50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklar
forum çok hızlı ilerliyo takip edemiyorum yaaaa

kaçırdığım bişey varmı
ne yediklerinizi anlatmayında
yeni bi spor varsa onlardan bahsedin

tweety seni niye tınlamayalım canım yaaa

aaa o ne demek .aşkol

günaydın canım.oh ne güzel.afiyet olsun. evinin tadını çıkar sonra çok özlersin.
anchusacım h. içleride emekli albay gibi 6,30 damı kalkıyorsun sendin değilmi sabahtan kalkan hep. ama çok güzel bişey insanın sabahtan kalkması. günleri çok verimli geçiyor

evet.. bu sabah 6 da kalktimm..niye boyleyim bilmiyorum, ama boyleyim iste..esim de benim tam tersim yataktan spatulayla kaziyorum her sabah...

günaydın fıstıklar

kaçırdığım bişey varmı

ben iyice saldim, ne spor yapiyorum ne yediklerime dikkat ediyorum....oldukca disiplinsizlestim ama neyse almadim kilo..

günaydın fıstıklar

kaçırdığım bişey varmı

espiri yaptım kııı espiri
günaydın bu aradaopuyorumnanaktan

aaa o ne demek .aşkol

günaydın canım.oh ne güzel.afiyet olsun. evinin tadını çıkar sonra çok özlersin.
anchusacım h. içleride emekli albay gibi 6,30 damı kalkıyorsun sendin değilmi sabahtan kalkan hep. ama çok güzel bişey insanın sabahtan kalkması. günleri çok verimli geçiyor

yaaa espiri yaptım kızlar ya
ben kötü kalpli biri değilim yaa
tam tersi çooook sıcak kanlı merhametli biriyimdir ben opuyorumnanaktan

yok
biraktim diyeti
sporda yapmiyorum bir aydir... bundan sonra kilomu korumaya calisiyorum

ogrenince yaninda ki stajyer isleri, yine normale doner is hayatin canim....insallah akilli biridir de cabuk ogrenir...

canım sporu bırakma yaaa...spor benim psikolojime de iyi geliyor. acaba seratonin filan mı salgılatıyor bilmiyorum.

stajyer erkek arkadaşım aracılığıyla tanıdığım biri. ben seçtim o olmasını, akıllı bi çocuk ama hiç bilgisi yok tabi işle ve sektörle ilgili.inşallah çabuk öğrenir, bunu hem bana yardımcı olması hem beni mahcup etmemesi icin istiyorum.

gözün aydın canım ne mutlu sana
20 li yaşlardayken ben de sizin gibi patır patır veriyodum kiloları
ama şimdi bedenimi bi ödem sarmış anlamadım getti valla
Allah'ım şifa ver YARABBİM

canım ben de kolay kilo verebilen biri değildim, ama sporla birlikte yememe de dikkat edince patır patır gitmeye başladı.:enbuyukkk:

canım sporu bırakma yaaa...spor benim psikolojime de iyi geliyor. acaba seratonin filan mı salgılatıyor bilmiyorum.

stajyer erkek arkadaşım aracılığıyla tanıdığım biri. ben seçtim o olmasını, akıllı bi çocuk ama hiç bilgisi yok tabi işle ve sektörle ilgili.inşallah çabuk öğrenir, bunu hem bana yardımcı olması hem beni mahcup etmemesi icin istiyorum.

canım ben de kolay kilo verebilen biri değildim, ama sporla birlikte yememe de dikkat edince patır patır gitmeye başladı.:enbuyukkk:

ben spor da yapıyorum yememe de dikkat ediyorum ama veremiyorum 6 ay da 6 kilo verdim ayda 1 kilocık yani ama önceden 6 kiloyu 3 haftada verirdim ben
biliyorum bu ödem kilo vermemi engelliyor ama bi çare bulamadım malesef
1.5 l de fazla su içtiğim zaman hemen vücudum su topluyor ama ben çok susuyorum 1.5 l bana çok çok az geliyor

koskocaman bir dilim kakaolu kek +buzgibi bir bardak vişne suyu
miğdeye gönderiyorum şuan cokacimcoook
mmmmmmmmmmmmmm nefis olmuş ellerime sağlık

TWWETY odem sorunun varsa bitki caylarindan medet ummalisin bence cnm,

lahana suyu kuru,
maydonoz suyu kuru,
5 i bi yerde cayi,
kiraz spi- misir puskulu

bunlari sirayla 1 er hafta dene, kendine iyi geleni bulmaya calis cnmm

ben spor da yapıyorum yememe de dikkat ediyorum ama veremiyorum 6 ay da 6 kilo verdim ayda 1 kilocık yani ama önceden 6 kiloyu 3 haftada verirdim ben
biliyorum bu ödem kilo vermemi engelliyor ama bi çare bulamadım malesef
1.5 l de fazla su içtiğim zaman hemen vücudum su topluyor ama ben çok susuyorum 1.5 l bana çok çok az geliyor
canımcım sen dr a gidicektin noldu??

günaydın hayatım eh işte fana sayılmam ben çok şükür
ya sen ?

ben iyiym çok şükür bu ara sinir bombasıyım o biraz canımı sıkıyor genelde sorun benim aslında çok maydonozum ve bu herkezin işine burnumu sokmak fena halde beni sinir ediyor:1closedeyes:

senin niye cancazın sıkkın:sm_confused: umarım önemli bir sorun yoktur:teselli:

günaydın yasemnn cim. biz iyiyiz sen de ne var ne yyok nasıl oldu annen.

tweety hatta şimdi yap kirazın varsa saplarını demle ödemin varsa

Back
X