50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bebişim olumunekankayizsmile

kız ne günaydınıııı!!!!! öğle olduuu:umursamaz:
selam birtanem ben anca kalktım, geç yatmıştım, bugün ayranlı detox yapıcam, kahvaltının da erken yapılcağını unuttum yeni yaptım ama neyse:(
sen nasılsın tatlım?

Günaydın kızlar herkese opuyorumnanaktan
ay benim eşim de başak, tipik başak hem de. yoruyor planlı olmaları gerçekten, ben de aklıma gelen şeyi hemen yapan bir tipim, çatışma oluyor baya ama yavaş yavaş o biraz benden ben biraz ondan almaya başladım:) başaklar iyi eş ve baba olur ama anlaşabilirseniz:)
neyse ben gidip kahvaltı yapıyım, öptüm sizi
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr

ben de plan program yapmayi severim aslinda,

biz esimle uyusuyoruz bu konuda.

sadece cocuk hususunda biraz heyecan yapiyorum ben ;-))
ay kuzucum ilk çocuk çok heyecanlıdır mutlu fln olursun...İsteyen herkese Allah nasip etsin...

ben hiç sevmem plan yapmayı, balık burcuyum zaten bırakırım akışına gider:) eşim kontrol ediyor hep beni:) bebek önemli bir karar olduğundan ikinizin aynı anda istemesi önemli tabi, ama her zaman plana bakmıyor gerçekten.

SEMERTA tursuların sımdı aklıma geldı tursu cok tuzlu canım cok canın cekerse kucuk bır parca yersın ama onu yedıgındede dıger yemeklerındekı tuzu azalt tuz dırek vucutdakı suyu toplayıp sıskınlık yapıo sonra onları dısarı atmak ıcın kırk takla atyrz delikafadulden

Tuzla, şekerle aram yok zaten yani ayriyetten katmam kesinlikle (regliyken hariç kriz durumları oluyo) turşuyu yedikten sonra hemen su içerim zaten salatalarda falan tuzsuz gayet güzel yiyorum, spor spor... geçende vcd nin scart kablosunun pinlerini kırmışım da bi kaç gündür ondan yapamıyorum bu akşam alıp platesime devam edicem, :Saruboceq:

peppermint cimmm

ben de kısım kısım izledim.anne karnındaki bebekleri daha doğrusu oluşumundan doğumuna kadar .annenin duygular falan onları gösteriyor . ben tam izleyemedim.
ama bi yerde ikizler var anne karnında yazık bitanesinin ayağı diğerinin başına gelmiş ayyy kafasını tekmeliyip duruyoooo :((((

ayyy süpermiş yaaa keşke bana da deselerrr :sinifsinif:

ya kızlar daha dün yatmadan duş aldım sadece 12 saat oldu yaa her yanım yapış yapışşş offfffffffffffffff sıcaktan nefret ediyorummm :bbo:

bu sene garip bi sıcaklık var daha doğrusu nem. bak ben doğudayım nem falan ne gezer aslında ama bu senen resmen yapış yapış.
ben zaten yazı sevmem yaa millet sever ama sıcakda mesela dışarı çıkarsın tepende güneş makyajın falan akar yapış yapış evde otursan sıcaktam mayışırda mayışırsın . hee tatildeysen o ayrı tabi

ay benim eşim de başak, tipik başak hem de. yoruyor planlı olmaları gerçekten, ben de aklıma gelen şeyi hemen yapan bir tipim, çatışma oluyor baya ama yavaş yavaş o biraz benden ben biraz ondan almaya başladım:) başaklar iyi eş ve baba olur ama anlaşabilirseniz:)

evet ben de başak burcunun ideal eş ve baba oldugunu duymuştumkaydirigubbakcemile2

ben de planlıyımdır, erkek arkadaşım kadar olmasa da...
o yüzden biz de o konuda sıkıntı yaşamıyoruz pek. zaten ben ne dersem o oluyo sonundakaydirigubbakcemile3

bu sene garip bi sıcaklık var daha doğrusu nem. bak ben doğudayım nem falan ne gezer aslında ama bu senen resmen yapış yapış.
ben zaten yazı sevmem yaa millet sever ama sıcakda mesela dışarı çıkarsın tepende güneş makyajın falan akar yapış yapış evde otursan sıcaktam mayışırda mayışırsın . hee tatildeysen o ayrı tabi

ayy evet yaaa...ben de eskiden yazı çok severdim. meğer 3 ay tatil yaptıgım için seviyormuşum hihoyyyt

her yer öyle sanırım heleki karadeniz ıyyyy 12 saat razıyım banyodan çıkıyosun gerisin geri giyinene kadar tekrar duşa giresin geliyo vallafisfisfis

kizlar demin bir tanecik fish fingers i mikrodalgada yaktim. ama sanirsiniz apartman kul oldu...nasil bir duman ve koku sardi apartmani.. komsular geldi yanginmi cikti diye...... butun camlari actim oda spreyleri siktim daha hala hafiflemedi....bir tanecik minicik balik parcasindan nasil boyle bir koku ve duman cikabilir anlamadim hic...

evet ben de başak burcunun ideal eş ve baba oldugunu duymuştumkaydirigubbakcemile2

ben de planlıyımdır, erkek arkadaşım kadar olmasa da...
o yüzden biz de o konuda sıkıntı yaşamıyoruz pek. zaten ben ne dersem o oluyo sonundakaydirigubbakcemile3

ayy evet yaaa...ben de eskiden yazı çok severdim. meğer 3 ay tatil yaptıgım için seviyormuşum hihoyyyt

cok sevindim bunu duydugua, ayy benim ideal es askim ideal baba da olur insallahhh..

benim esim de bana kiyamaz hic, Allah bozmasin bisey istesem hemen onu bulur getirir...

her yer öyle sanırım heleki karadeniz ıyyyy 12 saat razıyım banyodan çıkıyosun gerisin geri giyinene kadar tekrar duşa giresin geliyo vallafisfisfis

valla ben tum gun plaza ortaminda disardaki havadan habersizim.. haberlerde mesela diyorlar ya bu kis cetin geciyor, ya daaman sicaklara dikkat vs. benim hicbirinden haberim olmuyor nerdeyse.

kizlar demin bir tanecik fish fingers i mikrodalgada yaktim. ama sanirsiniz apartman kul oldu...nasil bir duman ve koku sardi apartmani.. komsular geldi yanginmi cikti diye...... butun camlari actim oda spreyleri siktim daha hala hafiflemedi....bir tanecik minicik balik parcasindan nasil boyle bir koku ve duman cikabilir anlamadim hic...

ayy cnm birkez benim abimin esi de pizzayi isitayim derken mikrodalga da boyle bisey oldu, tum ev, alt katlara kadar duman oldu..
mikrodalganin icinden de yanik kokusu gitmemis hic, senin oyle olmaz insallah..

sen camlari acik tut yine cnm,

m.dalganin icini de temizleyip kapagini acik birak istersen koku sinmesin

ayy cnm birkez benim abimin esi de pizzayi isitayim derken mikrodalga da boyle bisey oldu, tum ev, alt katlara kadar duman oldu..
mikrodalganin icinden de yanik kokusu gitmemis hic, senin oyle olmaz insallah..

sen camlari acik tut yine cnm,

m.dalganin icini de temizleyip kapagini acik birak istersen koku sinmesin
bu benim mikrodalgayla ikinci vukuatim...mikrodalga yanigi normal firindan betermis...
bir de misir patlatirken mikrodalgada fazla kumusum zamanini.....ama o zaman bu kadar fena olmamisti...
bayadir da temizlemek istiyordum mikrodalgayi iyi oldu, bahaneyle temizlendi ici ...koku da cikar insallah
zaten bizim apartmanin havalandirmasi , sirkulasyonu o kadar fena ki, komsular ne pisirse bana geliyor koku...benimkilerde onlara gidiyordur tabii...

selam kızlar sayfalar çok ilerlemiş geçmişe bakamadım çok fazla umarım herkez iidir...akşama dolma yaptım yanınada semizotu.dolma yasakmı acaba...

buarada bende dün börek yapmıştım kömür oldu kömürr... tadına bile bakamdan direk çöpe gittiler..kızımdan dolayı unutmuşum fırını bende ykardaki odadaydım hiç duman farketmemişim sonra kokuyla anladım ama çookktan olan olmuştu

koçum desteğin için ayrıca teşekkürler ama ben 1. falan olamam o yarışların ıza dahil olamıyorum menümü yazmıyorum yani bebekten dolyı sürekli takip edemiyorum sıkı bişekilde elimden geldiğince okuyup yazıyorum destek alıyorum sizden:))

Geçmiş olsun kızlar, yemek yakmak çok sinir bozucu, hem kokusu hem pisliği, bir de emek verince iyice fena.

buarada bende dün börek yapmıştım kömür oldu kömürr... tadına bile bakamdan direk çöpe gittiler..kızımdan dolayı unutmuşum fırını bende ykardaki odadaydım hiç duman farketmemişim sonra kokuyla anladım ama çookktan olan olmuştu
sana da gecmis olsun
Geçmiş olsun kızlar, yemek yakmak çok sinir bozucu, hem kokusu hem pisliği, bir de emek verince iyice fena.

aynen... benim aklim bir karis havadadir,yakmasamda en azindan yemeklerin dibi tutar genellikle....bilmiyorumkismile

Back
X