Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam birtanem ben anca kalktım, geç yatmıştım, bugün ayranlı detox yapıcam, kahvaltının da erken yapılcağını unuttum yeni yaptım ama neyseselam bebişim olumunekankayizsmile
kız ne günaydınıııı!!!!! öğle olduuu:umursamaz:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrGünaydın kızlar herkese opuyorumnanaktan
ay benim eşim de başak, tipik başak hem de. yoruyor planlı olmaları gerçekten, ben de aklıma gelen şeyi hemen yapan bir tipim, çatışma oluyor baya ama yavaş yavaş o biraz benden ben biraz ondan almaya başladım:) başaklar iyi eş ve baba olur ama anlaşabilirseniz:)
neyse ben gidip kahvaltı yapıyım, öptüm sizi
ay kuzucum ilk çocuk çok heyecanlıdır mutlu fln olursun...İsteyen herkese Allah nasip etsin...ben de plan program yapmayi severim aslinda,
biz esimle uyusuyoruz bu konuda.
sadece cocuk hususunda biraz heyecan yapiyorum ben ;-))
ben de plan program yapmayi severim aslinda,
SEMERTA tursuların sımdı aklıma geldı tursu cok tuzlu canım cok canın cekerse kucuk bır parca yersın ama onu yedıgındede dıger yemeklerındekı tuzu azalt tuz dırek vucutdakı suyu toplayıp sıskınlık yapıo sonra onları dısarı atmak ıcın kırk takla atyrz delikafadulden
ayyy süpermiş yaaa keşke bana da deselerrr :sinifsinif:
ya kızlar daha dün yatmadan duş aldım sadece 12 saat oldu yaa her yanım yapış yapışşş offfffffffffffffff sıcaktan nefret ediyorummm :bbo:
ay benim eşim de başak, tipik başak hem de. yoruyor planlı olmaları gerçekten, ben de aklıma gelen şeyi hemen yapan bir tipim, çatışma oluyor baya ama yavaş yavaş o biraz benden ben biraz ondan almaya başladım:) başaklar iyi eş ve baba olur ama anlaşabilirseniz:)
ben de plan program yapmayi severim aslinda,
bu sene garip bi sıcaklık var daha doğrusu nem. bak ben doğudayım nem falan ne gezer aslında ama bu senen resmen yapış yapış.
ben zaten yazı sevmem yaa millet sever ama sıcakda mesela dışarı çıkarsın tepende güneş makyajın falan akar yapış yapış evde otursan sıcaktam mayışırda mayışırsın . hee tatildeysen o ayrı tabi
bu sene garip bi sıcaklık var daha doğrusu nem. bak ben doğudayım nem falan ne gezer aslında ama bu senen resmen yapış yapış.
ben zaten yazı sevmem yaa millet sever ama sıcakda mesela dışarı çıkarsın tepende güneş makyajın falan akar yapış yapış evde otursan sıcaktam mayışırda mayışırsın . hee tatildeysen o ayrı tabi
evet ben de başak burcunun ideal eş ve baba oldugunu duymuştumkaydirigubbakcemile2
ben de planlıyımdır, erkek arkadaşım kadar olmasa da...
o yüzden biz de o konuda sıkıntı yaşamıyoruz pek. zaten ben ne dersem o oluyo sonundakaydirigubbakcemile3
ayy evet yaaa...ben de eskiden yazı çok severdim. meğer 3 ay tatil yaptıgım için seviyormuşum hihoyyyt
her yer öyle sanırım heleki karadeniz ıyyyy 12 saat razıyım banyodan çıkıyosun gerisin geri giyinene kadar tekrar duşa giresin geliyo vallafisfisfis
kizlar demin bir tanecik fish fingers i mikrodalgada yaktim. ama sanirsiniz apartman kul oldu...nasil bir duman ve koku sardi apartmani.. komsular geldi yanginmi cikti diye...... butun camlari actim oda spreyleri siktim daha hala hafiflemedi....bir tanecik minicik balik parcasindan nasil boyle bir koku ve duman cikabilir anlamadim hic...
bu benim mikrodalgayla ikinci vukuatim...mikrodalga yanigi normal firindan betermis...ayy cnm birkez benim abimin esi de pizzayi isitayim derken mikrodalga da boyle bisey oldu, tum ev, alt katlara kadar duman oldu..
mikrodalganin icinden de yanik kokusu gitmemis hic, senin oyle olmaz insallah..
sen camlari acik tut yine cnm,
m.dalganin icini de temizleyip kapagini acik birak istersen koku sinmesin
kizlar o kadar canim sikiliyor ki anlatamam,
fena halde depresifim bugun..
masamda isler var ama hicc yapasim yok :-(((
sana da gecmis olsunbuarada bende dün börek yapmıştım kömür oldu kömürr... tadına bile bakamdan direk çöpe gittiler..kızımdan dolayı unutmuşum fırını bende ykardaki odadaydım hiç duman farketmemişim sonra kokuyla anladım ama çookktan olan olmuştu
Geçmiş olsun kızlar, yemek yakmak çok sinir bozucu, hem kokusu hem pisliği, bir de emek verince iyice fena.