TRUFFFF aaaa pilateste de mi var yapmadım ya bilmiyorummmm bana spor hocası söölediiii
sallıyo inanma delikafadulden
aynı şeyi geçen gün ben yaptım ütü yaparken saat başı boyumun çektiğini hissettim ayakta durmaktan çöktüm remen olduğum yerde tabanların ağrıdı valla neyse ki bitti sana da geçmiş olsun valla bu gider artık bi 6 ay
yaaa evet tatlım yaa kopabilirdi parmak çok şükür atlattım ama kan oturdu tırnağa acı da yok atmıyo da geçmiyo da anlamadım...
bu arada boyunukla dolaşıyorum evde haaa bu boyun kireçlemesi ne melem bişiy yaaa herşeyi yapıyorum valla geçsin diye du bakalım olucak herhalde
astronot gibiyim yaaa bi de boyunluykla uyuyorum görmeyin çok komiğim sempatiksalakcinni
kilo verince küçülüyo cnm benim 85-90 dı artık 75 :)kucultmesinde toplasın memisleri zaten yeterince kuculdu emzirmeyi bırakınca
aa dulci nişanland mı,,yeni duydumm,yesa kız sen basın yayınla falann ilgilenmeliymişinn..
sallıyo inanma delikafadulden
ben de sabahtan beri yazlık kışlık ütü çamaşır serme öldüm öldüm
evet kızlar ben koçumm elimden geldiğince yardımcı olacağım menilerinizi yazmayı ihmal etmeyinnnnn
aynı şeyi geçen gün ben yaptım ütü yaparken saat başı boyumun çektiğini hissettim ayakta durmaktan çöktüm remen olduğum yerde tabanların ağrıdı valla neyse ki bitti sana da geçmiş olsun valla bu gider artık bi 6 ay

geçmiş olsunn senseevitchh,büüyk kaza atlatmışınnn dün de biri düşmüştü,bugün benn de sağa sola bakmadan karşıya geçiyodum ,hiç farkında değilim arkdaşım tuttu kolumdann...dalgınlık,diatsizlik var bişeyelr bizde acaba diyetten mi kaynaklanıyooo?(fazlaa ayrıntıcıyım da....)
yaaa evet tatlım yaa kopabilirdi parmak çok şükür atlattım ama kan oturdu tırnağa acı da yok atmıyo da geçmiyo da anlamadım...
bu arada boyunukla dolaşıyorum evde haaa bu boyun kireçlemesi ne melem bişiy yaaa herşeyi yapıyorum valla geçsin diye du bakalım olucak herhalde
astronot gibiyim yaaa bi de boyunluykla uyuyorum görmeyin çok komiğim sempatiksalakcinni