50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yorumlarınızı okudum hepibize teşekkürler
bugün menü şaştı biraz
ama yarın daha iyi olcak merak etmeyin
öpüyorum hepinizi
yatmaya gidiorum
iyi geceler öpüyorum hepinizi

amaninnnnnnnnn koc gitmis hem de bana ceza vermeden yahuu bi ceza verseydin bari yahuuu bi ILKNURA ceza vercektin kocum yaaaaaaaaaaa neyse yatmadan 50 mekik cekeyim

YAPTIKLARIM
1-slim in 6 start it up

2- 50 mekik yatmadan

selam kızlar, yarın akşam tatile gidiyoruz çok mutluyum:) fazla kalamıycaz gerçi eşimin işlerinden dolayı neyse, bu bana şimdilik yeter:)

menümü yazıyım:
sabah 1.5 ev poğaçası tam tahıllı
arada okulda kahve içtim ama içinde süt mü vardı kremamı anlamadım, pek anlamam kahveden.
öğlen yarın poğaça, 2-3 kiraz
akşam 2 tane ev yapımı hamburger minik bişey.:)

eşimle 2 km falan yürüdük yemekten sonra
eve geldiğimizde de karpuz ve kiraz yedik.

spor yapmıycam yarın sabah yaparım artık. yeterince yürüdüm bugün.

ya arkadaşlar yardım edin bana nolurrr diyete başlıorumn

canim valla ben diyecektim nilufertcigim soylemis geliyosun bu mesajin cok benzerinden yaziyosun sana bi suru cevap yaziyoruz soyle yap bole yap diye sonra kayboluyosun sonra tekrar geliyosun agliyosun olmaz ki ama bole

1-hergun duzenli menunu yazmaya hazirsan

2-spor da yapacagim artik diyosun

3- valla billa aglamicam ayy kilo veremiyorum demicem diyosun

YENIDEN HOSGELDIN yok bunlar bana agir geliyor zaten bugunluk yazdim sonra yine kayiplara karisacagim diyorsan da valla kusura bakma da su geliyorrr:oklava:

hem etli hem tartt,mera ettimmm???????????

yaw anlatamadim canim yahuu dur resim ekleyip ama bunun tabii ki de yarisindan da az yedim bi de bizimki bu kadar buyuk ve de sulu degildi boshayallersmile

bole bi sey canim bi daha yersek ne yaziyim adina hehe:)

canım sen hep aynı şikayetlerle geliyorsun.
ama takılmıyosunda . sen çalışıyormusun evdemisin. ona göre bi program yapalım sanaa

alkisalkisalkis valla ben yazacaktim aklimi okumussun resmen canim yaa olumunekankayizsmile

yesammm bidenemmmmm.
ve sus.pates püresi tart .
öğlen 1 muz

kuzum patates puremi begenmedim tart dedigim o resimdeki gibi onda sorun yok da ondan sonrasinda tatli vardi ondan bi ceza dedim ama muzumu da mi begenmedim canim yaa tuh sempatiksalakcinni

boyum 156 falan kilom sonbaharda 48di 58 olmuşum 10 kilo vermem lazım anlıcağınız akannehir

aaaaaaaaaaaaaaa sen de bizdensin demek ki boyu 1.60ve altindakiler:)))) de canim ilk gunku menuyle kilo falan veremezsin yani verirsin de kalici olmaz yarina super bi menuyle gel de tekrar bi prova yapalim kaydirigubbakcemile5

yesaaaa nerdesin . devirdinmi popoyuuu

yok kuzum asiri asiri yorgunum ama yine de START IT UP yaptim 45dk uyudum ama hemen yatip yine uyuyasim var yaa :1ninca:

YESAAAAAACANNN iyiyim kuzum yorgunum
bugün spor falan yok yemişim slim ini callanını yahuu sempatiksalakcinniso

senin sis karnini yirim anam hamile neyim olmayasin heheh:)) dinlen kuzum dinlen dun zaten 3 gunluk spor yapmistin hehe:) ben de pek yorgunum yaa niye bu kadar yorgunuz biz yaaa offf off Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
yesaa slim in 6 yaptımm.ama 1 part 25 dakika falan..sen ne kadar yapıyorsun?
valla gene kızma bu saatten sonra bu kadar.duşumu da aldım oturdum.

senin sis karnini yirim anam hamile neyim olmayasin heheh:)) dinlen kuzum dinlen dun zaten 3 gunluk spor yapmistin hehe:) ben de pek yorgunum yaa niye bu kadar yorgunuz biz yaaa offf off Şeniz
Hamilelik zor be yesammm önce bi prosedürü atlatalım :))))

valla cankuş atletik vicuuuudum eski sormuna kavuşsun şişliğimi atıyim diye habire çay demliyorum gece denizde yüzücem ben kesin

anladın sen onu sempatiksalakcinni

zayıflama irade,iste ve sabır üçgeninde gelişen bir durum bnece.size yeğenimi anlatayım;1.sınıfa giden tombul,göbe li bir yeğenim varr,öğle yeme lerinde az yemye başlamışş,göbeğim var diye+ o ulun etrafında oşuyomuşş+öğretmenii geçen gün çi olata dağıtmış ve almmamışşş benim göbeğimi eritmemm lazımm diye,,çocu ta i iradeye resmen hayran aldım yaa,,,,,ben onu endime örne alıyorum da.......

erkek mi, öyledir kesin, erkekler yemek konusunda bizden daha iradeliler hepsi değil tabi ama kafaya koyarlarsa çok dikkat ediyorlar.
biz niye öyle olamıyoruz, olabilirz aslında. bilmiyorumkismile

selam kızlar, yarın akşam tatile gidiyoruz çok mutluyum:) fazla kalamıycaz gerçi eşimin işlerinden dolayı neyse, bu bana şimdilik yeter:)

menümü yazıyım:
sabah 1.5 ev poğaçası tam tahıllı
arada okulda kahve içtim ama içinde süt mü vardı kremamı anlamadım, pek anlamam kahveden.
öğlen yarın poğaça, 2-3 kiraz
akşam 2 tane ev yapımı hamburger minik bişey.:)

eşimle 2 km falan yürüdük yemekten sonra
eve geldiğimizde de karpuz ve kiraz yedik.

spor yapmıycam yarın sabah yaparım artık. yeterince yürüdüm bugün.

okuldamıydın canım .menünün hiç ele alınacak bi tarafı yok be tatlım.
neyseki yürümüş . akşam yememişsin

YESAAAAAACANNN iyiyim kuzum yorgunum bugün spor falan yok yemişim slim ini callanını yahuu sempatiksalakcinni

koçum izin var di mi yapmıycam bugünnnnn
yarın da belki yapmam

koçum yoğurt mu yapıyo ne yapıyo bilmiyorum ama akşam yine karnım davul gibiydi nooluyosa göbek çevrem balon gibi şişiyo akşam olunca yaaaaaaaaa :(

sinir oluyorum siniiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrr kötükedihüso

hehh şölee biraz dinlen yahuu.
gerçi insan spor yapınca duramıyorum ya. bak ben bugün yaptım hala elim ayağım oynuyor

senseee yaa benimde öyle akşama doğru şişiyor karnım.

lechesisi tatilemi ne güzellll

benim zukseddinim nerdeee

ya ööle böle değil nilüfertciğim yaa 56 kilo olduğum zamanın gergin hali gibi o derece yaniii

bu yoğurt beni bozarrr

artık ara öğüne aldım yoğurdu 1 hafta ööle deniycem koçum uygun mudur?

hehh şölee biraz dinlen yahuu.
gerçi insan spor yapınca duramıyorum ya. bak ben bugün yaptım hala elim ayağım oynuyor

öyle oluyo yaaa

bi de benim slim den sonra bacaklarım yeni doğmuş enikler gibi titriyooo çok komik yahuuu sempatiksalakcinni

bugün fırında kıymalı kabak vardı biraz da fazla kaçırmışımmm anlatamam bi daha yemem öööle yağlı ağır yemek mahvetti beni bu saate kadar yaaaa :(

ya ööle böle değil nilüfertciğim yaa 56 kilo olduğum zamanın gergin hali gibi o derece yaniii

bu yoğurt beni bozarrr

artık ara öğüne aldım yoğurdu 1 hafta ööle deniycem koçum uygun mudur?

bazı yoğurtlar öyle rahatsızlık veriyor gerçekten de, niye fark ediyorsa artık.

bazı yoğurtlar öyle rahatsızlık veriyor gerçekten de, niye fark ediyorsa artık.

valla anlamadım yaaa göbeğimin çevresi deniz simidi giymiş gibi şu an o derece yani

nerde bizim yaptığımız callanlar anacım simitler löp löp valla sempatiksalakcinni

bu arada tartı 48 doğru vuruyo cuma da yaklaşıyo eyvahedigeldismile annecim :kedi:

valla anlamadım yaaa göbeğimin çevresi deniz simidi giymiş gibi şu an o derece yani

nerde bizim yaptığımız callanlar anacım simitler löp löp valla sempatiksalakcinni

bu arada tartı 48 doğru vuruyo cuma da yaklaşıyo eyvahedigeldismile annecim :kedi:

niye stres yapıyorsun ki hayatım şişlik olduğunu biliyorsun sonuçta tartı senii yanıltmasın:)

neyse kızlar ben kaçıp bir kaç deneme çözeyim çok öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan

Back
X