- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnnnn herkese.....
günaydıııııın![]()
günaydın herkese.
CUMARTESİ MENÜM:
SABAHöğle vakti yaptık
( )ılık sirkeli su.iki dilim k ekmeği,1 kk dan biraz fazla hellim,üç zeytin,tere,bir tatlı kaşağı şeftali reçeli,bir tatlı kaşığı tahin-pekmez.üç çay b. çay.
ARA:bir bardak süt.
AKŞAM:üç dilim pırasalı kıylalı börek,iki yemek k. kabak kavurma(üzerinde sarımsaklı yoğurt vardı)bir büyük salata kasesi salata.(börek var diye ekmek yok,yemeğin üstünde de yoğurt var diye ayrıca yemedim.)
ARA:üç b. çay.dört-beş kestane,havuç-elma-portakal karışımlı taze sıkılımış meyve suyu.
NOT:benim hafta sonlarım genelde iki öğün oluyor arkadaşlar malesef.malum geç kalkmak ve koşturmacalı bir günde ancak iki öğünü sığdırıyorum.tabi biraz da yemeklerim hamurlu etli oluyor malum hafta sonu.yani içerikleri ağır oluyor ama ben porsiyonlarıma dikkat etmeye çalışıyorum yani abartmamayas çalışıyorum.
günaydın herkese.
CUMARTESİ MENÜM:
SABAHöğle vakti yaptık
( )ılık sirkeli su.iki dilim k ekmeği,1 kk dan biraz fazla hellim,üç zeytin,tere,bir tatlı kaşağı şeftali reçeli,bir tatlı kaşığı tahin-pekmez.üç çay b. çay.
ARA:bir bardak süt.
AKŞAM:üç dilim pırasalı kıylalı börek,iki yemek k. kabak kavurma(üzerinde sarımsaklı yoğurt vardı)bir büyük salata kasesi salata.(börek var diye ekmek yok,yemeğin üstünde de yoğurt var diye ayrıca yemedim.)
ARA:üç b. çay.dört-beş kestane,havuç-elma-portakal karışımlı taze sıkılımış meyve suyu.
NOT:benim hafta sonlarım genelde iki öğün oluyor arkadaşlar malesef.malum geç kalkmak ve koşturmacalı bir günde ancak iki öğünü sığdırıyorum.tabi biraz da yemeklerim hamurlu etli oluyor malum hafta sonu.yani içerikleri ağır oluyor ama ben porsiyonlarıma dikkat etmeye çalışıyorum yani abartmamayas çalışıyorum.
beyaz lahana yiyerek ve suyunu içerek 3 ayda 12 kilo verdim. ekmeği hayatımdan çıkardım.şekeri de hemen hemen...bisürü sebzeyi haşladım 1 tatlı kaşığı zaytinyağ ve bol yoğurtla yedim.öğretmen olduğum için hareketliyim.hareket çok önemli.okulun içinde sırf hareket olsun diye yalandan merdiven inip çıktım.ne bir sarkma oldu,ne de selülit...64ten 52 kiloya indim.
18.Şub 25.Şub durum
pakize85 59.1 58.7 400 gr vermiş
efsun 57.8 57.7 100 gr vermiş
azul 56.1 56 100 gr vermiş
tutaste85 57.1 57.2 100 gr almış
cilekli_seker 58.8 59 200 gr almış
gzmnc 52.4 53 600 gr almış
şule …. 52.7 önceki kilosu yok
canim h.sonu koclarimiz menu degerlendirmiyor....
HoşgeldinMenün de sporun da gayet güzel. Aralara falan da dikkat ediyorsun. Aklında bulunsun, kemek ekmek kansızlık yapıyormuş, tam buğday ve çağdar ekmeği öneriliyor. Bi de yeşil çay (tarçınlı kafanfilli) öneririm.
çok teşekkür ederim yorumun için :))) Söylediklerini dinleyeceğim.dün eşime beşi bi yerde siparişi verdim aktar beşi bi yerde nin içindekilere ek olarak bi kaç bitki daha olan bi çay önermiş onu ve yeşil çayı içiyorum![]()
bu haftaı 1.si pakize85 tebrik ediyoruz.....![]()
çok teşekkür ederim yorumun için :))) Söylediklerini dinleyeceğim.dün eşime beşi bi yerde siparişi verdim aktar beşi bi yerde nin içindekilere ek olarak bi kaç bitki daha olan bi çay önermiş onu ve yeşil çayı içiyorum![]()
bu haftaı 1.si pakize85 tebrik ediyoruz.....![]()
iyi akşamlar kızlar![]()
Benide aranıza alırmısınız?![]()
Hoşbuldumm
18 yaşındayım
Kilom 57 boyum 1.62'di en son
Hedef 47 hatta dahada altı
Ben de katılmak istiyorum aranıza...