50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni evliyim cnm,
yakinda evlilik yil donumumuz; 1 yil olacak.

biraz daha beklicez cocuk icin, esim cocuk olmadan biraz gezelim, birbirimize doyalim, biraz tasarruf yapalim istiyor, cocuk agir bir sorumluluk once bu sorumluluga hazir olalim diyor.

yasim 30 . ben de gec evlendim cnm..
ben de cok okumaktan gec kaldim :-))

peppercim kelimesi keslimesine aynıyız. gerçi biliyordum seninle aynı yaşıt olduğumuzuda.
evet çocuktan önce biraz birikim yapmak lazım.
off wala gözümü korkuyor yaa pepper ya bu çocuk konusunda.birbirimizi kaybetmeyelim. bebişimiz olacağı zamanda destek verelim birbirimizeee

günaydın...önce sabah kahvaltımı yazayım
kalkarkalkmaz iki bardak oda sıcaklığında su
1.5 dilim etimek form
yarım yumurta
3 yeşil zeytin..
2 parmak genişliğinde yarım yağlı beyaz peynir..
form+yeşil çay..
şu ana kadarda 1 litre su..

bu sabaha kadar oğlum durmadı 12 de bir başladık sabah yatağa adam gibi uzanış satim 5.28 di yuh diyorum ..delikafaduldenkafamçokkarıştıiki gün uyuduk acısı çok kötü çıktı yaniiiiiiiiii..delikafaduldenama yinede sporumu yapmayı düşünüyorum..:lepi:kaydirigubbakcemile2
.Yoksa Yesa bahane yok der bekara avrat boşamak kolay derleraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 sabaha kadar ayağında bebişi salla oda azcuk tosuncuk olsun birde ayağa yürümek için kalk ki ayak bileklerin tutmasın belin doğrulamasın..naniknaniksırnaşık şeyAma yesaya göre bahane yokkkkkkkkkkkkk..lülülülülülü

gunaydin kızlarrrrkaydirigubbakcemile3

sakaleynmaster+, Lachesis+, peppermint+, nilufert+, sensewitch+

öpüyorum hepiniziiii!

hehehe olsun bende 31 yaşında evlendim..33 yaşındada ilk anne oldum..şimdi 10 sene geçmiş..ama 30 lu yaşları severim ben...eşin doğru demiş doyun birbirinize gezin hazır olunca çocuk sahibi olun..yoksa anne adayı çok bocalıyor...

aa canim bilmiyordum senin 10 yillik evli oldugunu,

masallah cnm, daha nice 10 yillar dilerim.

biz de o gunlleri goruruz umarim..

sanirim 1 sene daha beklesek fena olmaz.

ben bazen cok cok istiyorum, bazen de 1 sene daha gecsin, seneye de tatilimzi yapalim sonra hamile kalayim diyorum. ama bu isler belli olmaz tabi.
ama en az yilbasina kadar beklicez sanirim.

peppercim kelimesi keslimesine aynıyız. gerçi biliyordum seninle aynı yaşıt olduğumuzuda.
evet çocuktan önce biraz birikim yapmak lazım.
off wala gözümü korkuyor yaa pepper ya bu çocuk konusunda.birbirimizi kaybetmeyelim. bebişimiz olacağı zamanda destek verelim birbirimizeee

cnm benim,
kaybetmeyelim,
insallah ayni zamanlarda hamile kaliriz, ne guzel olur.

ben aslinda hem istiyorum hem korkuyorum,
bebek kiyafetlerine bakarken, bir ufak cocuk gordugum de ya daguzel giyimli tatli hamile kiyafetleri icinde hamile bi bayan gordugumde cok ozeniyorum. ben de hemen hamile kalmak istiyorum o zaman. sonra da dur pepper diyorum, cocuk olduktan sonrasini dusun, yasamin tamamen farklilasacak..
boyle iste duygularim karisik :-))

aman gec olsun guc olmasin,
1 yil daha bekleyelim diy mi..
biraz daha basbasa kalalim eslerimizle

gunaydin kızlarrrrkaydirigubbakcemile3

sakaleynmaster+, Lachesis+, peppermint+, nilufert+, sensewitch+

öpüyorum hepiniziiii!

Günaydın herkeslere özledim yahu ben sizi olumunekankayizsmile Ben de seni öpüyorum manken vücutlu spatzim, gördüm resimlerini Şeniz

Ben de geldim işte tatilden e haliyle tartıda 2 kilo fazlayım hatta 2.5 kilo:(
Ama tatil çok güzeldi değdi yani, şimdi hızlı diyet zamanı guclubacismile
Bana bu mekanı öneren pepperım ve anchusam a teşekkürü bir borç bilir, tatlı yanaklarından öperim Şeniz

Günaydın herkeslere özledim yahu ben sizi olumunekankayizsmile Ben de seni öpüyorum manken vücutlu spatzim, gördüm resimlerini Şeniz

Ben de geldim işte tatilden e haliyle tartıda 2 kilo fazlayım hatta 2.5 kilo:(
Ama tatil çok güzeldi değdi yani, şimdi hızlı diyet zamanı guclubacismile
Bana bu mekanı öneren pepperım ve anchusam a teşekkürü bir borç bilir, tatlı yanaklarından öperim Şeniz

hosgeldin lachesisismmmm,

okudum gecmisi tatilin cok guzel gecmis cok sevindimmm..

gercekten de bu oteli kime onerdiysek giden arkadaslarimiz hep cok memnun donduler.

fotolar yuklesen de bi baksak?

kaplumbagalar var miydi?
deniz nasildi?
alacarte lara gittiniz mi?

3 gunde 2,5 kg aldigini sanmiyorum cnm ben, kof sisliktir o, hemen gider ;-)

sakaleynmaster resimlerine baktım. ikisi de çok şekerler maşallahhhh!
alla bağışlasın canım...

ben bazen cok cok istiyorum, bazen de 1 sene daha gecsin, seneye de tatilimzi yapalim sonra hamile kalayim diyorum. ama bu isler belli olmaz tabi.

cnm benim,
kaybetmeyelim,
insallah ayni zamanlarda hamile kaliriz, ne guzel olur.

ben aslinda hem istiyorum hem korkuyorum,
bebek kiyafetlerine bakarken, bir ufak cocuk gordugum de ya daguzel giyimli tatli hamile kiyafetleri icinde hamile bi bayan gordugumde cok ozeniyorum. ben de hemen hamile kalmak istiyorum o zaman. sonra da dur pepper diyorum, cocuk olduktan sonrasini dusun, yasamin tamamen farklilasacak..
boyle iste duygularim karisik :-))

aman gec olsun guc olmasin,
1 yil daha bekleyelim diy mi..
biraz daha basbasa kalalim eslerimizle

ya tatilde her yer bebekdi canım çekti valla tutup tutup sıkıştırasım geldi tatlı bebekleri :emir_bebek:

Amin şekercim...seninde evliliğin hoş burdaki herkesin evlilikleri inşallahhhhhhhhh daha nice senelere mutlu sağlıkla devam eder...

Back
X