50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız bakalım
bugünkü menümü sayıcam ama ben bugün diyetten şaştım biraz
sabah biraz yumurta haşlanmış,biraz zeytin.biraz zeytin ve 1 bardak çay biraz ekmek
öğlen işte en kötüsü bu bi porsiyon kaşarlı pide, yanında 1 bardak ayran ve domates salatası
akşam yarım kase çorba,ardndan taze fasulye ve pataesli marullu karışık salata ve biraz ekmek
üstüne 5-6 kiraz
1 litre su
ve şimdide yeşilçay içiyorum
öğlen yemek istemedim ama dışarda arkadaşlarla yemek zorunda kaldığım için onları kıramadım malesef
nasıl sizce?

selam kızlar nasılsınız bakalım
bugünkü menümü sayıcam ama ben bugün diyetten şaştım biraz
sabah biraz yumurta haşlanmış,biraz zeytin.biraz zeytin ve 1 bardak çay biraz ekmek
öğlen işte en kötüsü bu bi porsiyon kaşarlı pide, yanında 1 bardak ayran ve domates salatası
akşam yarım kase çorba,ardndan taze fasulye ve pataesli marullu karışık salata ve biraz ekmek
üstüne 5-6 kiraz
1 litre su
ve şimdide yeşilçay içiyorum
öğlen yemek istemedim ama dışarda arkadaşlarla yemek zorunda kaldığım için onları kıramadım malesef
nasıl sizce?

slm canımm iiyiizzzz
sen de iyi ol....öğlen yediğin için a şama adar eritmişindir,,bozma moralini+yemeğin üstüne meyve yemee meyvelerii ara öğün olara yee..afrein bugün su içmişinnnnnn+yeşil çay içiyosunnn,güzel gelişmelerrrr+a şam pataes salatasıyla bence e me yemesen daha iyi olurduu.sonuçtaa güzell menünnnn başlanğıç içinn iyii bencee,tabi oç ne der bilemmeeeeemmm...

teşekkürler nesmekaya yorumların için
patatesin var mı kilo yapıcı etkisi
ben bide doğum kontrol hapı da kullanıyorum düzenszilik için
o da kilo aldırı die çok korkuyorum

herkese günaydınnn:)
günlerdir yazamıordum izmirdeydim ordaki eve neti daha bağlatamadım.
şuan yoldayım ani haberle istanbula gidiormm
yarışmanın yarı finali için benim için dua edinn şans dileyin :Saruboceq:
otobus yolculugu sonrası ödemler, regl döneminin ortasına gelen yarı final elemesi şansım zordaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

umarımm herşey gönlünce olur,emeğin boşa çı maz,dualarımız senle....başarıalrrrr canım....:lepi:

bugunku menum

06.00 ceviz suyu akabinde uyku

kahvaltı oncesi yarım greyfurt suyu

kahvaltı: 1 hamburger ekmegine peynirli tost , 1 dom, 1 salatalık, 1er avuc maydonos dereotu bide bebegimin yumurtasının beyazları

ara: 1 elma

oglen: 1 tabak yesil mercimek ve 1 tabak salata

ara: 5 erik

aksam: 3 parca haslanmıs karnıbahar ve 2 kasık makarna sarmısaklı yogurt ile karıstırp yedim

ara: yok

yatmadan yesil cay icip yatıcam

yapılanlar: tibet, callan karın, 100 ip, leslie 2 mil, benim plates hareketlerim

içilenler : 2 bardak yesil , 2 bardak cin cayı, 2lt su

yesa su videoları yukledim ebru sallıyı ama acılmıo gomlada denedim media playerlda .. winaptta acılıo ondada sesi gelio.. nası accaz kuuzum sen bilirsin .. hepsini yukledim

teşekkürler nesmekaya yorumların için
patatesin var mı kilo yapıcı etkisi
ben bide doğum kontrol hapı da kullanıyorum düzenszilik için
o da kilo aldırı die çok korkuyorum

evevt canımm pataesi de fazlal tü etmemen lazım, arbonhidrat zenginidir,e meğe ya ın değerdedir..hap belli olmuyoo,bazılarında yan et i olar ilo aldırıyo,,bazılarında verdiriyo,,po psi olojiye girmmeeee... or ma yaniii..benim bir harfimm yazıyorunn çı mıyo...

tamam cnm anladım
inş bende de aldırmaz zaten yeteri kadar şiştim
teşekkür ederim verdiğni bilgiler için

amaanin nedir benim bu yesadan çektiğimm bilmiyorumkismile .baksana şimdi de ekmeğin 1 dilimi geçmesin diyorrr.2 dilimdi 1,5 dilime indirdimm sabahh.valla korkudan yiyemiyorum.ama sayesinde incecik kalcam inşalllah olumunekankayizsmi

bak canim daha oncesinde truf cok cekmisti benden nasil zayifladi simdi gordun demi heheh:)) simdiki favorim sensin seni sectim valla bagirsan da cagirsin da gitmem de susmam da valla ben bugunku menunde 2.5(2BUCUK) dilim ekmek gordum alsanaalsanasmile yarin 1 dilim goreyim :))) sabah kahvaltida kullan eger illa 1.5 diyosan da AKSAMA EKMEK GORMEYIM:)) cok super olacak cokkk :lepi:

hahaha valla daha ne isteyesin ....yesacım bende 2 dilimi geçmiyorum tambuğday ekmeğimi

afferin ulkerkcim bugunku son iki gune gore daha iyiydi menun bence son iki gundur parantez icindeki (ama sadece bunu yiyebilirdim) (ama ama hastanedeydim baska bi sey yok) falan filanlardan sikilmistik artik hehe:)) afferin

yesa su videoları yukledim ebru sallıyı ama acılmıo gomlada denedim media playerlda .. winaptta acılıo ondada sesi gelio.. nası accaz kuuzum sen bilirsin .. hepsini yukledim

HOYT MASALLAHHHHHHHHH sanirim 4 gundur 10 uzerinden 10 aliyosun canim yaaa bu cumaya olmadi gelecek cumaya tarti sen ben kutlama yapariz artik :) sempatiksalakcinni

canim videolar icin de gom media player winamp denediysen son ihtimal ki bu kesin olur artik quick time player bu kesin acar canim hepsini indirdiysen sorun olmaz

MELAHATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BUGUN SLIM IN 6 baslicaktim hadi kalk ben de yapmadim beraber yapiozzzzzzzzzzz :lepi:

Back
X