50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar hepiniz burdasiniz, benim ise baslamam lazim ama ne olur benim su simitler icin egzersiz yazin ne yapayim hadi hadi hadi lütfen aksama okurum
simdiden tskler vereliniortak

yeşil çayı soğutup
içine buz atsan nasıl olur acaba

ya benim de yanık demişken alakasız iş yerinde ne yakın bi ev nede işyerinin yemekhaneside yok ama bi börek bi gözleme kokusudur gidiyor iştahım kabardı resmenn yaa

pepper & anchusa aynen bugun ben de tembel ve depresifim...iş yapasım yok..inadına herhalde işler de o kadar yoğun ki...sıcaktan mı böyle acaba yaaa...

Nilufert ayni seyi yazmisiz yesil cay konusunda....japonyada yazin oyle tuketirler yesil cayi, pek sevmem ben ama yaseminle falan karisitirp sogutsam belki haz alirim

sPatz bilmem nedendir.hava gercekten bunaltici....bir de klimanin montaji icin de gelmediler..ha geldiler ha gelecekler diye ise baslayamadim...ama su an itibariyle okumalarima geri donuyroum.....

Son düzenleme:
benim mi baglantim kabus gibi yoksa sitede bir problem mi var???

sitede problem bembeyaz şuan ben de sayfalar. Bu arada yeşil çayın için bir tarif
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...der-saractan-serinletici-buzlu-yesil-cay.html

pepper & anchusa aynen bugun ben de tembel ve depresifim...iş yapasım yok..inadına herhalde işler de o kadar yoğun ki...sıcaktan mı böyle acaba yaaa...

üff ben de öyleyim sınava az kaldı hiç çalışamıyorum:( hava bir garip, eşimle beraber ayran detoxu yapıyoruz ,iyi gidiyor da ayran uyku yapıyor, canım karpuz istedi bir de:(

sitede problem bembeyaz şuan ben de sayfalar. Bu arada yeşil çayın için bir tarif
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...der-saractan-serinletici-buzlu-yesil-cay.html
üff ben de öyleyim sınava az kaldı hiç çalışamıyorum:( hava bir garip, eşimle beraber ayran detoxu yapıyoruz ,iyi gidiyor da ayran uyku yapıyor, canım karpuz istedi bir de:(

ayran detoksu nasil oluyorrr???sirf ayran mi iciyorsun???
yesil cay tarifine baktim.. yapacagim en kisa zamanda..

ayran detoksu nasil oluyorrr???sirf ayran mi iciyorsun???
yesil cay tarifine baktim.. yapacagim en kisa zamanda..

yok canım soğuk ayran çorbası burda tarifi var, önceden 2 gün yapmıştım 2.nci gün akşamı bıkmıştım gerçi ama verdiğimi geri almadım, bu sefer 1 gün yapıcam ama. şimdi de şu tatilde aldıklarımı vermek için yapıyorum, yazın serin serin hoşuma gidiyor hem:)
başlık:)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

lachesis anchusa ne sanslisiniz, evdesiniz..
siklinca film izlersiniz, yorulunca dinlenirsiniz.

valla ben bugun o kadar kotuyum ki, cnm hic is yapmak istemiyor ama mecburum, bu halde de olsa calismaya :-(((

offf, dertlendimm

izmir kavruluyo resmen kızım bu sabah uyandığında boynu olduğu gibi isilik içindeydi olan onlara oluyo...

çalışanlarada zor yani ama evde olmakta bi okadar zor kızlar sabah 6 dan beri uyanığım deligibi bi oyana bibu yana koşturuyom.daha dünya ütü var...

gitmeden bugun yediklerimi yazyaim kocuma;

sabah
yarim simit
yarim k.k. tulum peyniri
maydonoz
1 tatli kasigi bal

ara
1 avuc kuru uzum

ogle
3 ad. kadinbudu kofte
2 kasik haslanmis brokoli, karnibahar
2 dilim kavun

ara
kalan yarim simidim
yarim k.k. tulum peyniri

aksam
z.yagli fasulye yicem, ya da salata, yada karpuz??

pilates yapicam 1 saat kadar

lachesis anchusa ne sanslisiniz, evdesiniz..
siklinca film izlersiniz, yorulunca dinlenirsiniz.

valla ben bugun o kadar kotuyum ki, cnm hic is yapmak istemiyor ama mecburum, bu halde de olsa calismaya :-(((

offf, dertlendimm

canim haklisin.. en cok kalkip yemek yapabildigime seviniyorum, ama ben home ofis gibi kullanmaya calisiyorum evi. hic tv falan acmiyorum. yoksa konsantrasyonum bozuluyor.

mrbb,herese,,nasılsınız bakalaımm?umaırmm keyfiniz yerindedir...
menümü yazayımmmm:
sabah:1/2 dilim çavdar ekm+1 haşlanmış yumurtaa+zeytin+peynir+maydonoz
ara:2 ev yapımı tarçınlı kurabiye+1 tuzlu kurabiyemsi bişey
öğle:1 kaseyle kiraz+çilek+2kayısı karışımı
ara:1 top dondurmaa
ara:az önce yarın için yaptığım kabak çorbasından 1 kase içtimm.
akşam:aslında çorbayı yarın için yapmıştımm,ama akşama da 1 kase çorba +yoğurt düşünüyorumm..
hareket:50d yürüüyüş+tibet yaptımmmm az sonra yapacakalrımmm:start it up+lesli yapmayı düşündüklerim :1 saat yürüyüşşşşş ....kurabiye+dondurmayı unutmadann yazayım diyee hemnn mnümü yazdımmmm..........

bu gün isteksiz halsiz sıkkın bir gün ya ..
öğle ve ara öğünleri yazayım ..öğle öncesi ara öğünüm bir kase kiraz ..
öğle 3 kaşık bulgur pilavı
el ayası büyüklüğünde tavuk göğsü
bir bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmeği..
ikindi 2 tane kuru pasta ve malesf coco star çikolata..
ikinic ara öğün 1 tane minik nektarin yanınd aince dilim ekmekle yarım yağlı beyaz peynir..
akşamda 1 kaşık bulgur pilavı 100gr kadar tavuk göğsü..pilava kırmızı biber karabiber zencefil tozu nane ekledim yedim..
bu gün spor yapamadım sabah durmumu belirtmiştim..ama evi silip süpürdüm onu bile zor yaptım..

Son düzenleme:
Back
X