• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

18.Şub 25.Şub durum
pakize85 59.1 58.7 400 gr vermiş
efsun 57.8 57.7 100 gr vermiş
azul 56.1 56 100 gr vermiş
tutaste85 57.1 57.2 100 gr almış
cilekli_seker 58.8 59 200 gr almış
gzmnc 52.4 53 600 gr almış
şule …. 52.7 önceki kilosu yok

günaydınnnnnnnn herkese.....

günaydıııııın :16:

günaydın herkese.

CUMARTESİ MENÜM:

SABAH:(öğle vakti yaptık:(( )ılık sirkeli su.iki dilim k ekmeği,1 kk dan biraz fazla hellim,üç zeytin,tere,bir tatlı kaşağı şeftali reçeli,bir tatlı kaşığı tahin-pekmez.üç çay b. çay.

ARA:bir bardak süt.

AKŞAM:üç dilim pırasalı kıylalı börek,iki yemek k. kabak kavurma(üzerinde sarımsaklı yoğurt vardı)bir büyük salata kasesi salata.(börek var diye ekmek yok,yemeğin üstünde de yoğurt var diye ayrıca yemedim.)

ARA:üç b. çay.dört-beş kestane,havuç-elma-portakal karışımlı taze sıkılımış meyve suyu.

NOT:benim hafta sonlarım genelde iki öğün oluyor arkadaşlar malesef.malum geç kalkmak ve koşturmacalı bir günde ancak iki öğünü sığdırıyorum.tabi biraz da yemeklerim hamurlu etli oluyor malum hafta sonu.yani içerikleri ağır oluyor ama ben porsiyonlarıma dikkat etmeye çalışıyorum yani abartmamayas çalışıyorum.

herkeslere günaydın :16:

günaydın herkese.

CUMARTESİ MENÜM:

SABAH:(öğle vakti yaptık:(( )ılık sirkeli su.iki dilim k ekmeği,1 kk dan biraz fazla hellim,üç zeytin,tere,bir tatlı kaşağı şeftali reçeli,bir tatlı kaşığı tahin-pekmez.üç çay b. çay.

ARA:bir bardak süt.

AKŞAM:üç dilim pırasalı kıylalı börek,iki yemek k. kabak kavurma(üzerinde sarımsaklı yoğurt vardı)bir büyük salata kasesi salata.(börek var diye ekmek yok,yemeğin üstünde de yoğurt var diye ayrıca yemedim.)

ARA:üç b. çay.dört-beş kestane,havuç-elma-portakal karışımlı taze sıkılımış meyve suyu.

NOT:benim hafta sonlarım genelde iki öğün oluyor arkadaşlar malesef.malum geç kalkmak ve koşturmacalı bir günde ancak iki öğünü sığdırıyorum.tabi biraz da yemeklerim hamurlu etli oluyor malum hafta sonu.yani içerikleri ağır oluyor ama ben porsiyonlarıma dikkat etmeye çalışıyorum yani abartmamayas çalışıyorum.

hafta sonu özgürüz enü yazmıyoruz...istediğimiz gibi yiyip içebiliyoruz.....

beyaz lahana yiyerek ve suyunu içerek 3 ayda 12 kilo verdim. ekmeği hayatımdan çıkardım.şekeri de hemen hemen...bisürü sebzeyi haşladım 1 tatlı kaşığı zaytinyağ ve bol yoğurtla yedim.öğretmen olduğum için hareketliyim.hareket çok önemli.okulun içinde sırf hareket olsun diye yalandan merdiven inip çıktım.ne bir sarkma oldu,ne de selülit...64ten 52 kiloya indim.

tebrik ederim cnm... ekmeği haytaımdan çıkardım demişsin hiç mi yemiyosun yoksa azalttın mı? ekmek olmazsa olmazımız tamamen kesmekte zararlıymış...

18.Şub 25.Şub durum
pakize85 59.1 58.7 400 gr vermiş
efsun 57.8 57.7 100 gr vermiş
azul 56.1 56 100 gr vermiş
tutaste85 57.1 57.2 100 gr almış
cilekli_seker 58.8 59 200 gr almış
gzmnc 52.4 53 600 gr almış
şule …. 52.7 önceki kilosu yok

bu haftaı 1.si pakize85 tebrik ediyoruz.....:65::65::65:

Hoşgeldin :16: Menün de sporun da gayet güzel. Aralara falan da dikkat ediyorsun. Aklında bulunsun, kemek ekmek kansızlık yapıyormuş, tam buğday ve çağdar ekmeği öneriliyor. Bi de yeşil çay (tarçınlı kafanfilli) öneririm.

çok teşekkür ederim yorumun için :))) Söylediklerini dinleyeceğim.dün eşime beşi bi yerde siparişi verdim aktar beşi bi yerde nin içindekilere ek olarak bi kaç bitki daha olan bi çay önermiş onu ve yeşil çayı içiyorum :D

Hoşbuldumm :3:
18 yaşındayım
Kilom 57 boyum 1.62'di en son
Hedef 47 hatta dahada altı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum aranıza yeni katıldım
sizler daha deneyimlisiniz bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim
ben sizlere örnek yediğim menüyü yazayım sizde lütfen değerlendirin

uyanınca:1bardak ılık su,2tane kuru incir,1bardak ılık su
sabah:2dilim kızarmış dengelight ekmek,2kibritkutusu beyaz peynir,3tane siyah zeytin,3tane çeri domates,3tane salatalık,1tane çarliston biber,maydanoz,1kupa portakallı yeşilçay
ara:1 bardak lightsüt
öğlen:3yemek kaşığı yoğurt,senze yemeği 4 yemek kaşığı
ikindi:2 veya 3 tane galate,sade nescafe
ara:2tane hurma,2tane kuru erik
akşam:3 yemek kaşığı yoğurt,4 yemek kaşığı sebze yemeği
yatsı:yeşil elma
gün içerisinde 12 bardak su içiyorum
hergün neredeyse aynı şeyleri yiyorum bazen tatlıda yiyorum çünkü bitek tatlıya zaafım var mesala bugün chochnette yedim muzlu ve çilekli kalorisi ne bilmiyorum bileniniz varsa lütfen söylesin
bide bikaç sorum olacak;
hergün peynir yerine haşlama yumurta yesem zararı olurmu
sebzelerin pişmiş kalorileri nedir
bide listem aşağı yukarı kaç kaloridir
buarada sebze yemeklerimi yağsız ve etsiz yapıyorum tuzlada aram yoktur
boyum:1.65 kilom:54.2 hedefim boyumun uzaması ve kilomun 50 olması
şimdiden çok teşekkürler yorumlarınızı önerilerinizi yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

bende yeniyimm =) benim boyum 1.63 ve 58 kiloyumm.. fazla yemek yemem ama abur cubura bayilirim.. gunde 1 ogun bazense 2 ogun.. sabah kalktigmda kesinlikle bi tas kahve icerim.. acligimi goturur zaten.. oglende bi tabak yemek yerim ama fazla yemem herseyden cok az.. daha fazla yemek istemiorm.. cunku biliorm ilk zamanlar kilo alcam sonra o patrona alistigmda vercem ama o ilk kilolar korkutuyo beni.. tecrubelerinzi paylasirmisiniz..

Back
X