aynen... benim aklim bir karis havadadir,yakmasamda en azindan yemeklerin dibi tutar genellikle....bilmiyorumkismile
ben unutmam da kalkmaya üşenirim bazen daha pişmemiştir diye erteleyip mahvederim sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen... benim aklim bir karis havadadir,yakmasamda en azindan yemeklerin dibi tutar genellikle....bilmiyorumkismile
yeşil çayı soğutup
içine buz atsan nasıl olur acaba
ya benim de yanık demişken alakasız iş yerinde ne yakın bi ev nede işyerinin yemekhaneside yok ama bi börek bi gözleme kokusudur gidiyor iştahım kabardı resmenn yaa
benim mi baglantim kabus gibi yoksa sitede bir problem mi var???
pepper & anchusa aynen bugun ben de tembel ve depresifim...iş yapasım yok..inadına herhalde işler de o kadar yoğun ki...sıcaktan mı böyle acaba yaaa...
sitede problem bembeyaz şuan ben de sayfalar. Bu arada yeşil çayın için bir tarif
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...der-saractan-serinletici-buzlu-yesil-cay.html
üff ben de öyleyim sınava az kaldı hiç çalışamıyorumhava bir garip, eşimle beraber ayran detoxu yapıyoruz ,iyi gidiyor da ayran uyku yapıyor, canım karpuz istedi bir de
![]()
ayran detoksu nasil oluyorrr???sirf ayran mi iciyorsun???
yesil cay tarifine baktim.. yapacagim en kisa zamanda..
lachesis anchusa ne sanslisiniz, evdesiniz..
siklinca film izlersiniz, yorulunca dinlenirsiniz.
valla ben bugun o kadar kotuyum ki, cnm hic is yapmak istemiyor ama mecburum, bu halde de olsa calismaya :-(((
offf, dertlendimm