Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar, dün ton balıklı salata yapıp yemiştim ama içine de tuz basmıştım resmen. Bugün tartıda tam 1 kilo fazla çıktım, gözlerim ellerim şiş maydonoz kaynatıp suyunu içtim, kendimi berbat hissediyorum.eyvahedigeldismile
günaydiin kizlar gecen hafta 69.300 bu hafta böyle 500 gramm gitmis sadece off ya bukadar az verdikce motivasyon felan kalmiyor bende ,haftada 1 kilo bir veremedim ne yapsam sasirdim iyice.simdi kahvaltimi yapicam müsli yicem yine öyle düsünüyorum....
sabah çok bitkin uyandım hatta sabahın köründe kedimin miyavlaması ile kalkıp salonda tekrar 1 saat daldım derken apartmanın dışı restro oluyor işcilerin sesine kalktım sürünüyorum...
sevgili koçummm nülifertttt...ya kurabiye yedim çünkü 2-3 güne kadar hasta olacam kendim yaptım ama bir daha yemem scotish kurabiyelerden şekerim...tatlı sevmem hatta 1 kaşıktan sonra hemen midem kalkar ...ama hastalık yaklaşınca bazen boyle sapıtıyorum..
ya çörek otunu neden çğniyorsunuz...yani ben yanlış bilmiyorsam iştah açıcı diye geçer literütürde...
canım benim gerçi senin kilon bizden biraz fazla daha rahat verirsin ama haftada 1 kilo da az bi rakam değil. lütfen motivasyonu nu bozma. bak benim de sorunum h .içi çalışıyorum. ama h. sonu eşimde evde olunca irademi zor tutuyorum.yaz geldi artık bundan sonra daha rahat veririzgünaydiin kizlar gecen hafta 69.300 bu hafta böyle 500 gramm gitmis sadece off ya bukadar az verdikce motivasyon felan kalmiyor bende ,haftada 1 kilo bir veremedim ne yapsam sasirdim iyice.simdi kahvaltimi yapicam müsli yicem yine öyle düsünüyorum....
canım bende çok bitkinim yaa .dün akşamüstü uyumuş kalmışım . gece tabi uyuyamadım.oturdum gece bütün yazlıkları şunu bunu ütüledim.sabah çok bitkin uyandım hatta sabahın köründe kedimin miyavlaması ile kalkıp salonda tekrar 1 saat daldım derken apartmanın dışı restro oluyor işcilerin sesine kalktım sürünüyorum...
sevgili koçummm nülifertttt...ya kurabiye yedim çünkü 2-3 güne kadar hasta olacam kendim yaptım ama bir daha yemem scotish kurabiyelerden şekerim...tatlı sevmem hatta 1 kaşıktan sonra hemen midem kalkar ...ama hastalık yaklaşınca bazen boyle sapıtıyorum..
ya çörek otunu neden çğniyorsunuz...yani ben yanlış bilmiyorsam iştah açıcı diye geçer literütürde...
canım arkadaşım bu yöntemle kilo verdiğini söyledi.tvde izlemiş aç karnına kilo verdiriyormuş,tok karnına kilo aldırıyormuş.bende iştah açmadı.
canlarimmmmmmmmm ben de LESLIE 5 MIL ve de SLIM IN 6 in slim&pack yaptim dusumu aldim valla ben de cok rahatladim:)) cok hafifledim ayni lachesis yoksa heheh:)
hala inmedi lanet start it up artik yarina
azicik gideyim de sut iceyim
NOT: HAREKETLERDEN SPORDAN SONRA MUTLAKA SUT VE SUT URUNLERI TUKETELIM ARKADASLAR YAG YAKIMINI HIZLANDIRIYOR:)
canımm benimmm demek hareketlere başladın sende.
ya bende spordan 45 -30 dak önce alınan süt yağ yakımını hızlandırıyor diye duymuştum. öncemi sonramı . gerçi aynı şeyler sanırım yaa
eh işte sizin gibi olamam ama idare ediyorum iştevayyy süpersin ben onu bitiremem herhalde asla, çılgın bişey çok uzun kafamçokkarıştı
yok canim bayadir hic bi halt yapmiyordum da dun leslie 5 mil yaptim bi de su slim in 6 var ya onun pack var karin egzerleri onu yaptim bi de start it up indirmeye calisiyorum ona da bi bakayim diyorum ama sanirim bana callan cok yariyor yaa o kadar egzersiz denedim ama callan kadar etkisini cabuk gosteren gormedim callan bacak favorim diyorrrrrrrrrrr:)