50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayni problem bendede var
dun bezelye aldim havuclu patatesli pisiriirm diye
bir de semiz otunun hep salatrasini yapiyordum, yemegini deneyecedim, ispanak yerine....
bakla almak isteidm esim sevmiyom dedi alamadim.
sandal sefasi yaptim dun, yanina da fistikli, kus uzumlu bulgur pilavi

bol bol salata yapiyroum. feci dadandim salatalara. iki tane cok guzel salata tarifim var bir suru kisiye yolladim sana da yollayayim.

ayy valla sevinirim canim yollaaa.. cok sagol.

ben de kabak alayim bu haftasonu... sandal sefasi yaparim..

sabahtan beri dogru duzgun birsey yemedim meyve disinda ve 300 gram azim.. 51.2 ciktim simdi de..detoks yariyor mu ne?? zaten 51.1 cikmam lazimdi ama uc gundur 51.5 um.

anchusa gecmis olsun benimde hipo tiroidim var, o nedenle cok yavas kilo veriyorum..

sebze konusunda herkes zorlaniyor demekki, yapacak menünüz kisitlandiginda..
diyet tarifleri arayin derim

hic akilda olmayan seyler buluyorsunuz..

sebze ve protein agirlikli besleniyorsunuz degil mi =?
protein demisken mantari sakin yabana atmayin kizlar..

anchusa gecmis olsun benimde hipo tiroidim var, o nedenle cok yavas kilo veriyorum..

sebze konusunda herkes zorlaniyor demekki, yapacak menünüz kisitlandiginda..
diyet tarifleri arayin derim

hic akilda olmayan seyler buluyorsunuz..

sebze ve protein agirlikli besleniyorsunuz degil mi =?
protein demisken mantari sakin yabana atmayin kizlar..

ay ben çok seviyorum yaaa hiç de şişlik yapmıyo 10 numara yemek...

evet canim üstelik etten tavuktan aldigimiz protein miktarinin en sagliklisi mantarda..
hayvanlarda doymus yag orani cok yüksek oysa mantarin böyle bi dezavantaji yok..

ögle yemegimi yiyim bende spor yapicam :) yemekten 1 saat snra spor yapiyosunuz dimi sizde ?

kizlar bazi insanlara laf anlatmak ne zor ya... sabahtan beri basimi sisirdi bir prof..iki saat gecmis bile ben hala aciklama yapiyorum bir konu uzerinde...ay daral geldi...

evet insan denen varlıkla uğraşması zor

kizlaar babalar gunu ne zaman?? bu haftasonu mu bir sonrtaki hafta sonu mu???

tam bilmiyorum canım ya

hanımlar merhaba.. 2gündür giremiyoru siteye malum ev taşıma telaşı falan.. kilom 55 hiç spor yapmadım ama 2 haftadır nerdeyse.. sadece her yere yürüyerek gidip geliyorum. bol bol dans ediyorum bir de.. yediklerime dikkt ediyorum. fakat bu ara cokstresli oldugum için yemek yiyemiyodum üzüntüden.iştahsızdım çok.dün arkadaş lahmacun yedirdi zorla agzıma tıkıştıra tıkıştıra betin benzin solmus gitmiş gebericeksin böyle giderse diyerekten.. yarın sabah memleketime gidicem.. yavas yavas valizimi hazırlıyorum şimdiden.. akşama tango gecem var. son dansımı yapıp gidicem işte. bi daha ekimde başlıyo tango... memleketime gittiğimde de bol bol yürüyüş falan yapmak istiyorum açık havada... ruhsal anlamda dinlenmeyeihtiyacım var çokça çünkü..
öpüyorum hepinizi..

evet canim üstelik etten tavuktan aldigimiz protein miktarinin en sagliklisi mantarda..
hayvanlarda doymus yag orani cok yüksek oysa mantarin böyle bi dezavantaji yok..

ögle yemegimi yiyim bende spor yapicam :) yemekten 1 saat snra spor yapiyosunuz dimi sizde ?

çoğu zaman 1 saati geçiyo tatlım yaa mide bulantısı yapıyo bendeeee bilmiyorum sen de aynı şey oluyo mu tam olarak midem ağzıma geliyo...

slm kizlar nasilsiniz,

siz cuma günleri sabahtan tartilip öylemi bildiri yapiodunuz..
bilmiodum unuttum :( simdide isteyim
yarin sabah bildirsem yinede gecerlimi listeniz icin :)
menümüde aksam yaziyim tamamlandiktan sonra

april cnm evet, cuma sabahlari bildirim yapiyoruz,

normalde lachesis arkadasimiza yapiyoruz bildirimimizi ama o simdi tatilde,
bu seferlik nilufert yayinlayacak listeyi.

o da simdi buralarda yok, olsa sorardik ne zaman musait olacagini, ne zaman listeyi yayinlayabilecegini.

sen yarin sabah tartil niluferte at mesaj, liste cikmis olsa da o ekler seni sanirim.

april cnm evet, cuma sabahlari bildirim yapiyoruz,

normalde lachesis arkadasimiza yapiyoruz bildirimimizi ama o simdi tatilde,
bu seferlik nilufert yayinlayacak listeyi.

o da simdi buralarda yok, olsa sorardik ne zaman musait olacagini, ne zaman listeyi yayinlayabilecegini.

sen yarin sabah tartil niluferte at mesaj, liste cikmis olsa da o ekler seni sanirim.

tamam cnm tesekkürler,
ozaman her cuma özel mesaj ile mi bildirim yapiyoruz?

bugun ki detoks listemi yazayim,

sabah
2 kucuk domates, yarim salatalik, 1 tutam maydonoz
yesil cay
1 dilim kepek ekmegi

ara
1 bardak portakal-greyfurt suyu

ara2
yarim muz

ogle
1 kucuk kase limonlu salata
1 buyuk dilim karpuz

ara
2 ince dilim kavun
1 avuc kiraz

simdilik bu kadar bakalimm

bugun ki detoks listemi yazayim,

sabah
2 kucuk domates, yarim salatalik, 1 tutam maydonoz
yesil cay
1 dilim kepek ekmegi

ara
1 bardak portakal-greyfurt suyu

ara2
yarim muz

ogle
1 kucuk kase limonlu salata
1 buyuk dilim karpuz

ara
2 ince dilim kavun
1 avuc kiraz

simdilik bu kadar bakalimm

bunlar tok tutuyomu ya yoksa detoksun amacımı bu aç kalmak:bbo: hep meyve sebze yiyosunuz sanırım detoksta kahvaltıda ekmek var bakalım bende yarın yapmayı düşünüyorum ilk deneyimim olacak, sabah akşam birer dilim kepekli ekmekli olabilirmi kiCADIARZU

kızlar ya dün marul salatası yaptım kendime ama inanılmaz çok yedim bol limonlu çok az zeytin yağ ve tuz kattım ama tat olarak sadece limonun tadını alacak kadar azlardı, bi dünya yedim yanii 2 dilim kepek ekmeğiyle, hani derler ya dilediğiniz kadar yeşillik yenebilir diye doğrumu istediğim kadar çok taze sebze yiyebilirmiyim?

Back
X