm
normal midir ki ??
rahat olllll cok normaaaal.

rica ederim canımıniçisiopuyorumnanaktan
ne yapalım ama , sen de yoğun bir hafta geçirdin ,işlerden vakit bulabildikçe yapabildik bişeyler..
koclugun icccinnnn coook ama cooook tesekkurleeer

aaaaaaaaaaaaaaaa yasasin hipo kardesligi diyorum o zaman ve bu sefer tam kaciyorum heheh:))

Ya birde söylemesi ayıp fena halde kabızlık çekiyorumm
belki bundan dolayıda ağır çıkabilirim diye düşünüyorumm

hah işte bak buldun sonunda niye olduğunu
canım gebeliğin ilk aylarında konstipasyo olması olağan
duphalac diye bi şurup var ondan içebilirsin rahat rahat

normal...vucudun sisyalnizca... yag birikmesi degil o...

yesa benimkide hipo cikti
literature gectim hiper belirtilerini yasayan hipo hastasi olarak....

rahat olllll cok normaaaal.

koclugun icccinnnn coook ama cooook tesekkurleeer

aaa seninki hipo muuu
dün hiperdi bugün kesinleştimi

aaaaaaaaaaaaaaaa yasasin hipo kardesligi diyorum o zaman ve bu sefer tam kaciyorum heheh:))

kızım yeni doğduğunda onda da hipodan şüphelendiler ben nasıl korktum ağlıyorum
kaç gün moralsiz gezdim
sonra yeni doğanlarda olabileceği söylendi de içim rahatladı
tıp fakültesine gitttik onun için
yoksa kızım ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalacaktı

haklısınız kuzularım da napem bilgisayar kurulu değildi o yüzden 2 dk cık da olsa yazamadım.2 tane yiğenim var . aralarında 28 gün var . o yüzden kaldırmıstık kavga etmesinler diye.

onlar gitti evime döndüm dün ve hemen kurdum zaten:)

ya çarsıya gititm geldim az önce de öyle bi sıcakki basıma günes geçti fena oldum yaa siz siz olun mecbur olmadıkça çıkmayın bu saatlerde

hipo mu. kilo aldıran mı: evet ben de sizin kardesinizim:((

hap iyi ise yarıyo diyodum meger spor olmayınca hap kullansam bile çıkıyomus aksam bi sey yemenin acısı.

aaa seninki hipo muuu
dün hiperdi bugün kesinleştimi
kızım yeni doğduğunda onda da hipodan şüphelendiler ben nasıl korktum ağlıyorum
kaç gün moralsiz gezdim
sonra yeni doğanlarda olabileceği söylendi de içim rahatladı
tıp fakültesine gitttik onun için
yoksa kızım ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalacaktı

kesin hipo. bugun hersey bitti ultrason falan temiz.yalnizca hasimatooo
ama niye kilo verdim ve hiper belirtileri gosterdim doktor da anlamadi. belki hiperdi stresle hipoya donustu , olabilir boyle seyler dedi....
ilaca yarin basliyorum...umarim kilo almam...

Son düzenleme:
Ya ben bu haftayı bunalımla geçirdim resmen çok mutsuzdum taki bu sabah tartıya çıkana kadar,
Üstelik cildimde bozulmaya başladı yüzümü sıkmaktan oluşan iki koca lekem var güneş lekeleri de çıkmaya başladı saça cilde renk veren pigmentelerim artık işini doğru düzgün yapamıyo, löp löp bi göbeğim var yaz geldi, dr'um bi ilaçla koruyucu verdi cildim için her zaman kullanmam için,
off offf daha da büyümek istemiyorum gerçi minyomun yaşımı göstermiyorum ben hala kendimi 23 sanıyorum kendim bile inanmıyorum 25 olduğuma bunalıma gircem bu gidişle ve ve kızlar bişi daha dicem beni en çok bunalıma sokan şu ki; sevgilim benden 3 yaş küçük :(

eeee ne olmuş eşimden benden 5 yaş küçük ve çokkkk mutluyuz...kayınvalidem hariç hahahahahahaha bu arada 12 yıllık evliyiz....

trufcum gittim gastrolojiye kuzum... işte o istedi bunları..rectoscopi nasıl birşey ya baymıyorlarmış fln

sen de mi?? kilo aldin mio ?? baska sikintin oldu mu???

tabi canım olmaz mı hiç. ben 5 aydır hap kullanıyorum. aırı unutkanlık, devamlı uyku ihtiyacı, sürekli halsizlik, stres, sinirlenince bogaz kısmında bi acı, boğulcak gibi olma,koletesrol ve tligliseritin asırı yükselmesi. vs vs. hap kullanmadan önce kilo da veremiyodum.60 kiloydum 5 aydır kullanıyorum hap.ama bu seferde adetim 2 ayda bir geliyo. aslında kilo veridğim için daha düzenli olmaı laızmdı reglim. ama 2 ayda bir geliyo.bilmiyorum hap mı sebep olyo ama bu ihtimali düünüyorum ne de olsa hormonlara etki eden bi hap. bi srcam doktora bakalım ne dycek.

offf ben bu hafta tam 55 görmek istiyodum yaaa..

hiç bişeyde yemedim niye gitmiyo bu kilolar..

2 hafta sonra provam var yaaa:1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

durdu benim de yemesem de yesem de spor yapsam da yapmasan da aynı sayılır can simitlerim de cabası

tabi canım olmaz mı hiç. ben 5 aydır hap kullanıyorum. aırı unutkanlık, devamlı uyku ihtiyacı, sürekli halsizlik, stres, sinirlenince bogaz kısmında bi acı, boğulcak gibi olma,koletesrol ve tligliseritin asırı yükselmesi. vs vs. hap kullanmadan önce kilo da veremiyodum.60 kiloydum 5 aydır kullanıyorum hap.ama bu seferde adetim 2 ayda bir geliyo. aslında kilo veridğim için daha düzenli olmaı laızmdı reglim. ama 2 ayda bir geliyo.bilmiyorum hap mı sebep olyo ama bu ihtimali düünüyorum ne de olsa hormonlara etki eden bi hap. bi srcam doktora bakalım ne dycek.

NEEEEEEE sinirlenince boğulacak gibi olma mı e bende varrrrrrr :sinifsinif:
hemen baktırmam lazım ondan mı oluyo acaba???
Polikistik over var zaten zor veriyorum kilo bi de hipo olsun
ver ver ver ver ver allahım verrr kaydirigubbakcemile3 (çok şükür halime yine de )

benim teshis bugun kondu. yarin baslayacagim hapa. onumuzdeki ay tekrar cagirdi, tahliller yapilip hap dozu ayarlanacak.
benim hic bir sikayetim olmadi biliyor musun???asiri kilo verdim..reglim duzenli, unutkanlik yok.yorgunluk hep vardi zaten....ama sonuclar hipoyu gosteriyor.sinirlilik yapti mi??

durdu benim de yemesem de yesem de spor yapsam da yapmasan da aynı sayılır can simitlerim de cabası

NEEEEEEE sinirlenince boğulacak gibi olma mı e bende varrrrrrr :sinifsinif:
hemen baktırmam lazım ondan mı oluyo acaba???
Polikistik over var zaten zor veriyorum kilo bi de hipo olsun
ver ver ver ver ver allahım verrr kaydirigubbakcemile3 (çok şükür halime yine de )

bugün akratdan birsürü ot alıp karıştırdım..
aç karnına onları içicem bakalım inş etki eder

hahhahah evet ya neden boyle oldu

bilmiyorum :1no2:

Back
X