50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar aranızda bitkilerden anlayan var mı???

2-3 hafta önce 2 adet kaktüs almıştım. Bi tanesi solmak üzereydi aldığımda ve şu ana kadar başka hiç bi yerde görmedim o kaktüsten. O kadar çok değer veriyordum ki, sabah akşam güneşe göre taşıyordum kaktüsleri... Sonunda iyileşti kaktüsüm. Ama annem çok kötü bi şekilde düşürmüş :((((((((((((( ve en büyük yaprağı (dalı) kırılmış :((((( Böyle balon gibi yapısı var yapraklarının, dikenleri de sadece yaprağın kenarlarında ve minicik, ayrıca yapraklarının küçük benekleri var.

Tekrar yerleştirdim saksıya, iyileşir mi??? Yapabileceğim bişi var mı? Şu an diğer yapraktan destek alıyor.

selam kızlar bende 57 kiloyum temmuz 25 de düğünüm var , kilo vermek istiyorum ama mümkün olmuyo iş yerinde hep oturuyorum hareketsizim spor da yapamıyorum canım sıkıldıkça atıştırıyorum bir şeyler yiyorum üstelik stresli gergin olunca daha çok yiyorum iş yerinde yemek yemiyorum düzenli simit, tost, bisküvü, kek vs. idere ediyorum eve 16:00 gibi geliyorum ve çok aç oluyorum çok yiyorum bu defa , bi de günler uzadı ya sat 16 da yiyince akşam yatmadan önce acıkıyorum çoğu zaman öyle yatıyorum ama bazen de tutamıyorum kendimi bana uygun nasıl bi program olabilir ne yapabilirim iş yerine sebze falan mı getirsem bilmiyorm yardım eder misiniz kıslar en azından 3-4 kilo vermeliyim

selam cnm,

senin yeme duzenin bayag kotu,
zama rejime baslarken bu bir avantaj, cunku saglikli beslenmeye basladiginda cok kolay kilo verirsin

(rejime aliskin birinin kilo vermesi daha zor oluyor genelde )

buna ornek klik arkadasimizdir, o da sagliksiz beslenirken bu topige geldi ve cok guzel kilolar verdi ..

oncelikle
sabahlari recel, nutella, siyah cay, krem peynir vs aliskanliklarindan kurtul,

olculu olarak peynir, maydonoz, domates, salatalik ye
yesil cay ic
kepek , tahilli ekmek ye.

ogleden once bir ara ogun yap
1 avuc kuru meyve/ ceviz/ 1 elma/ yarim muz/1 bardak sut seceneklerinden donusumlu ye.

oglen
corba, sebze yemegi, izgara et/tavuk/balik/kofte, salata yemeye calis
cacik icebilirsin, yogurt yiyebilirsin.

4 te eve geldiginde yemek yerine meyveli bir ara yap

6-7 gibi de oglenkine benzer aksam yemegini ye.

sporu ben anlatmayayim, daha bilgili arkadaslar var, onlara birakayim.

cok cabuk zayiflayacagina eminim.

dugunun simdiden hayirli olsun

2-3 hafta önce 2 adet kaktüs almıştım. Bi tanesi solmak üzereydi aldığımda ve şu ana kadar başka hiç bi yerde görmedim o kaktüsten. O kadar çok değer veriyordum ki, sabah akşam güneşe göre taşıyordum kaktüsleri... Sonunda iyileşti kaktüsüm. Ama annem çok kötü bi şekilde düşürmüş :((((((((((((( ve en büyük yaprağı (dalı) kırılmış :((((( Böyle balon gibi yapısı var yapraklarının, dikenleri de sadece yaprağın kenarlarında ve minicik, ayrıca yapraklarının küçük benekleri var.

Tekrar yerleştirdim saksıya, iyileşir mi??? Yapabileceğim bişi var mı? Şu an diğer yapraktan destek alıyor.

dalsicim ,
kaktüs bakımı en kolay bitkidir..
benim de mutfağımda var 2 tane,haftalarca sulamadığım bile oluyor,zavallı şeylerin başına gelmeyen kalmadı:sinifsinif:
tekrar kendine gelir o üzülme:teselli:

yok canim gecen hafta sonu gitmedim sinirlerim yatismadigi icin.. bu haftasonu belki..

bu meseleyi bilmiyorum ben.. hayirdir anchusacigim??

e gerek yok o zaman peppercım..
bu mesele neden bu kadar üzdü seni:uhm:böyle lüzumsuz şeylerle enerjini boşuna tüketmene değer mi?
gerekirse alırsın gerekmezse almazsın canım benim , buna senden başka kimse karar veremez ki:teselli:

haklisin cnm.
iste ben bugun mesle bulup kafama takma gunumdeyim galiba.

esim de aynisini soyledi seninle, stres yapacak ne var dedi, gerek gorursen aliriz,yok kendiiz yapiyoruz dersen almayiz, niye geriliyosun anlamadim dedi

:uhm:

Evli arkadaşlara bir sorum olacak. Siz şimdi sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorsunuz ve daha güzel bir vücut için spor yapıyorsunuz ve birçoğunuz da boy santiminden 10 kilo eksik ya, peki kocalarınızın kiloları nasıl? ınceler mi? Özen gösteriyorlar mı kendilerine, yoksa bildiğimiz bey amcalarımızdanlar mı? O da ne demekse artık...

Erkek arkadaşları olanlar da cevap verebilir, sadece evliler değil.

Son düzenleme:
dalsicim ,
kaktüs bakımı en kolay bitkidir..
benim de mutfağımda var 2 tane,haftalarca sulamadığım bile oluyor,zavallı şeylerin başına gelmeyen kalmadı:sinifsinif:
tekrar kendine gelir o üzülme:teselli:

Canım doğru diyon ama yine de korkuyorum :(( Çünkü zaten yeni iyileşmişti ve en önemli yaprağı kırıldı. Bi de kaktüsten çok salon bitkisine benziyo, diken yok denecek kadar az... Umarım dediğin gibi olur. Yarın belli eder kendini sanırsam.

Evli arkadaşlara bir sorum olacak. Siz şimdi sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorsunuz ve daha güzel bir vücut için spor yapıyorsunuz ve birçoğunuz da boy santiminden 10 kilo eksik ya, peki kocalarınızın kiloları nasıl? İnceler mi? En azından düzgün bir torsoya/popoya(pardon) sahipler mi? Özen gösteriyorlar mı kendilerine, yoksa bildiğimiz bey amcalarımızdanlar mı? O da ne demekse artık...

simdi kalkip da sana eslerimizin popolarini anlatmamizi beklemiyorsun herhalde cnm, diy mi :uhm:

Evli arkadaşlara bir sorum olacak. Siz şimdi sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorsunuz ve daha güzel bir vücut için spor yapıyorsunuz ve birçoğunuz da boy santiminden 10 kilo eksik ya, peki kocalarınızın kiloları nasıl? İnceler mi? En azından düzgün bir torsoya/popoya(pardon) sahipler mi? Özen gösteriyorlar mı kendilerine, yoksa bildiğimiz bey amcalarımızdanlar mı? O da ne demekse artık...

natkeyscim bunu neden merak ettin kuşum:uhm:
kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi:roflol:
senin sefkülün var mı:emir_bebek:

buna ornek klik arkadasimizdir, o da sagliksiz beslenirken bu topige geldi ve cok guzel kilolar verdi ..

canım arkadaşım benim yaa
benide örnek gösterirmişşşş Şeniz
ama peppercim çaktırmada ben şu aralar kilo alıyorum maaleseff
bu sabah tartıldım 55,3 çıktımm :bbo: mafoldumben

benim eşim maalesefkii ne kadar çok yerse yesin kilo almayan nadir ve şanslı insanlardan
ben onu bu haliyle çok beğeniyorum ama
o kendine kilo aldırıcı hap almış,ben ne kadar verme çabalarındaysam o da kilo alma çabalarında..

simdi kalkip da sana eslerimizin popolarini anlatmamizi beklemiyorsun herhalde cnm, diy mi :uhm:

Ya o şakaydı yahu, ben genel bilgi istedim sadece :D .
natkeyscim bunu neden merak ettin kuşum:uhm:
kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi:roflol:
senin sefkülün var mı:emir_bebek:
Ay yine başıma iş açtın desene :D . İstemeyen cevap yazmayabilir zorla değil ya. Herkes çok dikkatli de aman basenlerim aman kalçam, 64 santım belim 62ye ineyim falan, ben de merak ettim beyleriniz de dikkatli mi diye, bu kadar. Hayır yani kilolularsa da aranızı açacak değilim:1:.

Sefkül ne bu arada?

Ya o şakaydı yahu, ben genel bilgi istedim sadece :D .

Ay yine başıma iş açtın desene :D . İstemeyen cevap yazmayabilir zorla değil ya. Herkes çok dikkatli de aman basenlerim aman kalçam, 64 santım belim 62ye ineyim falan, ben de merak ettim beyleriniz de dikkatli mi diye, bu kadar. Hayır yani kilolularsa da aranızı açacak değilim:1:.

Sefkül ne bu arada?

sefkülü=sevgili demek yani canım..
natkeys sen resim koyacaktın ,koymadın merak ediyoruz seni ,
boyun , kilon , belin , basenin saçın başın nasıl:uhm:

canım arkadaşım benim yaa
benide örnek gösterirmişşşş Şeniz
ama peppercim çaktırmada ben şu aralar kilo alıyorum maaleseff
bu sabah tartıldım 55,3 çıktımm :bbo: mafoldumben

..

sen de benim cnm arkadasimsinn

eee normalll,

simdi kilo alma zamanin ... ohh yarasin bebisine cnm benimmm

sefkülü=sevgili demek yani canım..
natkeys sen resim koyacaktın ,koymadın merak ediyoruz seni ,
boyun , kilon , belin , basenin saçın başın nasıl:uhm:
Yok benim sevgilim bir 10 yıl boyuda düşünmüyorum açıkçası.

Ben internete resim koymaya kesinlikle karşıyım fakat nesmenin fotolarından fikir aldım, o şekilde çekeceğim. Yani saçım başım pek belli olmayabilir şimdiden söyleyeyim de... Nerden çıktı aniden resimyerimseniben. Neyse sorun değil, yakında koyarım.

Yok benim sevgilim bir 10 yıl boyuda düşünmüyorum açıkçası.

Ben internete resim koymaya kesinlikle karşıyım fakat nesmenin fotolarından fikir aldım, o şekilde çekeceğim. Yani saçım başım pek belli olmayabilir şimdiden söyleyeyim de... Nerden çıktı aniden resimyerimseniben. Neyse sorun değil, yakında koyarım.

aniden çıkmadı canım..
geçen hafta da istemiştik hatırlarsanyerimseniben
seni burada yakalamışken hatırlatayım dedim , merak ediyoruz seni deyerimseniben

aniden çıkmadı canım..
geçen hafta da istemiştik hatırlarsanyerimseniben
seni burada yakalamışken hatırlatayım dedim , merak ediyoruz seni deyerimseniben
Ok, bu sıralar pek bilgisayarda vaktim yok da o yüzden buraya da eskisi kadar sık yazamıyorum. Forumda göründüğüm zamanlarda bile buraya bakamıyorum aslında, açık bırakmış oluyorum genelde.
nutcase senin yaşın kaç?
20.

hiç bişey olmaz merak etme yolda gördüğün kaktüsü kır al getir bastır toprağa yavruluya yavruluya büyür...

Back
X