50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamman canımcım sen yaparsınolumunekankayizsmile allah sağlıkla nasip etsin
bide bu forum olduktan sonra elimizden bi uçanla kaçan kurtulur alimallahbayanssulusmile

3--4 derken:1ninca: :bbo:

3. ve 4. çocuk canım
belki ikiz oluverir de tabi Allah korusun
ablamın neler çektiğini biliyorum
bi de annemin
yani risk var ben de çok hem de
tek tek 3. ve 4. de olur inşallah
4. kesin değil de 3. inşallah kesin

canim benimm hic umudunu yitirme bebegimm sende kalbine gore iyi bi is bulcan hayatim buna inaniorummm kaymaklim

Umudumu çoktan yitirdim canım... Piyasa cidden çok kötü tecrübesizler için. Düşünsene, ilk başta cv den eliyorlar zaten, sonra bi görüşüyorlar orda da eleme yapıyolar, sonra bi daha... sonra bi daha... Yani bunların iyi niyetine nasıl inanam ki. Almak isteyen ilk görüşmede alır. Kusur bulmak isteyen de her zaman bulur. Nefret ettirdiler, benim gibi insanı da depresyona soktular resmen.

Seni de kovalasın pembe patili tavşanlar opuyorumnanaktan

Yok canım, ben kendimi tanıyom, avm ler artık öyle bi havalandırma sistemi kullanıyorlar ki.. benim için kaçış yok. Evde otursam baş ağrısı da olmuyo yani :)) Klimadan nasıl bu kadar eminsin dersen, omzuma boynuma veya koluma masajla ağrı geçiyo, onu bırak zaten klima vurdukça rahatsız olduğumu hissediyom.

delikafadulden Kız ne kadar iddalısın, çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 Maşallah kaydirigubbakcemile5 Hep böyle ol :lepi:

olumunekankayizsmile

benimde sıcaktan oluyordu evde otururern insana güneş geçmiş gibi hissedermi işte benim öyle oluyordu
ama seni klimaymış tamamCADIARZU

yok be tatlım bikaç kişiye özelden msj atarım f.... var diye herkeze olmassss:utangac: yerimseniben

kızım benim profilimde bile yazıyo taa en başından beri /( kendimi seviyorum ) diyee
tabikigelgitle çok yaşıyorum ama onlar tadı tuzu:içelim:
bu arada teşekkürlerolumunekankayizsmile

Yok canım, ben kendimi tanıyom, avm ler artık öyle bi havalandırma sistemi kullanıyorlar ki.. benim için kaçış yok. Evde otursam baş ağrısı da olmuyo yani :)) Klimadan nasıl bu kadar eminsin dersen, omzuma boynuma veya koluma masajla ağrı geçiyo, onu bırak zaten klima vurdukça rahatsız olduğumu hissediyom.

delikafadulden Kız ne kadar iddalısın, çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 Maşallah kaydirigubbakcemile5 Hep böyle ol :lepi:

Yesa dan başka cadı yok ki, olmayan şeyi oldu diyen kaydirigubbakcemile3 Sen de direkt kutlayınca, birisinin bu haberi verdiğini abartıp annadım zaten :lepi: Aaa lachesis ve anchusayı da mı o gruba katmış, bana truf hamile dese inanırdım ama :)
EvCadısı mı :umursamaz: Kızıyorum valla, uzun süre yazmayanlara, geçerli bi nedeni yoksa yazmaması için, küserim valla :dilcikar:

Gündüzleri evde olmuyorum trufcum, o yüzden girmiyorum. Ama işte sevgülü işe başlayacağı için daha sık girebilirim buraya artık. Kolay gelsin, zor valla sıcakta temizlik :sinifsinif: Slim sanırım oturmalı hareketleri çok yaptırıyo, genelde o öyle yapıyo bacakları, ben hiç sevmiyom o hareketleri yaw. Ben de bıraktım diyeti ama bomba gibi dönüş yapcam :lepi: Buarada yasemine katılıyorum, tabi siz daha iyi bilirsiniz de, biraz bekleyin yaw, daha gençsin, kızın minik, onu ilgi manyağı yap önce kaydirigubbakcemile3

Efferin, kesinlikle öyle yapmalısın, biz sabırlar bekleriz seni olumunekankayizsmile

evet ya bu yesa cadısı hiç az değil

slim ve oturmalı hareketler mi genelde ayaktaydık ve beni o mahvetti
oturduğumda dinlendim o derece yani karın çalışırken insan dinlenir mi yaa??
yarın detoks var katılırsan eğer
canım benim tek çocuk daha zor 2 çocuk daha kolay kesinlikle
2. çocuk ilk çocuğun yükünü alıyor
neden mi? çünkü çocuk sürekli oyun istiyor bebek olunca onunla seviniyo
yani bizimki öyle bebek görmeyiversin çok seviyo bebekleri
bugün eline kumandayı almış şarkı söylemeye çalışıyodu garibim
yanlızlıktan ne yapacağını şaşırdı iyicene :1:

kazansın canım gerçekten kendi çiftçimiz köylümüz kazansın

dediğin gibi neler gidiyo çöpee :uhm:

iyi geceler benim tatlı meleğimmm opuyorumnanaktan Şeniz

evet canım aynen
hadi iyi geceler
bu arada biz de yani ben elimi sürmedim de annem ve kayınpeder geldikçe yaptılar
evin yan tarafına domates patlıcan biber salatalık neyim yaptılar
büyüse de yesek diyorum
ama benim bakmaya vaktim yok
bakmak derken sulam neyim değil
balkon aşağı bile bakamıyorum
fidandı daha şimdi domatesler olmuş ama kızarmamışlar salatalıklar çiçek açmış

biz de tam ev cadısı geldiydi bugün diyorduk
ama benimde iyicene uykum geldi
gidip yatcam birazdan
bulaşık makinesini de çalıştırıp gelem

3. ve 4. çocuk canım
belki ikiz oluverir de tabi Allah korusun
ablamın neler çektiğini biliyorum
bi de annemin
yani risk var ben de çok hem de
tek tek 3. ve 4. de olur inşallah
4. kesin değil de 3. inşallah kesin

tamam doğru anlamışım :ecrin_bebek: eyvahedigeldismilegenelde 4 pek kimse düşünmezde:teytey:
ailede ikiz olunca evet büyük bir risklaelaelaelaelae
inşallah her şey gönlünce olsun canım :Saruboceq:

e hadi ben de yatayım
çünkü beni bu canavarlar 7 de kaldırırlar
o zamana kadar bari uykumu almaya çalışayım

prensesin pembe patili tavşanlar hepinizi kovalasın
yarın geç gelirim temizlik filan sürer baya
hadi öpüldünüz

evet canım aynen
hadi iyi geceler
bu arada biz de yani ben elimi sürmedim de annem ve kayınpeder geldikçe yaptılar
evin yan tarafına domates patlıcan biber salatalık neyim yaptılar
büyüse de yesek diyorum
ama benim bakmaya vaktim yok
bakmak derken sulam neyim değil
balkon aşağı bile bakamıyorum
fidandı daha şimdi domatesler olmuş ama kızarmamışlar salatalıklar çiçek açmış

biz de tam ev cadısı geldiydi bugün diyorduk
ama benimde iyicene uykum geldi
gidip yatcam birazdan
bulaşık makinesini de çalıştırıp gelem

anlattıklarından tahmin edebiliyorum canım:1shok:
bahçeden toplamanın tadı bir başka oluyor misssssssssscokacimcoook ay aniden karnım
acıktıısırnaşık şey ama yimicemmmmşakkıdı

cadıcım sen buralara uğrarmıydın yaaaaaasempatiksalakcinni
selammmm :delphin:

benimde sıcaktan oluyordu evde otururern insana güneş geçmiş gibi hissedermi işte benim öyle oluyordu
ama seni klimaymış tamamCADIARZU

yok be tatlım bikaç kişiye özelden msj atarım f.... var diye herkeze olmassss:utangac: yerimseniben

kızım benim profilimde bile yazıyo taa en başından beri /( kendimi seviyorum ) diyee
tabikigelgitle çok yaşıyorum ama onlar tadı tuzu:içelim:
bu arada teşekkürlerolumunekankayizsmile
Biliyom yasemincim senin güneş ve sıcak olayını, belki bu yıl şaşırtır seni güneş ve sıcak, ve hiç başağrısı çekmezsin kaydirigubbakcemile3

Kendini beğenmiş lülülülülülü Şaka bi yana cidden çok hoş. Buarada ben de senden farklı değilim. 10 yıl önceki kilomdayım resmen. bayanssulusmile

slim ve oturmalı hareketler mi genelde ayaktaydık ve beni o mahvetti
oturduğumda dinlendim o derece yani karın çalışırken insan dinlenir mi yaa??
yarın detoks var katılırsan eğer
canım benim tek çocuk daha zor 2 çocuk daha kolay kesinlikle
2. çocuk ilk çocuğun yükünü alıyor
neden mi? çünkü çocuk sürekli oyun istiyor bebek olunca onunla seviniyo
yani bizimki öyle bebek görmeyiversin çok seviyo bebekleri
bugün eline kumandayı almış şarkı söylemeye çalışıyodu garibim
yanlızlıktan ne yapacağını şaşırdı iyicene :1:

Çok merak ettim yaw, ben de yapmak istiyom :emir_bebek: Ama oturmalı hareket varsa yapmam ben. Bi de kısa süre diye biliyom, ayakta olmak zevkli oluyo ki :sm_confused:
Aaa cidden mi, çok sevindim, evet evet katılırım :lepi: delikafadulden OLEEEY. Ben de yapsam mı diye plan yapıyodum zaten süprizzzzz hihoyyyt

Ayy canım benim yaw opuyorumnanaktan Çok şeker cidden, maşallah opuyorumnanaktan Annadım canım, haklısın. Ama verdiğin kiloları hızla alırsın, bunu da göze almalısın. Ama her halükarda alırdın kiloyu zaten. Ama hiç korkma, çatır çatır da veririn iki bebişler yerimseniben

höööööööö dalsi nişanlanmışın hayırlı olsun gülüşşüümm

Ben saaaa küstüm :dilcikar: En son keyfin yoktu geldiydin, bi ay oldu belki de gelmedin. İnsan bi 2 dk yazar :dilcikar:

Yesa seni kandırmış, nişanlanmadım, nişan tarihi hakkında konuşmalar başladı bi tek :ecrin_bebek:

anlattıklarından tahmin edebiliyorum canım:1shok:
bahçeden toplamanın tadı bir başka oluyor misssssssssscokacimcoook ay aniden karnım
acıktıısırnaşık şey ama yimicemmmmşakkıdı

cadıcım sen buralara uğrarmıydın yaaaaaasempatiksalakcinni
selammmm :delphin:

gülüm yoktum buralarda ama sebepleri var...:sinifsinif:

memnun olmadın mı geldiğime:1ninca:

Biliyom yasemincim senin güneş ve sıcak olayını, belki bu yıl şaşırtır seni güneş ve sıcak, ve hiç başağrısı çekmezsin kaydirigubbakcemile3

Kendini beğenmiş lülülülülülü Şaka bi yana cidden çok hoş. Buarada ben de senden farklı değilim. 10 yıl önceki kilomdayım resmen. bayanssulusmile

yerimseniben
ayy devamlı anlatıyom dimii bunadığımı bayaa reklam ediyomlaelaelaelaelae
yok kız öyle değil ben sevinince paylaşmayı çok severim üzüntümüde tabiii ama sevdiklerime olumunekankayizsmile öyle potlar kırdımki bu sebebten insan karşısındakini kendi gibi görürmüş ben de hiiiiiiç patazlama anlatırım aldıklarımı gösteririm ama bu bir gösteri bir böbür değim o olayı yaşadığım için çok mutluyum sadece paylaşmak işte:1:

ay baydım yinee:1ninca::delphin:

Ben saaaa küstüm :dilcikar: En son keyfin yoktu geldiydin, bi ay oldu belki de gelmedin. İnsan bi 2 dk yazar :dilcikar:

Yesa seni kandırmış, nişanlanmadım, nişan tarihi hakkında konuşmalar başladı bi tek :ecrin_bebek:
ben de ne bu acele dediydim...

sebebi var gülüm...bir süre burda değildim..bir süre de iş güç..aslında girdima am buraya giremedim...bir ara kilo aldım..şimdi geri verdim fln..durumum fenalarda:sinifsinif:

gülüm yoktum buralarda ama sebepleri var...:sinifsinif:

memnun olmadın mı geldiğime:1ninca:

yok hayatım niye öyle düşüneyimbilmiyorumkismile kızıyom ama sebeblerin varmış olsunkafamçokkarıştı acucukta olsa bi yazaydın bak seni sevmesek böyle dermiyiz hiçŞenizolumunekankayizsmile

Back
X