50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bol karpuzlu en güzeli bence, insanın içini serinletir sırnaşık şey Bi de su alımına daha da bi özen göstermeliyiz ve spor yapmak sakat biliyon yerimseniben Detoksun zaten en sevdiğim yönü bu sempatiksalakcinni

evet ben çok rahat yaptım canım karpuzla..
spor yapmadım..
sanırım biraz yatışcılığı özlemişiz:3::3:

saç dökülmesi ezelden beri var canım..ayrıca unutkanlık ve sinirde yapıyor.. ben mesela bazen odaya bişey almak için giderim sonra odaya girer düşünüürüm ben buraya nie geldim die:1: çok sık olmasada yaşıyorum bunu

Sevimlilik de katıyo sana yani kaydirigubbakcemile3 Saçların yine de iyi durumda sanırım kuzucum, yoksa kiloyu falan umursamaz ilaçlara dört elle sarılırdın... boshayallersmile

WATERCIM kuzucum doğru diyo, 2 gün yapcak kesin dulcinea detoksu yap sempatiksalakcinni Zaten terliyoz, tuz az da olsa almalıyız, yoksa tansiyon düşüyo valla sempatiksalakcinni

iki gün üst üste halsiz düşersin cnm.. zaten 51 kilocuksun yaaa..
ozaman kısmı detoz yap iki gün yapacaksan olurmu?

canım bılmıyrm duruma gore ayarlarım dayanamazsam bozarım ama normalde zaten cok sıcak oldugu ıcın bırsey yıyemıyrm ınan detoks kolayıma gelıo sıcakda yemek pısırmekle ugrasmayıp salatayla meyveyle gunu gcırmek kolayıma gelıo

bu arada yesa gelmedı yıne neler yeedıde kactıkı acaba ama kesın spor yapmıstırkaydirigubbakcemile2

dulcim burda hıcbıryerde yok sınek ılgınc bencede cunku memleketde her gece sıneklerle savas yaparım ısırmamaları ıcın
neyse kızlar ben cıkayım gercekten gec olmus opuldunuz yarın gorusurz dulci mekıgı unutma ıyı geceleropuyorumnanaktan

Ama sivriler burda da yok zaten pek, dur belki daha sonra ziyarete gelcekler sempatiksalakcinni

Sözüm söz olumunekankayizsmile Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

evet ben çok rahat yaptım canım karpuzla..
spor yapmadım..
sanırım biraz yatışcılığı özlemişiz:3::3:

Valla utandım şimdi, kaç haftadır sayılı spor yaptım zaten :kedi: Senin özlemen normal ama, yapmadığınız spor kalmadı kaydirigubbakcemile3 Ama bi tek dışarı çıktığımda hep yürümeyi tercih ediyom guclubacismile

Ama sivriler burda da yok zaten pek, dur belki daha sonra ziyarete gelcekler sempatiksalakcinni

Sözüm söz olumunekankayizsmile Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Valla utandım şimdi, kaç haftadır sayılı spor yaptım zaten :kedi: Senin özlemen normal ama, yapmadığınız spor kalmadı kaydirigubbakcemile3 Ama bi tek dışarı çıktığımda hep yürümeyi tercih ediyom guclubacismile

olsun dulcim.. bi süre ara verip dönmekte güzel oluo..
şu reglim bitsin senle slim in 6ya başlıyalım ben bi hafta yaptım süper bi spor..
25 dkda kan ter içinde bırakıyo

Sevimlilik de katıyo sana yani kaydirigubbakcemile3 Saçların yine de iyi durumda sanırım kuzucum, yoksa kiloyu falan umursamaz ilaçlara dört elle sarılırdın... boshayallersmile

WATERCIM kuzucum doğru diyo, 2 gün yapcak kesin dulcinea detoksu yap sempatiksalakcinni Zaten terliyoz, tuz az da olsa almalıyız, yoksa tansiyon düşüyo valla sempatiksalakcinni

canım tuz kullanırım zaten ama az mıktarda tuzsuz tadı olmuo yemeklerın. bol meyve yerım bırde detoksun en sevdıgım yerı patates salatasıkaydirigubbakcemile3

olsun dulcim.. bi süre ara verip dönmekte güzel oluo..
şu reglim bitsin senle slim in 6ya başlıyalım ben bi hafta yaptım süper bi spor..
25 dkda kan ter içinde bırakıyo

Bu ay sonu sınırsıza geçcem, o zaman nette ne kadar spor videosu varsa hepsini yapcam, şimdi ancak elimdekilerle idare etcem canım :emir_bebek: ama sıcakta spora başlamak bile bi mesele kafamçokkarıştı Zaten oturduğumuz yerde kan ter içinde kalıyoz yahu, biliyon istanbulun havası acaip nemli :sinifsinif:

canım tuz kullanırım zaten ama az mıktarda tuzsuz tadı olmuo yemeklerın. bol meyve yerım bırde detoksun en sevdıgım yerı patates salatasıkaydirigubbakcemile3

Annaştık, hadi yat yahu kaydirigubbakcemile Aynen, patates olmasa zaten her detoks lafına atlamazdım delikafadulden Öptüm :3:

ha kızlar birde siyah çaydan uzak durun..

mesela kahvaltıda yumurta yiyerek demir aldınız ama içtiğiniz siyah çay maalesef bunu

vucudunuzun almasına izin vermiyor..dulci özellikle hapını aldıktan sonra iki saat çay

içmemen ve kalsiyum almaman gerekiyor.. eczacın söylemiştir ama ben yinede
,
hatırlatıyım dedim..

Bu ay sonu sınırsıza geçcem, o zaman nette ne kadar spor videosu varsa hepsini yapcam, şimdi ancak elimdekilerle idare etcem canım :emir_bebek: ama sıcakta spora başlamak bile bi mesele kafamçokkarıştı Zaten oturduğumuz yerde kan ter içinde kalıyoz yahu, biliyon istanbulun havası acaip nemli :sinifsinif:

tamam kuzumolumunekankayizsmile

Kuzucum yeşil çay için de aynı şey geçerli mi??? Aa öyle mi, o zaman detoks bu iş için biçilmiş kaftan sempatiksalakcinni Sabah kahvaltıda peynir yemezsem hergün yaparım ben detoksu :)) Hiç bi bilgi vermediler kuzum ya, net olmasa hiç bişiden haberim olmucak valla..

Kuzucum yeşil çay için de aynı şey geçerli mi??? Aa öyle mi, o zaman detoks bu iş için biçilmiş kaftan sempatiksalakcinni Sabah kahvaltıda peynir yemezsem hergün yaparım ben detoksu :)) Hiç bi bilgi vermediler kuzum ya, net olmasa hiç bişiden haberim olmucak valla..

yeşil çayı içebilirsin canım.. bende eczacıya ilk bunu sormuştum =)))

çeyizim tamam sayılır çok ufak tefek şeyler kaldı.. bunları takmıyorumda öğrenim kredim duruyo o çok canımı sıkıyo:sinifsinif:

Güzel günlerde kullan canım hepsini opuyorumnanaktan

Tek sorun para olsun kuzucum ya, hiç olmadı takılarla bi şekilde ödersiniz, şu güzel günlerde onu düşünüp boşuna tatlı canını sıkma. Elbet bi şekilde hallolur kaydirigubbakcemile5 Erkek arkadaşımın da kredi borcu var, ödencek bi şekilde :sm_confused:

Güzel günlerde kullan canım hepsini opuyorumnanaktan

Tek sorun para olsun kuzucum ya, hiç olmadı takılarla bi şekilde ödersiniz, şu güzel günlerde onu düşünüp boşuna tatlı canını sıkma. Elbet bi şekilde hallolur kaydirigubbakcemile5 Erkek arkadaşımın da kredi borcu var, ödencek bi şekilde :sm_confused:

sağol canım evlendikten sonra çalışır öderim artık..

sinir oluyorum ama ya herkese burs versinler yada herkese kredi versinler haksızlık:kızgın:

sanki burs alanlar ileride çalışmıycak..

bu arada burs aldıysan kusura bakma cnmkaydirigubbakcemile3 ama ben okuldayken maddi yönden benden iyi durumdakileere burs çıkmıştı bana kredi bu yüzden çok gıcığım bu olayaÇok üzgünüm çoook

Doğru diyorsun kuzucum, zaten devlet bursları çoğu zaten siyasi olaylara göre dağıtılıyo, seçim dönemi bursa başvuruyorsan yaşadın :1: Ben öss puanımla ilgili burs almıştım canım, kyk ya öğrenciyken başvurmuştum taaa 4. yılımda sanırım, burs çıktı ama ben pek anlamadığımdan belge teslimatını kaçırmışım, gitti güzelim burs :))

Hiç üzerinde durmamak lazım ama bu konunun, nerde doğru düzgün adelet var ki bunda da olsun.. milletvekillerinin çocuklarının bursa ihtiyacı mı var sanki lülülülülülü

Şey bi de kuzucum, nerde yaşayacanız, ankara da mı?? Pek bi meraklıyım :utangac: Nişanlın asker ya, o yüzden soruyorum, görev yeri güzeldir umarım?

Doğru diyorsun kuzucum, zaten devlet bursları çoğu zaten siyasi olaylara göre dağıtılıyo, seçim dönemi bursa başvuruyorsan yaşadın :1: Ben öss puanımla ilgili burs almıştım canım, kyk ya öğrenciyken başvurmuştum taaa 4. yılımda sanırım, burs çıktı ama ben pek anlamadığımdan belge teslimatını kaçırmışım, gitti güzelim burs :))

Hiç üzerinde durmamak lazım ama bu konunun, nerde doğru düzgün adelet var ki bunda da olsun.. milletvekillerinin çocuklarının bursa ihtiyacı mı var sanki lülülülülülü

Şey bi de kuzucum, nerde yaşayacanız, ankara da mı?? Pek bi meraklıyım :utangac: Nişanlın asker ya, o yüzden soruyorum, görev yeri güzeldir umarım?

5 görev yeri var nişanlımın..

balıkesir,bandırma,merzifon,diyarbakır ankara..

bunlardan biri olacak canım ağustosta belli olcak..

yani ağustos ortası belli olacak hemen lojman istiycez inşallah çıkar..

temzilik yerleşim falan düğüne yetişmeye çalışıcaz..

ağustos ortası acaip bi maraton başlıcak benim için..kaydirigubbakcemile

Ay canım ya, inşallah hangisi güzelse o olur, balıkesir çok güzel :lepi: Tüm kalbimle yanınızdayım opuyorumnanaktan Merak etme, o dönem destekçiniz çok olur olumunekankayizsmile

Sen böyle yazınca ben burda heyecanlandım delikafadulden

Ay canım ya, inşallah hangisi güzelse o olur, balıkesir çok güzel :lepi: Tüm kalbimle yanınızdayım opuyorumnanaktan Merak etme, o dönem destekçiniz çok olur olumunekankayizsmile

Sen böyle yazınca ben burda heyecanlandım delikafadulden

canım benim yerim seniŞeniz

nişanlımda balıkesirli zaten benim düğünümde balıkesirde olack..

ankarada kına olacak sadece orasıda ayrı bi maraton =)

bizim gönlümüzdende bandırma geçio bakalım hayırlısı:asigim:

deplasman gelini olmak zor iş vesselam:delphin:

Aaa balıkesir olursa çifte düğün yaparsınız o zaman :dance:

Cidden zorlu bi maraton olacak ama neyse ki bu spor temposuyla koymaz sana yorgunluk falan :lepi:

Back
X