50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim hamileyken 9 cıkıodu ve hep oyle devam etti dogumada oyle girdim..

dulci o hapla midene rahatsız verebilir birini ac karna iç digerini yatarken..daha rahat edersin

sizi seviyorum kizlarr opuyorumnanaktan
iyi geceler hepinize, yarin is var ahh ahh hadi yatin sizde kaydirigubbakcemile

ıyı geceler canım

bilinçli az yiyorum canım.. geçen hafta dikkat etmedim çünkü..
temizlik yaptığımız için spor yapamıyorum maalesef enerjim kalmıo..akannehir

canım ınan temızlık de bır spor ınan ınsan cok yoruluyor yaa tamam az ye ama domates salatalık zaten zararı olacak bısey degıl tersıne metabolızmanı calıstırır sabahları ozellıkle domates salatalık bıber ye bence bunlar sana kılo aldırmaz

kırmızı et yiyorum canım yanında kalsiyum almadan..

önceden etle ayran içerdim hep..

ama kalsiyum demiri ve b12 yi bastırıomuş maalesef:sinifsinif:

yaa bılmıyrdum bak bende kofteyı yogurtsuz yıyemem etı hatta tavugu bıle yogurtla yerım zaten ben yogurtsuz bırsey yıyememdekaydirigubbakcemile3 bırdaha dıkkat edeyım tesekkur ederım canım zaten et az yerım yogurtsuz et nasıl yıyecegım bılmyrm cunku agzımın ıcı dehset kasınıo dıs etlerım kamasıo etı tek yıyınce nıye bılmıyrm

sizi seviyorum kizlarr opuyorumnanaktan
iyi geceler hepinize, yarin is var ahh ahh hadi yatin sizde kaydirigubbakcemile

Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

benim demir 6.4 çıkmıştı..

sen yine benden iimişsin dulcim:2:

:1shok: Kuzucum kesinlikle ilaç kullanman lazım, o kadar demiri kaç kilo et yiyerek telafi edebilirsin ki... Dikkat et kendine :1hug:

Benim eksiklik de sanırım her bi yiyeceğe peynir ekleme kabiliyetimden kaynaklıyo sempatiksalakcinni

benim bebegimde cıkmıstı kansızlık dra dedim pekmez veriorum oda dediki istersen 1 kavanoz ver hergun ama ilac vermezsen hic faydası yok..yani ilacını ic pekmezinide dedigim gibi ic hemen duzelir..

yazamıomki mızıklayıp duruo kız

Geçmiş olsun bebişine a.s. kaydirigubbakcemile3 Boşver bizi, uyuyunca yazışırız bol bol, en güzel dönemleri her anın keyfini çıkar opuyorumnanaktan Zaten kızın seni her dk spor da yaptırıyodur kaydirigubbakcemile3

Yarın birlikte yapalım detoksu kaydirigubbakcemile5 :3: Ah kuzucum ya, yok yere kendini üzmüşsün, daş gibinsin den, 65 kiloluk halini gördüydük o kadar, şu an mikemmelsindir kaydirigubbakcemile3 Ayrıca 2 kilo çok etkilemez vücudu, mühim olan sıkılık, yaptığın spordur bayanssulusmile

Geçmiş olsun kuzucum ama ulkerk e kulak vermeli yerimseniben

tamam dulcim yarın birlikte yapalım detoxu.. bana çok iyi geliyor bu detox olayı..

artık ikinci provaya bıraktım 54 olma umudumu zaten..

üçüncüdede 52 inşallah..

Doğru diyon watercım, sadece 1 gün açma yedim zaten ama inan adetini söylemeye dilim varmıyo eyvahedigeldismile Aylardır yemiyordum ya, çok özlemişim, bi de çok acıkmıştım zaten cokacimcoook Yatmadan önce 50 mekik çekerim :emir_bebek: Amaa sen de çek, öyle yok hep bana hep bana :1: Bi de sen yarın erken kalkcan, hadi yavaştan yatağa :3:

Teşekkürler canım, umarım iyi haberleri veririm size opuyorumnanaktan

Buarada sizin oralarda uçan karıncalar oluyo mu, burda 2-3 gündür gece vakti çıkıyo ve aniden dolduruyo salonu, lambaya çarpa çarpa yerde ölüyolar bazen, o yüzden de spor yapmaktan kaçınıyom :sinifsinif: Gözden kaçanlara denk gelirim falan :sinifsinif:

Yarın birlikte yapalım detoksu kaydirigubbakcemile5 :3: Ah kuzucum ya, yok yere kendini üzmüşsün, daş gibinsin den, 65 kiloluk halini gördüydük o kadar, şu an mikemmelsindir kaydirigubbakcemile3 Ayrıca 2 kilo çok etkilemez vücudu, mühim olan sıkılık, yaptığın spordur bayanssulusmile

Geçmiş olsun kuzucum ama ulkerk e kulak vermeli yerimseniben

canım tamam bende cekecegım mekık. canım burda cok ılgınc ama ne sınek ne karınca masallah bırsey yok ben tum pencerelerı acıp ole oturyrm cunku cok sıcak baska turlu duramam zaten. ama benım ev daga yakın ve gecen gun balkonda kucuk bır akrep gordum ayy cok korktum ınan ama bırdaha gelmedı.yanı o da 1. kat dururken nıye 2. kata geldı onuda anlamadımkaydirigubbakcemile3 evet yaa ben gıtmelıyım ama buraya gırdımmı cıkamıyrmkı

yaa bende sızınle detoks yapmak ıstyrm ama arkadasım yarın ıllakı beraber yemege gıdelım dedı offf offf detoksda da dısarda ne yenırkı

ıyı geceler canım

canım ınan temızlık de bır spor ınan ınsan cok yoruluyor yaa tamam az ye ama domates salatalık zaten zararı olacak bısey degıl tersıne metabolızmanı calıstırır sabahları ozellıkle domates salatalık bıber ye bence bunlar sana kılo aldırmaz

tamam koçum sen iste yeterki yarın detox yapıcam zaten bol bol yerimyerimseniben

yaa bılmıyrdum bak bende kofteyı yogurtsuz yıyemem etı hatta tavugu bıle yogurtla yerım zaten ben yogurtsuz bırsey yıyememdekaydirigubbakcemile3 bırdaha dıkkat edeyım tesekkur ederım canım zaten et az yerım yogurtsuz et nasıl yıyecegım bılmyrm cunku agzımın ıcı dehset kasınıo dıs etlerım kamasıo etı tek yıyınce nıye bılmıyrm

hıh banada aynısı oluodu.. artık maden suyu içiyorum...

Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

:1shok: Kuzucum kesinlikle ilaç kullanman lazım, o kadar demiri kaç kilo et yiyerek telafi edebilirsin ki... Dikkat et kendine :1hug:

Benim eksiklik de sanırım her bi yiyeceğe peynir ekleme kabiliyetimden kaynaklıyo sempatiksalakcinni

işte bu problemi olan herkes aynı hatayı yapıomuş işte bende aynıyım..
dulcim kullanıcam ilacı ama şimdi düğün öncesi riske atamıyorum düğün öncesi çok kilo alan insan gördüm.. ama düğün geçer geçmez ne olursa olsun kullanıcam hapları dahada dikkat ederim ozaman yememeyerimseniben

sevgili kızlar
yatıyorum sabah erken kalkıp kızımı okula göndercem..uyumam lazım..hepinize güzel rüyalar....

waterspider koçum teşekkürler..şimdi bir çay bardağı tarçınlı süt içip yatıyorum..
Babym tebrikler canımcımmmmmmmmmmm..

hıh banada aynısı oluodu.. artık maden suyu içiyorum...

dulcim kullanıcam ilacı ama şimdi düğün öncesi riske atamıyorum düğün öncesi çok kilo alan insan gördüm.. ama düğün geçer geçmez ne olursa olsun kullanıcam hapları dahada dikkat ederim ozaman yememeyerimseniben

senınde mı agzın kasınıyordu bende tek bende oluyor sanıyordum cevremdekı kımsenın bole bır sıkayetı yoktu da bende maden suyu ıcmeyı denıyeyım canım sen merak etme genelde gordugum gelınler hep son 1 ayda stresden ve yogunlukdan kılo verıp gelınlıgı daraltıyorlar sen sımdı beslenmene ve sporuna dıkkat et son zamanlardada stresden emınımkı kılo vereceksın

benim hamileyken 9 cıkıodu ve hep oyle devam etti dogumada oyle girdim..

dulci o hapla midene rahatsız verebilir birini ac karna iç digerini yatarken..daha rahat edersin

Bugün okuduydum, hamileyken normalden çok fazla demir ihtiyacı oluyormuş bi de...

Ben de midemden korkuyom canım zaten.. normalde 12 saatte bi içerim diye düşündüm ama geç yediğim için biraz sarkacak saatleri dediğin gibi yapacam kaydirigubbakcemile5

Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

tamam dulcim yarın birlikte yapalım detoxu.. bana çok iyi geliyor bu detox olayı..

artık ikinci provaya bıraktım 54 olma umudumu zaten..

üçüncüdede 52 inşallah..

Aynen kuzucum, bana da çok iyi geliyor detoks, bol bol karpuzla yapcam detoksu ben cokacimcoook Bence bu sıcaklarla çok rahat hedefine ulaşaksın :lepi: Oturduğumuz yerde eriyoz valla -tatlicadiarzu-

canım tamam bende cekecegım mekık. canım burda cok ılgınc ama ne sınek ne karınca masallah bırsey yok ben tum pencerelerı acıp ole oturyrm cunku cok sıcak baska turlu duramam zaten. ama benım ev daga yakın ve gecen gun balkonda kucuk bır akrep gordum ayy cok korktum ınan ama bırdaha gelmedı.yanı o da 1. kat dururken nıye 2. kata geldı onuda anlamadımkaydirigubbakcemile3 evet yaa ben gıtmelıyım ama buraya gırdımmı cıkamıyrmkı

Hem de dağa yakın, enteresan valla CADIARZU Nazar değdirmeyek de evini sinekler basmasın sempatiksalakcinni Tel falan ayarla canım ya, akrep ihmale gelmez eyvahedigeldismile

Hadi yallaaaaaah :1: Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Watercım zaten ben yarım detoks yapıyom ya, çarşamba günü de yaparım :lepi: sıcakta zaten bişi yenmiyo -tatlicadiarzu-

Sen de haklısın canım ama bi süre kilona dikkat ederek kullansan :uhm: Saç dökülmesi gibi şikayetlerin olunca çok üzülürsün çünkü :a015: uzun vadede problem olmasında korkuyom canım, bence yediğine dikkat ettikçe ilaç yüzünde kilo da almayız kolay kolay, en fazla biraz su tutar vücut. Ben bi de yasmine başlıcam tekrar.. Mesela herkes ona da aldırır diyo, ama benim öyle bi şikayetim olmadı, aldıysam yediğim için aldım sempatiksalakcinni

sevgili kızlar
yatıyorum sabah erken kalkıp kızımı okula göndercem..uyumam lazım..hepinize güzel rüyalar....

senınde mı agzın kasınıyordu bende tek bende oluyor sanıyordum cevremdekı kımsenın bole bır sıkayetı yoktu da bende maden suyu ıcmeyı denıyeyım canım sen merak etme genelde gordugum gelınler hep son 1 ayda stresden ve yogunlukdan kılo verıp gelınlıgı daraltıyorlar sen sımdı beslenmene ve sporuna dıkkat et son zamanlardada stresden emınımkı kılo vereceksın

inşallah canım yaa:Saruboceq:

Aynen kuzucum, bana da çok iyi geliyor detoks, bol bol karpuzla yapcam detoksu ben cokacimcoook Bence bu sıcaklarla çok rahat hedefine ulaşaksın :lepi: Oturduğumuz yerde eriyoz valla -tatlicadiarzu-

olumunekankayizsmile ben dün bol karpuzlu yapmıştım.. yarında bol kiraz veya yeşil elma düşünüyorum..bayanssulusmile

waterspider koçum teşekkürler..şimdi bir çay bardağı tarçınlı süt içip yatıyorum..
Babym tebrikler canımcımmmmmmmmmmm..

rica ederım canım zaten senın menulerın cok hos oluo cok saglıklı beslenıyrsn tarcınlı sut alıskanlıgınada bayıldım cok lezzetlı oluo o sekılde ıcıne zencefılde atabılırsın o da harıka oluo bagrsakda calıstırıo

dışarda zor olur yapman canım..

ben perşembe günü tekrar yapıcam ozaman birlikte yaparız olurmu??yerimseniben

tamamdır canım yaa bana uyar ben olmazsa carsamba da yapayım persembe de beraber yaparız

Sen de haklısın canım ama bi süre kilona dikkat ederek kullansan :uhm: Saç dökülmesi gibi şikayetlerin olunca çok üzülürsün çünkü :a015: uzun vadede problem olmasında korkuyom canım, bence yediğine dikkat ettikçe ilaç yüzünde kilo da almayız kolay kolay, en fazla biraz su tutar vücut. Ben bi de yasmine başlıcam tekrar.. Mesela herkes ona da aldırır diyo, ama benim öyle bi şikayetim olmadı, aldıysam yediğim için aldım sempatiksalakcinni

saç dökülmesi ezelden beri var canım..ayrıca unutkanlık ve sinirde yapıyor.. ben mesela bazen odaya bişey almak için giderim sonra odaya girer düşünüürüm ben buraya nie geldim die:1: çok sık olmasada yaşıyorum bunu

olumunekankayizsmile ben dün bol karpuzlu yapmıştım.. yarında bol kiraz veya yeşil elma düşünüyorum..bayanssulusmile

Bol karpuzlu en güzeli bence, insanın içini serinletir sırnaşık şey Bi de su alımına daha da bi özen göstermeliyiz ve spor yapmak sakat biliyon yerimseniben Detoksun zaten en sevdiğim yönü bu sempatiksalakcinni

rica ederım canım zaten senın menulerın cok hos oluo cok saglıklı beslenıyrsn tarcınlı sut alıskanlıgınada bayıldım cok lezzetlı oluo o sekılde ıcıne zencefılde atabılırsın o da harıka oluo bagrsakda calıstırıo

tamamdır canım yaa bana uyar ben olmazsa carsamba da yapayım persembe de beraber yaparız

iki gün üst üste halsiz düşersin cnm.. zaten 51 kilocuksun yaaa..
ozaman kısmı detoz yap iki gün yapacaksan olurmu?

dulcim burda hıcbıryerde yok sınek ılgınc bencede cunku memleketde her gece sıneklerle savas yaparım ısırmamaları ıcın
neyse kızlar ben cıkayım gercekten gec olmus opuldunuz yarın gorusurz dulci mekıgı unutma ıyı geceleropuyorumnanaktan

Back
X