Eğer titiz insanlarsanız, tozlu halıdan falan acayip rahatsız oluyorsanız bence kesinlikle temizlikçi tutun. Bizde yok ama öyle çok pahalı bir şey olduğunu sanmıyorum. Ya da eğer ben tozdan falan rahatsız olmam diyorsa kocan(ya da sen) o zaman sorun yok yerimseniben.bu arada temizlikçilerle ilgili muhabbeti takip ediyorumda
valla ben evleneli 7 ay oldu.5,5 aydır da çalışıyorum ama evin temizliğini hep ben yaptım,
eşimde bazen yardım eder,ama söyleyince maalesef..ayrıca dışardan temizlikçi getirelim desem hiçde olumlu karşılayacağını sanmam,işi ben yapmama rağmen,maalesef ki..
o yüzdende zaten uzun ömürlü çalışmayı düşünmedim hiçç..
bebeğim olunca iş hayatım bitecek,ev hayatım başlayacak.evde oluncada zaten işimi yaparımm..yani bu şartlar altında benim çalışmamam daha hayırlı bence..e kendimide düşünmem lazım dimi..
Bir de bir şey aklıma takıldı da. Aslında konumuzla ilgisi yok. Buradaki anneler Klik'in hamile olduğunu duyunca bir şey önermişlerdi, F harfiyle başlıyordu ama adını unuttum. Fi-bilmemne... İlk üç ay alınması mı ne gerekiyormuş. O ne acaba? Biri beni cahillikten kurtarsın...