50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

söylediğin iyi oldu,doktor ne bilsin leslieyii
sadece yürüyüşten ibaret sanmıştır..
aslında plates yapsam daha iyi
geçen hafta yaptım platess
bu yerde yatarak yaptıklarını yaptımm
ondanda yapabilirim akşamları
şu anda uyguluyorumm...
böyle spor araları güzel oluyor yaa çalışırken..
evet doktor anlamamistir leslie yi. bence sen hafif tempolu yuruyus yap, bende var hamile pilatesi videolari. netten bak bulamazsan tam isimlerini vereyim
teşekkür ederim anchusoşuma.s.
dişçideydim yeni geldimohaoldumsmile
artık 3 ay boyunca gitmiycem , bitmek tükenmek bilmeyen diş seanslarımıza 3 aylık ara verdik:sm_cool:çok mutluyum,dişlerim pırıl pırıl oldualkisalkisalkis:nazar:
ben de basladim dis hekimine. carsamba beni bekliyorlar yine. cok is vaaaar dedi..

klik cnm evde yuruyus diyince sen doktora o da sadece adimli bi spor sanmistir, bence videosunu gostersen izin vermezdi;
pilateste de herhangi bi pilates olmaz sana,
hamile pilatesi yapmalisin;
internetten yaz hamile pilatesi videosu diye , indir, onu da 3 aydan sonra yap bence,
simdilik sadece yuruyus yap cnm.

evet peppermint dogru doyluyor. Ilk uc ay cok ama cok onemli. Dusuk riski cok fazla....

o zaman spor için 3 ay bekleyeceğim desenizee..
dışarda yürüyüşede vaktim yokk...
iş çıkışı eve anca gidip yemek falan hazırlıyorum zaten
desenize kilo çok kilo alcak :bbo:
zaten oldum 55
çizelgemi değiştirmeye elim varmıyorrr

bak geçen bi kızla tanıştım.
kızın 1 ayı kalmış. arkadan baksan hayatta bu hamile demezsin. ama belki kızın tipide öyle.
50 kiloymuş hamile kaldığında.Allahtan sen vermiştin canım bayaa. oeski kilonla hamile kalsan ne olacaktı.
kilk bebiş doğunca düşünüyormusun çalışmayı..

klik bu arada 2 kilo almışsın canım yapışmadan o kilolar bu ara sadece sebze meyve ye bence.
bir de süt iç.
zaten bebek ilk 3 ay annenin kemiklerinde falan depoladıklarıyla beşlenirmiş.
yediklerinden değil.

ne yapcan
benimde hiç aklımda biey yok. off bekarken ne güzeldi yaaa
karışık sebze kızartması ve sebzeli bulgur pilavı yapıcam canımıniçisicokacimcoook

evet doktor anlamamistir leslie yi. bence sen hafif tempolu yuruyus yap, bende var hamile pilatesi videolari. netten bak bulamazsan tam isimlerini vereyim

ben de basladim dis hekimine. carsamba beni bekliyorlar yine. cok is vaaaar dedi..

evet peppermint dogru doyluyor. Ilk uc ay cok ama cok onemli. Dusuk riski cok fazla....

anchusoşum benim de ağzımda çok iş vardı ama şu anda çok mesut ve bahtiyarım..
biraz acı çekiyorsun ama sahip olacağın özgüven için değer:1rolleyes:

bak geçen bi kızla tanıştım.
kızın 1 ayı kalmış. arkadan baksan hayatta bu hamile demezsin. ama belki kızın tipide öyle.
50 kiloymuş hamile kaldığında.Allahtan sen vermiştin canım bayaa. oeski kilonla hamile kalsan ne olacaktı.
kilk bebiş doğunca düşünüyormusun çalışmayı..

hayır nilüfertcim düşünmüyorum valla
şimdi bile zor geliyorr
birde çocukla hiç yürütemem iş hayatınıı
ama evde yapabileceğim birşeyler olursaa düşünebilirim belki

klik bu arada 2 kilo almışsın canım yapışmadan o kilolar bu ara sadece sebze meyve ye bence.
bir de süt iç.
zaten bebek ilk 3 ay annenin kemiklerinde falan depoladıklarıyla beşlenirmiş.
yediklerinden değil.

evet yaa çok haklısın artık dikkat edeceğimm
bu arada bugünkü menümü yazayım da yorumla koçumm

sabah : kalkar kalkmaz 2 bardak su+folik asit hapım (ikiside doktor tavsiyesi ile)
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği,3 s.zeytin,3 y.zeytin,1 çatal beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta,1 domates,yarım salatalık,1 fincan şekersiz çay
ara : yarım avuç kuru üzüm
öğle : 4 tane domates soslu köfte-2 kaşık patates püresi-2 kaşık mercimek çorbası-5-6 kaşık salçalı makarna(yemeği işyerinde yemenin dezavantajları maalesef)(evde yediğim günleri arıyorum)
ara : 1 bardak şekersiz çay
akşam : 2-3 kaşık bulgur pilavı-yeşil fasulye yemeği-yoğurt
ara : meyve

karışık sebze kızartması ve sebzeli bulgur pilavı yapıcam canımıniçisicokacimcoook

anchusoşum benim de ağzımda çok iş vardı ama şu anda çok mesut ve bahtiyarım..
biraz acı çekiyorsun ama sahip olacağın özgüven için değer:1rolleyes:

bende butun kotu genleri almisim annemden ve babmdan....Dislerim duzgun ama hemen hemen hepsi dolgu....Ya yeni dolgular buluyorlar ya da eskilerini yenilemek lazim diyorlar.. Ne zaman dis hekimine gitsem is cikiyor mutlaka.. Ki ben her sene giderim aksatmadan...Dislerimi mutlaka fircalarim, ozel dismacunlari falan alirim, dis ipi kullanirim. Ama nafile....

ay kızlarrrr
nasıl bir uyku bastırdı anlatamam sizee
az önce başımı koydum masanın üzerine neredeyse dalıyormuşummm :1:

sağolasın ulkerkcimm

hamilelikte ilk 3 ay aşırı uykuya düşme
tuvalete çıkma ihtiyacı olur canım alışacaksın

o zaman spor için 3 ay bekleyeceğim desenizee..
dışarda yürüyüşede vaktim yokk...
iş çıkışı eve anca gidip yemek falan hazırlıyorum zaten
desenize klik çok kilo alcak :bbo:
zaten oldum 55
çizelgemi değiştirmeye elim varmıyorrr

ben o kadar katı düşünmüyorum yorulduğunu ve zorlandığını düşündüğün an bırakmak şartıyla herşey mübah
ilk gebeliğim 9 haftalıkken kürtajla sonlandırılmak zorunda kalınmıştı
ama ben öyle aman aman bi hareket filan da yapmıyodum
zaten hiç spor yapmıyodum ama neyse
olacağı varsa oluyo yani
ama kızıma hamileyken elimde ağır çantalar taşımıştım zorunluluktan
hiç bişey olmadı çok şükür
sen yine de dikkat et
doktoruna tam olarak anlat lesliyi

bende butun kotu genleri almisim annemden ve babmdan....Dislerim duzgun ama hemen hemen hepsi dolgu....Ya yeni dolgular buluyorlar ya da eskilerini yenilemek lazim diyorlar.. Ne zaman dis hekimine gitsem is cikiyor mutlaka.. Ki ben her sene giderim aksatmadan...Dislerimi mutlaka fircalarim, ozel dismacunlari falan alirim, dis ipi kullanirim. Ama nafile....

canım gerçekten güvenilir birisini bulmanı öneririm
ya da ağız içi kamerayla sana da göstermelerini
yoksa her sene dolgu yenilenmez fırçlayan ve diş ipi kullanan birinde

Kızlar mrb sabahtan beri forum açık ara ara geçmişi okuyabildim çok yoğun bi gündü wc biriktirip biriktirip gittim resmen eve gidip dinlenmeden önce yazayım dedim menümü kahvaltı yapamadım bugün 3 tane yulaflı bisküviyle çay içtim, öğlen 2 tane biber dolması yarım kase çorca kayısı hoşafı hiç ekmek yemedim, sabahtan ara öğün bile yapamamıştım öğleden sonra 2 ısırıklık bi peynirli börek 1 elma ve kiraz yedim şuan midem dolu akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum, hafta sonları yediklerime dikkat ettim mekiğimi çektim yürüyüşümü yaptım bol bol,
Bu arada tatilden gelen arkadaşımız hoşgeldinn
Bebeği olacak arkadaşımız adına çok sevindim

Kızlar mrb sabahtan beri forum açık ara ara geçmişi okuyabildim çok yoğun bi gündü wc biriktirip biriktirip gittim resmen eve gidip dinlenmeden önce yazayım dedim menümü kahvaltı yapamadım bugün 3 tane yulaflı bisküviyle çay içtim, öğlen 2 tane biber dolması yarım kase çorca kayısı hoşafı hiç ekmek yemedim, sabahtan ara öğün bile yapamamıştım öğleden sonra 2 ısırıklık bi peynirli börek 1 elma ve kiraz yedim şuan midem dolu akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum, hafta sonları yediklerime dikkat ettim mekiğimi çektim yürüyüşümü yaptım bol bol,
Bu arada tatilden gelen arkadaşımız hoşgeldinn
Bebeği olacak arkadaşımız adına çok sevindim

çok sağol semertacımmopuyorumnanaktan

hamilelikte ilk 3 ay aşırı uykuya düşme
tuvalete çıkma ihtiyacı olur canım alışacaksın

ben o kadar katı düşünmüyorum yorulduğunu ve zorlandığını düşündüğün an bırakmak şartıyla herşey mübah
ilk gebeliğim 9 haftalıkken kürtajla sonlandırılmak zorunda kalınmıştı
ama ben öyle aman aman bi hareket filan da yapmıyodum
zaten hiç spor yapmıyodum ama neyse
olacağı varsa oluyo yani
ama kızıma hamileyken elimde ağır çantalar taşımıştım zorunluluktan
hiç bişey olmadı çok şükür
sen yine de dikkat et
doktoruna tam olarak anlat lesliyi

canım gerçekten güvenilir birisini bulmanı öneririm
ya da ağız içi kamerayla sana da göstermelerini
yoksa her sene dolgu yenilenmez fırçlayan ve diş ipi kullanan birinde

cok iyi bir dis hekimim var canim. Esimin en yakin arkadasi dis hekimi. Kamerayla da gosteriyor anlatiyor herseyi sagolsun.Her sene ayni dolgu yenilenmiyor da, bes yil once yapilmis dolgular kaplamalar yenileniyor. Ama her gidisimde mutlaka bir sizinti, curuk birseyler bulunuyor.Tamamen kalitsal..Bir de dislerimin arasinda hic bosluk yok, dis ipi giremiyor pek cok yere...Dis eti cekilmesi falan da var. Neyse cozumu var sonucta diye pek takmiyorum..Ablam benim kadar bakmaz dislerine ve dolgusu bile yok, bense dis fircami, dis ipimi cantamda tasirim ama illaki curuk cikar...

bu rada carsamba ya da prs. adet olucam,
adet oncesi sendromu yasiyorum su an,
istahim tavan yapti
(tabi tatilde cok yeme aliskanligi edinmemin de bunda payi vardir )

off biri beni durdursunn

klik hayırlı olsun bebişin,Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...
trufcummmm kocamın gelmesine bi aydan az zaman kaldı,bende senin gibi çatlatmak istiom ama korkuom başaramıcam die,bide bu aralar tartılmaya korkuyorum,bu slim bacaklarımı bildiğin külçeye çevirdi gibi sanki bu acıdan ağır çıkçakmışım gibi gelio,cumaya nolurum kimbilirr,bu cuma 54 çıkmak istiom yaaaaa:(((

Ay canımcım dün tam gidiyoruz geldik sayılır polis aradı gelmenize gerek kalmadı bulundu kim olduğu dedi :)

aynen geri tabi bizzz

babam hala bi gitseydik aslında diyodu ama hikayeyi mi dinlemek istiyon baba diyince sustu kaydirigubbakcemile3 bazen alem oluyolar yahuu sempatiksalakcinni
hadi gözün aydınnyerimseniben bezen pek bi meraklı oluyorlarrrrsempatiksalakcinni

yasemn hosbulduk cnm benim..
tatil gercekten de mukemmel gecti, 2. balayi gibi oldu bize.
insallah butun omrumuz bu tatlilikta gecer.

amiin canım insanın tabiri caizsse ağzının tadı yerinde oldumu hayat daha kolayy

kaydirigubbakcemile4
ooo sen çok çok daha muhteşemsin canım aynen devam
benim kilo çok fazlaydı ondan :1: belim daha içime çekmeden 72 senağlamavelhasılın daha uzuun bir yol var önümde:bbo:

canımmmbenim.
kızlarada diyorum bu hafta çok sıkı bir hafta olsun.
kaçamak yok bol hareket var.
arada kızlara masa başı hareketleri de yaptırıcam.
yaz geldi yahuuu yeter artık zayıflayalımmmm.

kızlarrrrr hadi göbeğiniz 10 defa içe çekin bekletin bırakın.
bu arada herkes burundan nefes alıp ağızdan nefes vermeyi de alışkanlık etsin .nefes alıp verirken göğsünüzdeğil.karnınız şişecek.

ayy senseee örgü örmek sana ne yakışmış yaa

süpersin koçum yaaa pc başında yptım yanii bu hareketleri
hihoyyyt
canım bi deneyim bakalım ama
gebelik düşünüyorum ya hani
eğer olduysa 2 haftalık hamileyimdir :1:
ama 2 hafta sonra belli olur
şimdi içsem acaba bişey olurmu ki? :2:

truf geçen benim bayaa gecikti zımbırtıı aktara sordum böyle bir sorun yani hamilelik gibi bir olayda napayım diye CADIARZU

mısır püskülü kiraz sapı işini görür dedi :1shok:
bişeyler daha dedide şimdi ben dimeyeyim burdayasakkelime

ulkerk
canım menün gayet güzel.
sabahki ekmeğini kepeğe çevirirsen. petibör büskivini yeem dicem kendimden biliyorum tatlı yemeden olmuyor işte bazen.
akşamada taze fasulye pilavda düşünüyormusun.
aman pilav 2-3 kaşığı geçmesin

tatlişkom ben kepekli ekmek kansızlık yaptığından tercih etmiyorum...2-3 kaşık derken yemek kaşığımı domatesli pilav yaptım ama belki yemem yinede soruyum dedim

CANLARIM BEN GELDIMMMMM donusum yine muhtesem oldu:))

SLIM IN 6 start it up yaptim:)) tamam karnim biraz aciyor azicik da bacaklarim ama oyle abartilacak kadar aman oldum aman bittim olayi yok valla :)))

nilufertcigime opucukleri:)

Back
X