Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa o ne demek .aşkol
günaydın canım.oh ne güzel.afiyet olsun. evinin tadını çıkar sonra çok özlersin.
anchusacım h. içleride emekli albay gibi 6,30 damı kalkıyorsun sendin değilmi sabahtan kalkan hep. ama çok güzel bişey insanın sabahtan kalkması. günleri çok verimli geçiyor
yok
biraktim diyeti
sporda yapmiyorum bir aydir... bundan sonra kilomu korumaya calisiyorum
ogrenince yaninda ki stajyer isleri, yine normale doner is hayatin canim....insallah akilli biridir de cabuk ogrenir...
günaydın fıstıklar
forum çok hızlı ilerliyo takip edemiyorum yaaaa
kaçırdığım bişey varmı
ne yediklerinizi anlatmayında
yeni bi spor varsa onlardan bahsedin
tweety seni niye tınlamayalım canım yaaa
günaydın fıstıklar
forum çok hızlı ilerliyo takip edemiyorum yaaaa
kaçırdığım bişey varmı
ne yediklerinizi anlatmayında
yeni bi spor varsa onlardan bahsedin
tweety seni niye tınlamayalım canım yaaa
ben iyice saldim, ne spor yapiyorum ne yediklerime dikkat ediyorum....oldukca disiplinsizlestim ama neyse almadim kilo..
bi süre öle gider ama sonra almaya başlarsın kendimden biliyorum
dikkat et bence
aaa o ne demek .aşkol
günaydın canım.oh ne güzel.afiyet olsun. evinin tadını çıkar sonra çok özlersin.
anchusacım h. içleride emekli albay gibi 6,30 damı kalkıyorsun sendin değilmi sabahtan kalkan hep. ama çok güzel bişey insanın sabahtan kalkması. günleri çok verimli geçiyor
yok
biraktim diyeti
sporda yapmiyorum bir aydir... bundan sonra kilomu korumaya calisiyorum
ogrenince yaninda ki stajyer isleri, yine normale doner is hayatin canim....insallah akilli biridir de cabuk ogrenir...
gözün aydın canım ne mutlu sana
20 li yaşlardayken ben de sizin gibi patır patır veriyodum kiloları
ama şimdi bedenimi bi ödem sarmış anlamadım getti valla
Allah'ım şifa ver YARABBİM
canım sporu bırakma yaaa...spor benim psikolojime de iyi geliyor. acaba seratonin filan mı salgılatıyor bilmiyorum.
stajyer erkek arkadaşım aracılığıyla tanıdığım biri. ben seçtim o olmasını, akıllı bi çocuk ama hiç bilgisi yok tabi işle ve sektörle ilgili.inşallah çabuk öğrenir, bunu hem bana yardımcı olması hem beni mahcup etmemesi icin istiyorum.
canım ben de kolay kilo verebilen biri değildim, ama sporla birlikte yememe de dikkat edince patır patır gitmeye başladı.:enbuyukkk:
günaydın kızlaarrr
ne var ne yokk:1rolleyes:
canımcım sen dr a gidicektin noldu??ben spor da yapıyorum yememe de dikkat ediyorum ama veremiyorum 6 ay da 6 kilo verdim ayda 1 kilocık yani ama önceden 6 kiloyu 3 haftada verirdim ben
biliyorum bu ödem kilo vermemi engelliyor ama bi çare bulamadım malesef
1.5 l de fazla su içtiğim zaman hemen vücudum su topluyor ama ben çok susuyorum 1.5 l bana çok çok az geliyor
günaydın hayatım eh işte fana sayılmam ben çok şükür
ya sen ?
koskocaman bir dilim kakaolu kek +buzgibi bir bardak vişne suyu
miğdeye gönderiyorum şuan cokacimcoook
mmmmmmmmmmmmmm nefis olmuş ellerime sağlık