Yok canım, ben kendimi tanıyom, avm ler artık öyle bi havalandırma sistemi kullanıyorlar ki.. benim için kaçış yok. Evde otursam baş ağrısı da olmuyo yani :)) Klimadan nasıl bu kadar eminsin dersen, omzuma boynuma veya koluma masajla ağrı geçiyo, onu bırak zaten klima vurdukça rahatsız olduğumu hissediyom.
delikafadulden Kız ne kadar iddalısın, çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 Maşallah kaydirigubbakcemile5 Hep böyle ol :lepi:
Yesa dan başka cadı yok ki, olmayan şeyi oldu diyen kaydirigubbakcemile3 Sen de direkt kutlayınca, birisinin bu haberi verdiğini abartıp annadım zaten :lepi: Aaa lachesis ve anchusayı da mı o gruba katmış, bana truf hamile dese inanırdım ama :)
EvCadısı mı :umursamaz: Kızıyorum valla, uzun süre yazmayanlara, geçerli bi nedeni yoksa yazmaması için, küserim valla :dilcikar:
Gündüzleri evde olmuyorum trufcum, o yüzden girmiyorum. Ama işte sevgülü işe başlayacağı için daha sık girebilirim buraya artık. Kolay gelsin, zor valla sıcakta temizlik :sinifsinif: Slim sanırım oturmalı hareketleri çok yaptırıyo, genelde o öyle yapıyo bacakları, ben hiç sevmiyom o hareketleri yaw. Ben de bıraktım diyeti ama bomba gibi dönüş yapcam :lepi: Buarada yasemine katılıyorum, tabi siz daha iyi bilirsiniz de, biraz bekleyin yaw, daha gençsin, kızın minik, onu ilgi manyağı yap önce kaydirigubbakcemile3
Efferin, kesinlikle öyle yapmalısın, biz sabırlar bekleriz seni olumunekankayizsmile