50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amanin kim gelmis amaninnnnnnnnnnnnnn :))MELAHATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT canim yaaa valla sen yoktun ya herkeslere takildim haaaa neyse sen geldin artik sana katilabilirim:)) eee naptin kac kilo oldun acaba yemeseydin cok haa:)

april haaaaaaa telefonda konusa konusa iyi zayiflarsin sen bi ben mi yaptim aaaaaaaaaaaaaaaa kocummmmmmmmm odul isterim:))

sözlümün myvodafoneden öylesine konusma kayitlarina baktim
yarim saaat tanimaigim bi noyla görüsme dikkatimi cekti özelden aradim, kizzz
dedim beni aramissiniz kimsiniz vs vs, kiz dedi olamaz kont yok falan filan, nonun sonu ne dedi, bende nisanlimin nosunun sonunu dedim, bana dedi sen april degilmisin, bende sinirden hayir dedim kimsin, söylemedi, bende ögrenirim dedim kapattim teli
sözlümü aradim bugün yarim saat kimle konustun dedim kimseyle dedi, allah belani versin dedim kapattim tüm telleri herseyi

kizlar kötüyüümmmmmmmmmm 5 senelik iliskimiz vardi offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

sözlümün myvodafoneden öylesine konusma kayitlarina baktim
yarim saaat tanimaigim bi noyla görüsme dikkatimi cekti özelden aradim, kizzz
dedim beni aramissiniz kimsiniz vs vs, kiz dedi olamaz kont yok falan filan, nonun sonu ne dedi, bende nisanlimin nosunun sonunu dedim, bana dedi sen april degilmisin, bende sinirden hayir dedim kimsin, söylemedi, bende ögrenirim dedim kapattim teli
sözlümü aradim bugün yarim saat kimle konustun dedim kimseyle dedi, allah belani versin dedim kapattim tüm telleri herseyi

kizlar kötüyüümmmmmmmmmm 5 senelik iliskimiz vardi offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

üzüldüm canım
bi anlayıp dinleyip öyle kesseydin bari cezalarını

sinirden gözüm bisey görmedi kapattim ama bana kimseyle konusmadim dedi

canım hani bugün naptın deyince hiiiiiiiiiç dersinya gayri ihtiyarı öyle demiş olabilir
açıklamasına izin verseydin bari 5 yılın hatırına
bakalım açıklaması ne olacak
sakin sakin hallet olayını
celallenme hemen
keskin sirke küpüne zarardır
şimdi aç telefonunu ama arama onun aramasını bekle
mutlaka arar
noldu diye sorar
bugün şu şu numarayla konuşmuşsun niye bana kimseyle konuşmadım dedin niye yalan söyledin de
bakalım ne diyecek. kıvıracakmı evet şu şu mu diyecek, arkadaş konuştumu diyecek

kizlaaarr ne olur bisey diyin yeri degil biliyorum ama mafoldumben

canım bizimde bir kez öyle oldu bizde 4 senedir beraberiz sevgine saygı olarak ara birde onu dinle dinlemeden kendini üzme zaten sözlünü yeteri kadar tanırsın doğru söyleyip söylemediğini bilirsin ona göre değerlendir belkide başka bişidir kendini hemen koyuverme sakın banada seninkine benzer bişi oldu süprizi bozdum kıskançlığım yüzünden inş seninkde öylediropuyorumnanaktan

amanin kim gelmis amaninnnnnnnnnnnnnn :))MELAHATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT canim yaaa valla sen yoktun ya herkeslere takildim haaaa neyse sen geldin artik sana katilabilirim:)) eee naptin kac kilo oldun acaba yemeseydin cok haa:)

ben geldimmm.ama yine sana malzeme oldumm :gitme: tut şu boğazını di mi? yok sanki herşeyden yemem gerekiyormuş gibi yedim yedim geldim.. adet öncesi iştahım öle bir açılıyor kii. neyse hepsi bahane.geen kendime hakim olamadım.allahtan 2 günlük gittim.
ama tartıda pek bi değişiklik yok bakalım.sabah kalkınca tartılknac belli olacak.

sen gene bana takıl.orda seni falan unuttum yemekleri görünce.burda sana hesap vermek var yaaaa eyvahedigeldismile

bu hafta hep 10 alcamm :utangac:

öle işteeee

msne geldi kim oldugunu söyleseydim yanlis anlicaktin dedi, telefonunu ac öyle konusalim söyliyim dedi, 5dk böyle oyaladi, bende simdi burda söyle dedim, söyledi
kiz kardesinin bi kiz arkadasi var, kiz cok yilisik abi abi diye icine düsecek nerdeyse ama sade 2 yas kücük ondan, görüsmesini istemedigimi söylemistin cok önceden tamam deid
simdide buuuuu offfffffff

@aprilcim canim ozelden de yazmistim arkadaslar da demisler bi dinle dur bakalim ne oluyor ne bitiyor demi aciklama yapsin bi

@MELAHATTT hee canim heee sen kim 10 kim bea:) sen 10 u anca 10 zeytin derken kullanirsin ehhehe:")) yarin tarti da gorursun zaten 1 (bir) ila 3(uc) arasi fazla cikinca FORUM domates atin:))

iyi geceler nesmekaya

offf benim de bir uykum geldi bir uykum geldi anlatamam keşke sizin yerinizde olsamda yatıp uyusam

aprilcim naptınız hallettinizmi meseleyi
bence 1- benden niye gizledin söyleseydin bu başımıza gelmezdi
2- hadi yaptın sorduğumda niye yalan söyledin
bu sorulara iyi bi cevap versin. terlet acıcık

april haaaaaaa telefonda konusa konusa iyi zayiflarsin sen bi ben mi yaptim aaaaaaaaaaaaaaaa kocummmmmmmmm odul isterim:))

oo yesacım aferım odulun bugunku spor da birincisin :hooray: ama yarın guzel bır menu beklıyrm

spor olarak simdi:
250 ip atladim
20 düz mekik
20 yan mekik
20 diger yan mekik =)
20 bacak kaldirma hareketi
20 diger bacak =)

tüm hareketlerde karnimi ve kalcami sIkarak yaptim
yesacim yeterlimidir

supersın canım sadece hareket yaparken degıl gun ıcındede hep karnını ve kalcanı sıkmaya calıs

merheba arkadaşlar bugunki menümde sabah peynir 3 zeytin 1 dilim küçük ekmek 1 de yumurta yedim ama sabahda deıl aslında 12 bucukda yedik misafir beklediğimiz için o yüzden aksama kadar acıkmadım pek müsli yedim bir tabak birde meyve suyu içtim akşamda ızgara tavukla salata yedim spor yapamadım dünden beri bacaklarım cok acıo inş yarın yapıcammzemuszemus

menun cok eksık metabolızmanı tembellıge alıstırırısın sık aralıklarla az yıyecegz tamammı ayrıca yesa solemıs zaten esneme yaparsan agrı sorunun olmaz

bugünk, menüm...
sabah
peynirli tost

öğlen
3 köfte yarım lavaş
salata,ayran

ara
1 ceviz
3-4 karpuz(kelektii acayip bozuldum)

akşam
2 köfte yarımlavaş(1 lavaş= yemek tabağı büyüklüğünde)

canım sabah tost ogle lavas aksam lavas ıkı ogundede kofte var hep katı ınsaallah spor yapılmıstır. bıraz sebze yemegı yada corba ekle menulerıne

canim sirf kendine tokatla kapanmaz bu dava:) yani gitmez bu yaglar demek istedim kalori kalori kalori nereye kadar yahu aldigin kalori kucuktur yaktigin kalori hesabindan sen bi 5-6 saat falan spor yap anca gider hehe:) hala burdasin yahuu hadi hadi)

anammmmmmmmm korkuyom yaw burda bi yagmir yagiyor ki sormayin bacilar:)

canım kıskandırmak gıbı olmasında burdada cok guzel ama sıcak bır hava var bızde sevgılımle sahılde oturduk sevgılım balık ekmek yedı ben baktım :( ve soda ıctım sonra sahılde yuruduk.

aksam makarnayı yagsız yapsaydık daha ıyı olurdu ama hadı neyse bugun pazar ama dıger araların ve ogunun guzel sporlarında harıka:)

koçummm,az önce slim in 6 yaptımmm yarım saaatt+ekstar 100 tane karın kareketi yaptımmm..umarımm makarnamı eritmişimdirr...

erımıstır canım supersın

ya bişey sorcamm,bisiklett bacakta kas yaapr diye duymuştumm ben o yüzden sevmiyommm bisikletii,ne derece doğru?

ben kucukken cok bınıyordum ve sımdı baldırlarım kalındır ben bısıklete baglıyrm eger bısıklet bınıyorsanda ayarını sert yapma o zaman kas olur ben bısıkletın vıtesını cok sert yapardım bacaklarım ıncelsın dıye sonra ıyıce kalınlasmıstı

koçum ,
ben bu haftasonu saçma sapan beslendim..
o nedenle yediklerimi yazmıyorum,
ama söz veriyorum , hafta içi eski beslenme düzenime döniciiiimeyvahedigeldismile

yarın senden super bır menu beklıyrm canım bakalım belkı yarın menu bırıncıı sen olursun

merhaba kizlar nasilsinizz opuyorumnanaktan

bugünki menüm, davette oldugum icin kötü biraz ama yinede yazim

sabah (10:00)
- 1 avuc ici büyüklügünde tam tahilli ekmek
- 3 zeytin, domates salatalik, renkli biberler
- 1 kupa yesil cay

ara (11:00)
dondurma ama sadece 80kalorisi var ve kocum izin vermisti
1 avuc kadar ceviz

ara (13:00)
1 kücük fincan sekrsiz sütsüz kahve

öglen ( 14:30)
bilmiyorumkismile
-bikactane sarma
- 3-4 kasik kadar patates salatasi
-1 avuc ici büyüklügünde peynirli su böregi
- 3kasik kadar sossuz spagetti
-3 tane kurabiye
-1 bardak light cola

ara (16:00)
- cok israr ettikler kirmak istemedim ve avuc ici büyüklügünde sütlü bisküvili bi pasta

birde gün icerisinde 3-4 bardak sekersiz cay ictim

20dk bisiklet sürdüm birde ip atlamayi düsünüyorum

ooo ben sıze vurun dıyrm sız olduruyrsnz dondurma 80 kalorıde o borekler kurabıyeler pastalar kac kalorı onu da yazsaydın barı 20 dakıka bısıklet ip atlamak kurtarmaz bu gunu 100 mekık bırde kurabıye yaa kurabıye 1 butun margarınden yapılır yanı tamamen yag bırdaha kacamak yapmanıza ızın vermıyrm bu hafta dunde yesaya muz dedık o magnum yemıs kuruyemıs yemıs ustune nıye eklemeler yapyrsnz:olmaz:

bugun yenı aldıgım kıyafetlerle sevgılıme bol bol foto cektırdım bır ara koyarım

Back
X