bende iyiym çok şükürrrr okul ev uğraşıp gidiyoruz.....
bende öle aynen devam ..
waterspider nbr canım uzun süredir görüşemedik nasılsın bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiym çok şükürrrr okul ev uğraşıp gidiyoruz.....
zuzum bende bu konuda eski günlerimizi arar oldum..sadece koç diil hepimiz birbirimize yorum yapardık muabbet ederdik ah ahhh nerde o eski günler![]()
zuzum bende bu konuda eski günlerimizi arar oldum..sadece koç diil hepimiz birbirimize yorum yapardık muabbet ederdik ah ahhh nerde o eski günler![]()
bende iyiym canımmmm..ahhh nerdee regli olacam her yerim ağrıyorrrr
sinameki çok içmek iyi değil... bağırsakları çok çalıştırdığı için iyi huylu bakterilerinde götürüyormuş...ve wc için alışkanlık yapıyormuş..
birde spor listesine girmek ister misin istersen yürüyüş fitness pilates gibi süresini ve cinsini yazmalısın
İyidir şulişim, senden naber??? İçimden bir ses bomba gibisin diyor
Ndurmaz öğlen hamur işi yesen de menün gayet güzel bence. Ama bi uyarım olacak, çay ve kahveyle ara öğün olmaz :80:
sinameki çok içmek iyi değil... bağırsakları çok çalıştırdığı için iyi huylu bakterilerinde götürüyormuş...ve wc için alışkanlık yapıyormuş..
birde spor listesine girmek ister misin istersen yürüyüş fitness pilates gibi süresini ve cinsini yazmalısın
Koçuuuummmmmmmmmmm!İnanılmaz bir yeme isteği var bende...
Engel ol bana...
Tatlı yemek istiyorum sürekli... Canım sürekli çikolata istiyor.
Menümü yazayım ben en güzeli...
Sabah:
1 üçgen peynir
Azıcık tahinli pekmez
1,5 dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle:
1 porsiyon tavuk sote
4 yk domates soslu makarna
Küçük bir porsiyon Akdeniz salata
1 meyve suyu
Ara:
1 dilim meyveli kek
1 gofret
Akşam :
1 porsiyon mercimek çorbası
4 yk bulgur pilavı
Ispanaklı börekten tadımlık iki lokma
Ara:
6 adet tutku bisküvi
Ara:
3 adet kuru kayısı
Bir avuç antep fıstığı
1,5 litre su içtim. Yarım saat kadarda egzersiz yapcam ders çalışıp...
eskilerin hepsi ayrıldı aramızdan ne yazıkkki... artık sadece gelen menü yazıp gidiyorlar kimse sohbet etmeye durmuyor....
He ya
Zuzum mesajını her zamanki pişmiş kelle modunda okudum... Ama hemen söylemezsem çatlarım, düğün mekanına hayran kaldım. Açık hava büyük çamlar falan derken ağzım açık kaldıNe kadar mutlu oldum bilemezsin :119:
Geçmiş olsun şulişim, ağrılı regl olmak da çok zorSıcak tut kendini. İyi gelen bişi varsa da eşin yapsın
![]()
bende öle aynen devam ..
waterspider nbr canım uzun süredir görüşemedik nasılsın bakalım![]()
dulcim nbr ben hergun yesıl cayı duzenlı olarak ıcıyorum bugun kahvaltıda yesıl cay ıctım ınanamadım. bugun menu yazacaktım ama arkadasa bır ugradım ve olanları anlatmıyayım ben neler neler yedım ama doymadım bıle cunku abur cubur fakat doyurucu degıl eve yenı geldım bıraz magaza gezdım eve gelmeden :)ayy tam masraf yapacaktımkı son anda elımdekılerı bıraktım cıktım bırazdan spora baslıyorum ben sen ne yaptın spor yaptın mı
menü yazılsın ama bari arada herkes birbirinede yorum yapsın ...sonuçta koçlar da gönüllü olarak yapıyolar bu yorumlama işini
...
koçum bugünkü menümü veriyorumm Sabah güzel başladım sonra çat kapı kayınvalidem geldi :) yürüyüşe çıktık fln bi dengesiz oldu akşam toparladım tekrar..öğlen ile akşam arası 1.5 saat olduğu için yemedim ara.kayınvalidem gittiğinde geç olmuştu öğlen yemeyi için ve açlıktan başım dönüyordu.
sabah: kibrit kutusu kadar peynir, 2 biber, 1 domates, 4yeşil 1 siyah zeytin, 2 parça avuç içi kadar ekmek, 1 kupa biberiyeli karışık bitki çayı
ara: 1 elma
ara: 1 bardak nescafe
öğlen: 2 küçük peynirli üçgen börek, 1 elmalı pasta
akşam: 5 kaşık sebzeli tavuk eti (Yağsız ve kendi suyu ile pişti), 1 kase çorba, karalahana salatası, 1 dilim ekmek
ara: biberiyeli karışık bitki çayı
bi de meyve yiyeceğim birazdan...
teşekkürler...
bu arada eşime beşi bi yerde almasını söylemiştim aktar bu çayı tavsiye etmiş içinde beşi bi yerdenin içnidekilerin aynısı ve ek olarak melisa sinameki fln var..İstersen içindekileri de yazarım![]()
bir de bir saat civarı yürüyüş yaptım
sulism geçmiş olsun cnm
canım yaa merhaba ıyıyım bende senı gorunce sasırdım sende yoktun sanırım bende arada ugruyor cıkıyorum ıyı sayılır bu aralar kendımı hımbıl gıbı hıssedıyorum sankı heryerımden yaglar fıskırıyor gıbıme gelıyor kosu bandım yarın gelecekmıs cok sevındım bugun burn it up ı ındırmıssem onu yapayım ancak kendıme gelırım sen nasılsın canım
İyidir watercım. Ben de sana yeşil çayı soracaktımBen de her gün içtim. O tarz ortamlara girince kontrolsüz beslenmeler çok normal watercım. Ama erken saatte yedin neticede. Bi çay daha iç, miden rahatlar. Hem mağaza gezerken erittin birazını süslü water
Benim ev müsait değil bugün canım, belki geç saatte dambıl yaparım bugün. Ama cuma cmt tempolü yürüdüm mecburen de olsa.
Kolay gelsin :81:
ayyy cidden mi çok saol canım benim :86: zuzum umarım sorun çıkmaz da tarihide alırız kafamı kurcalamaya başladı artık oda...
İyidir watercım. Ben de sana yeşil çayı soracaktımBen de her gün içtim. O tarz ortamlara girince kontrolsüz beslenmeler çok normal watercım. Ama erken saatte yedin neticede. Bi çay daha iç, miden rahatlar. Hem mağaza gezerken erittin birazını süslü water
Benim ev müsait değil bugün canım, belki geç saatte dambıl yaparım bugün. Ama cuma cmt tempolü yürüdüm mecburen de olsa.
Kolay gelsin :81:
yoktum canım baydır bi kaç defa geldim ama denk gelmedik sanırım:) aynı beni tarif ediyosun uzun zamandır spor yapamadım ve kötü beslendim bende ama 4 gün önce dur dediminş. böle dewam ederim bakalım :87: burn muu aman dikkatli yap ben yazın 2-3 defa yaptımda şu oblik kaslarımı incitmiştim sora tekrar ramp it up a döndüm.. bu arada slim serisi yenilenmiş. ramp 56 dk falan çıkmış görüntü kaliteside çok iyi yeni hareketlerde eklenmiş bende onu indirdim aklında bulunsun canım
![]()
canım sana ve linguiste bır sorum var eger baska bılen varsa cevaplıyabılır en eskı sız olunca ole dedım leslıe nın en cok etkılı olan ve kılo verdıren prograamı hangısı sızce yada en etkılı spor nedır bır an once ıncecık olup kılo vermek ıstıyorum artık ay ne guzel haftasonu ıcın tebrıkler ben cmtsı kompla ev temızlıgı bun cam halı mutfak dolabı dahıl pazar gunu komple dınlenme yaptım ::)![]()
yoktum canım baydır bi kaç defa geldim ama denk gelmedik sanırım:) aynı beni tarif ediyosun uzun zamandır spor yapamadım ve kötü beslendim bende ama 4 gün önce dur dediminş. böle dewam ederim bakalım :87: burn muu aman dikkatli yap ben yazın 2-3 defa yaptımda şu oblik kaslarımı incitmiştim sora tekrar ramp it up a döndüm.. bu arada slim serisi yenilenmiş. ramp 56 dk falan çıkmış görüntü kaliteside çok iyi yeni hareketlerde eklenmiş bende onu indirdim aklında bulunsun canım
![]()
canım sana ve linguiste bır sorum var eger baska bılen varsa cevaplıyabılır en eskı sız olunca ole dedım leslıe nın en cok etkılı olan ve kılo verdıren prograamı hangısı sızce yada en etkılı spor nedır bır an once ıncecık olup kılo vermek ıstıyorum artık ay ne guzel haftasonu ıcın tebrıkler ben cmtsı kompla ev temızlıgı bun cam halı mutfak dolabı dahıl pazar gunu komple dınlenme yaptım ::)![]()