- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sözlümün myvodafoneden öylesine konusma kayitlarina baktim
yarim saaat tanimaigim bi noyla görüsme dikkatimi cekti özelden aradim, kizzz
dedim beni aramissiniz kimsiniz vs vs, kiz dedi olamaz kont yok falan filan, nonun sonu ne dedi, bende nisanlimin nosunun sonunu dedim, bana dedi sen april degilmisin, bende sinirden hayir dedim kimsin, söylemedi, bende ögrenirim dedim kapattim teli
sözlümü aradim bugün yarim saat kimle konustun dedim kimseyle dedi, allah belani versin dedim kapattim tüm telleri herseyi
kizlar kötüyüümmmmmmmmmm 5 senelik iliskimiz vardi offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sinirden gözüm bisey görmedi kapattim ama bana kimseyle konusmadim dedi
kizlaaarr ne olur bisey diyin yeri degil biliyorum ama mafoldumben
amanin kim gelmis amaninnnnnnnnnnnnnn :))MELAHATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT canim yaaa valla sen yoktun ya herkeslere takildim haaaa neyse sen geldin artik sana katilabilirim:)) eee naptin kac kilo oldun acaba yemeseydin cok haa:)
april haaaaaaa telefonda konusa konusa iyi zayiflarsin sen bi ben mi yaptim aaaaaaaaaaaaaaaa kocummmmmmmmm odul isterim:))
spor olarak simdi:
250 ip atladim
20 düz mekik
20 yan mekik
20 diger yan mekik =)
20 bacak kaldirma hareketi
20 diger bacak =)
tüm hareketlerde karnimi ve kalcami sIkarak yaptim
yesacim yeterlimidir
merheba arkadaşlar bugunki menümde sabah peynir 3 zeytin 1 dilim küçük ekmek 1 de yumurta yedim ama sabahda deıl aslında 12 bucukda yedik misafir beklediğimiz için o yüzden aksama kadar acıkmadım pek müsli yedim bir tabak birde meyve suyu içtim akşamda ızgara tavukla salata yedim spor yapamadım dünden beri bacaklarım cok acıo inş yarın yapıcammzemuszemus
bugünk, menüm...
sabah
peynirli tost
öğlen
3 köfte yarım lavaş
salata,ayran
ara
1 ceviz
3-4 karpuz(kelektii acayip bozuldum)
akşam
2 köfte yarımlavaş(1 lavaş= yemek tabağı büyüklüğünde)
canim sirf kendine tokatla kapanmaz bu dava:) yani gitmez bu yaglar demek istedim kalori kalori kalori nereye kadar yahu aldigin kalori kucuktur yaktigin kalori hesabindan sen bi 5-6 saat falan spor yap anca gider hehe:) hala burdasin yahuu hadi hadi)
anammmmmmmmm korkuyom yaw burda bi yagmir yagiyor ki sormayin bacilar:)
aksam makarnayı yagsız yapsaydık daha ıyı olurdu ama hadı neyse bugun pazar ama dıger araların ve ogunun guzel sporlarında harıka:)
koçummm,az önce slim in 6 yaptımmm yarım saaatt+ekstar 100 tane karın kareketi yaptımmm..umarımm makarnamı eritmişimdirr...
erımıstır canım supersın
ya bişey sorcamm,bisiklett bacakta kas yaapr diye duymuştumm ben o yüzden sevmiyommm bisikletii,ne derece doğru?
ben kucukken cok bınıyordum ve sımdı baldırlarım kalındır ben bısıklete baglıyrm eger bısıklet bınıyorsanda ayarını sert yapma o zaman kas olur ben bısıkletın vıtesını cok sert yapardım bacaklarım ıncelsın dıye sonra ıyıce kalınlasmıstı
koçum ,
ben bu haftasonu saçma sapan beslendim..
o nedenle yediklerimi yazmıyorum,
ama söz veriyorum , hafta içi eski beslenme düzenime döniciiiimeyvahedigeldismile
yarın senden super bır menu beklıyrm canım bakalım belkı yarın menu bırıncıı sen olursun
merhaba kizlar nasilsinizz opuyorumnanaktan
bugünki menüm, davette oldugum icin kötü biraz ama yinede yazim
sabah (10:00)
- 1 avuc ici büyüklügünde tam tahilli ekmek
- 3 zeytin, domates salatalik, renkli biberler
- 1 kupa yesil cay
ara (11:00)
dondurma ama sadece 80kalorisi var ve kocum izin vermisti
1 avuc kadar ceviz
ara (13:00)
1 kücük fincan sekrsiz sütsüz kahve
öglen ( 14:30)
bilmiyorumkismile
-bikactane sarma
- 3-4 kasik kadar patates salatasi
-1 avuc ici büyüklügünde peynirli su böregi
- 3kasik kadar sossuz spagetti
-3 tane kurabiye
-1 bardak light cola
ara (16:00)
- cok israr ettikler kirmak istemedim ve avuc ici büyüklügünde sütlü bisküvili bi pasta
birde gün icerisinde 3-4 bardak sekersiz cay ictim
20dk bisiklet sürdüm birde ip atlamayi düsünüyorum
ooo ben sıze vurun dıyrm sız olduruyrsnz dondurma 80 kalorıde o borekler kurabıyeler pastalar kac kalorı onu da yazsaydın barı 20 dakıka bısıklet ip atlamak kurtarmaz bu gunu 100 mekık bırde kurabıye yaa kurabıye 1 butun margarınden yapılır yanı tamamen yag bırdaha kacamak yapmanıza ızın vermıyrm bu hafta dunde yesaya muz dedık o magnum yemıs kuruyemıs yemıs ustune nıye eklemeler yapyrsnzlmaz:
bugun yenı aldıgım kıyafetlerle sevgılıme bol bol foto cektırdım bır ara koyarım