50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TRUFFFF aaaa pilateste de mi var yapmadım ya bilmiyorummmm bana spor hocası söölediiii

kucultmesinde toplasın memisleri zaten yeterince kuculdu emzirmeyi bırakınca
kilo verince küçülüyo cnm benim 85-90 dı artık 75 :)
aa dulci nişanland mı,,yeni duydumm,yesa kız sen basın yayınla falann ilgilenmeliymişinn..

sallıyo inanma delikafadulden
ben de sabahtan beri yazlık kışlık ütü çamaşır serme öldüm öldüm

evet kızlar ben koçumm elimden geldiğince yardımcı olacağım menilerinizi yazmayı ihmal etmeyinnnnn

aynı şeyi geçen gün ben yaptım ütü yaparken saat başı boyumun çektiğini hissettim ayakta durmaktan çöktüm remen olduğum yerde tabanların ağrıdı valla neyse ki bitti sana da geçmiş olsun valla bu gider artık bi 6 ay :D
geçmiş olsunn senseevitchh,büüyk kaza atlatmışınnn dün de biri düşmüştü,bugün benn de sağa sola bakmadan karşıya geçiyodum ,hiç farkında değilim arkdaşım tuttu kolumdann...dalgınlık,diatsizlik var bişeyelr bizde acaba diyetten mi kaynaklanıyooo?(fazlaa ayrıntıcıyım da....)

yaaa evet tatlım yaa kopabilirdi parmak çok şükür atlattım ama kan oturdu tırnağa acı da yok atmıyo da geçmiyo da anlamadım...

bu arada boyunukla dolaşıyorum evde haaa bu boyun kireçlemesi ne melem bişiy yaaa herşeyi yapıyorum valla geçsin diye du bakalım olucak herhalde
astronot gibiyim yaaa bi de boyunluykla uyuyorum görmeyin çok komiğim sempatiksalakcinni

walla kızlar trufa dondurma yiyebilirsin dediğime bakmayın .
bu hafta çok sert geçecek.
haziranda geldi tamam artık herkes istediği kiloya ulaşşsın artık
walla kendi adıma bu hafta 52 yi görmem lazım artık 53 -54 yeter yaa ikisi arasında gidip geliyorum

kahve kokusuna a tşeşkürlerrrr,güzell yorumlarıı içinn,,güzell koçluğu içinnn,yeni koçumuz nilüfert sana yeni görevinde başarılarr.

aynı şeyi geçen gün ben yaptım ütü yaparken saat başı boyumun çektiğini hissettim ayakta durmaktan çöktüm remen olduğum yerde tabanların ağrıdı valla neyse ki bitti sana da geçmiş olsun valla bu gider artık bi 6 ay :D

ay gerçekten bu çaput işiyle uğraşmak ev temizliği yapmaktan zor. en kötüsüde alıyosun bi kıyafeti giyermiyim giymezmiyim atayımmı yazıkmı. walla bugün ölee dolap bekleyen herşeyi attım 3 koca poşet yaptım verecem ihtiyacı olana

walla kızlar trufa dondurma yiyebilirsin dediğime bakmayın .
bu hafta çok sert geçecek.
haziranda geldi tamam artık herkes istediği kiloya ulaşşsın artık
walla kendi adıma bu hafta 52 yi görmem lazım artık 53 -54 yeter yaa ikisi arasında gidip geliyorum

kesinlikle ulaşmalıyız artık haziran oldu yaaa Ocakta başladım ben diyeteeeeeeeeeee :(
bitsin artık nilüfert ez bizi kilolarımızlaaaa :jeyyar:

ay gerçekten bu çaput işiyle uğraşmak ev temizliği yapmaktan zor. en kötüsüde alıyosun bi kıyafeti giyermiyim giymezmiyim atayımmı yazıkmı. walla bugün ölee dolap bekleyen herşeyi attım 3 koca poşet yaptım verecem ihtiyacı olana

ayneeeeeeeeeeennnnnn geçen gün ben de ayırdın 1-2 poşet elime geldikçe ütüye değer mi değmez mi bakıpğ ayırdım valla

kızlar ben çıkıyorum uykum yok ama kitap okurken uyuyakalıyim bari yarın son iş günü ne güzel yaa cmt çalışmıyonuz sizzzz :( yarın kimse olmıcak forumda :( ağlarım amaaaaaa:(

öpüyom kocaman sizi kızlar
bakalım yarın kaç çıkıcam (takıntılı di mi takmış :D:D)

Günaydın kızlarrrr

ağrı olmasın da ne olursa olsun valla :sinifsinif:

sen ne zaman resim koydun yaa ben niye kaçırıyorum herşeyiiii ??? eyvahedigeldismile

Elbet göreceksin ama burdan bi yere ayrılmaaa kaydirigubbakcemile

aynen benim de ama ipi parmak ucunla atlayınca sorun olmuyo yeni yöntemler geliştirmiştim bunla ilgili sempatiksalakcinni

Sakın umutsuz olma hepsi gidecek sadece yediklerini kontrol et sporunu yap ok tatlım?? yerimseniben

of tatlım kafan karışık da ondan benim de öyle oluyo kafamda bişiy varsa ya ayağımı az kaldırıp takılıyorum ya da basamağı ayarlayamıyorum

geçmiş olsun kuzum yaaaa ciddi bişiy olmamasına sevindim ama ..

Canım anlatım yapan videolar var onlardan çalış derim netten ...

ayrıca bişiy sormak istersen yardım ederim tatlım...
yerimseniben

evet canım bölgesel incelicem takıntı yapmıycam sözzz :) evet diyetle her yerden veriliyor kısmi incelinmiyor ...
koçum kızıyo ben istediğimi yiyince pastiçe kızıyo acıbadem kurabiyesine kızıyo filtre kahve yararlı onu içiyorum ona da kızıyo :(((
benim vücudum 46 da durmaz zaten hemen 47-48 e zorlar ben bölgesel inceliyim bari

tibet gençlik hareketleri canım kadınlar kulubunde "tibet gençlik pınarı" olarak aratabilirsin bizim kızlar yapıyodu ben bıraktım :sinifsinif:

Canım durdu benim de bu kadar dikkat etmeye sürekli ibre oynuyo :(
değiştirmek lazım yediklerimizi ben kahvaltıyı değiştirdim bugün hemen yemekleri de değiştiricem yeşillik ve salatalık tüketicem bu 2 gün öyle düşündüm mesela
bi insan bu kadar yürüyüş ve spor yaparak nasıl kilo veremez anlamam .... metabolizma işte yaaa durdum mu duruyo

sen de değiştir tatlım daha az ve sık ye derim mesela 3 ara varsa 5-6 ya çıkarabilirsin akşam yemeklerinin saatini değiştirip daha hafif hale getirebilirsin sadece 1 haftalık

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN SEMERTACIIIIIMMMMMMMMM
NİCE FİT SPORTİF VE SAĞLIKLI SENELERE TATLIMMM yerimseniben

Koçum hemen yazıyim neler yediğimi

06:30
1 ceviz
1 kuru kayısı

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
1 dl. Esmer ekmek
2 avuç kadar erzincan tulum peyniri
2 ç. Kaşığı Bal

09:30
Rezene ve nane çayı karışık

10:45
3 fındık
2 badem
1 şeftali

12:15
2-3 kaşık patlıcan musakka
1 dl. Keten tohumlu esmer ekmek
2 kaşık y.yağlı yoğurt
1 tabak z. Yağlı sirkeli tuzsuz marul, havuç, mor lahana salatası

14:30
1 press filtre kahve şekersiz y.yağlı az süt ile
1 küçük Acıbadem kurabiye

16:15
½ kase y.yağlı yoğurt
2 erik

17:30
1 kaşık musakka sadece kıymasından
1 kase marul, havuç, mor lahana salatası sirkeli tuzsuz yağsız

19:30
1 açık limonlu çay
1 yulaflı etiform bisküvi

20:00 – 20:45
sahilde yürüdüm

21:30
mayalı light süt 1 bardak
4-5 kiraz
2 erik
6-7 minik çilek

Koçum filtre kahve içiyorum neskafe değil :( acıbademi de yiyim di mi ama küçücük hem un da yok içinde :(

dogrudurrr canimm benimmmmm masallahh kafa birakmadi kimsede eyvahedigeldismile

waterım sıpaydırım,
bu menünün hali ne böyle ,
rezilsin:oklava:

çok güzel gidiyorsun babymom ,
yakında senin güzel haberlerini alıcaz gibi geliyorkaydirigubbakcemile2

çok fenasın Lachoş:olmaz:
ne diyeyim ki koçluğumun şu son gününde sana benguclubacismile

tsk edeirmmmm canim benimm

geçmiş olsun prensesfba.s.

ben de yapıcamyerimseniben

klikcim,
kilo takıntısı yapması gereken en son kişisin sen bu topicte:CüvCüv:
kızarım ama bak:emir_bebek:

ana yemek için musakka kötü bir tercih,
daha sade bir sebze yemeği yemeliydin:olmaz:
kahve filtre ise sorun yok,acıbademi de ye bence..
bünyen yavaşladı ise ,biraz şaşırtma vakti gelmiş bence sensoş..
porsiyonlarını biraz arttır,yeme saatlerini değiştir,
yemeklerde değişim yapyerimseniben

trufcum sağlık olsun diyelim..
belki geçici bir şişliktir,bu hafta takibe al kendiniyerimseniben

canım özledik seniopuyorumnanaktan

teesekkur ederimm canimm benim

Ya ben bu haftayı bunalımla geçirdim resmen çok mutsuzdum taki bu sabah tartıya çıkana kadar,
Üstelik cildimde bozulmaya başladı yüzümü sıkmaktan oluşan iki koca lekem var güneş lekeleri de çıkmaya başladı saça cilde renk veren pigmentelerim artık işini doğru düzgün yapamıyo, löp löp bi göbeğim var yaz geldi, dr'um bi ilaçla koruyucu verdi cildim için her zaman kullanmam için,
off offf daha da büyümek istemiyorum gerçi minyomun yaşımı göstermiyorum ben hala kendimi 23 sanıyorum kendim bile inanmıyorum 25 olduğuma bunalıma gircem bu gidişle ve ve kızlar bişi daha dicem beni en çok bunalıma sokan şu ki; sevgilim benden 3 yaş küçük :(

emel24_dogum_gunu_1241588182.jpg

tabi canım olmaz mı hiç. ben 5 aydır hap kullanıyorum. aırı unutkanlık, devamlı uyku ihtiyacı, sürekli halsizlik, stres, sinirlenince bogaz kısmında bi acı, boğulcak gibi olma,koletesrol ve tligliseritin asırı yükselmesi. vs vs. hap kullanmadan önce kilo da veremiyodum.60 kiloydum 5 aydır kullanıyorum hap.ama bu seferde adetim 2 ayda bir geliyo. aslında kilo veridğim için daha düzenli olmaı laızmdı reglim. ama 2 ayda bir geliyo.bilmiyorum hap mı sebep olyo ama bu ihtimali düünüyorum ne de olsa hormonlara etki eden bi hap. bi srcam doktora bakalım ne dycek.

canimm gecmis olsunnnn antidepresanmi sende kullaniosunn>>valla gecen sene ben kullandim yedi kilo aldimm hala veremiorumm offf offf

Back
X