Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam herkese 8 ay oldu evlenelı ve evlendıgımde 52 kıolydum tam dort kılo aldım abur cubur cok yedım bıde esım cok gec gelıo onu beklıorum gec saatte yıyorum ondan kılo alıyorum bı dur demenın zamanı geldı artık bugundn ıtıbaren yedıklerıme dıkkat edıcem yazıcam buraya sporda yapırom bu arada yuruyuss 45 dakıka![]()
merhaba kızlar bende 160 boyunda 53 kiloyum hedefim 48 olmak bi kaç gündür diyet uyguluyorum bende ve diyetimde nesfitide kullanıyorum diğer öğünlerde de bir dilimi geçmeyen kepek ekmeyi sebze yemeği ya da kuru baklagiller.. meyve ve salata yemeyede özen gösteriyorum.. bugün internette dolaşırken bişey okudum günde 2-3 küçük kase yağsız/yarım yağlı yoğurt yemek kalsiyum kaynağı olduğundan yağ tutumunu dengeliyormuş ve özellikle karın yağlarını eritmeye yardımcıymış :) bende bugün deneyeyim dedim gerçekten tok tutuyor ve kendinizi hafiflemiş hissediyorsunuz öğlen ve akşam olmak üzere iki kase light yoğurt yedim.. :) deneyen ve sonuç alan varmı acaba :)
bende 1.60 boyunda 59 kiloyum ideal kilom 52 ve altı amacım 52 i görmek bugün başladım diyete
sabah yediklerim :
1 dilim ekmeğin yarısı
2 ince dilim hellim peyniri
domates salata
2 bardak çay
spor olarakta 20 dk aerobik yaptım şimdi temizlik yapıcaz :) eylül ayına bu kiloları vermiş olarak girmek istiyorum kendime güvenim gelsin istiyorum![]()
Meraba kızlarr
Ben 168 boyunda 56 kiloyum aslında kilomdan memnunum zayıflamak değilde göbeğimi eritmek ve birazda basenden vermek istiyorum ama napıcağmı bilmiyorum dengeli besleniyorum bi yandanda spor yapmaya çalışıyorum ama hiçbişey değişmiyo :18:
merhaba arkadaşım şekerli yiyecekleri çok mu tüketiyorsun ?:26:
Meraba kızlarr
Ben 168 boyunda 56 kiloyum aslında kilomdan memnunum zayıflamak değilde göbeğimi eritmek ve birazda basenden vermek istiyorum ama napıcağmı bilmiyorum dengeli besleniyorum bi yandanda spor yapmaya çalışıyorum ama hiçbişey değişmiyo :18:
pek değil özlelikle bu sıralar bayağı azalttım çikolatayı bile kestim sadece çok canım çekerse bi kaç kaşık nutella yiyiyorum :18:
konunuzla alakası yok ama birşey sormak istiyroum benim boyum 170 48 kiloyum 55 58 olmak istiyorum bizim boyumuza fazlamı geliyor bukadar kilo kafamkarıştı
şeker ihtiyacını meyvelerden karşılamaya başladığında göbeğinin de yavaş yavaş gitmeye başladığını göreceksin inşallah![]()
konunuzla alakası yok ama birşey sormak istiyroum benim boyum 170 48 kiloyum 55 58 olmak istiyorum bizim boyumuza fazlamı geliyor bukadar kilo kafamkarıştı
inşallah canımm artık çikolata canavarlığıma son verdimm![]()
süperrrrrrrrrrrrr
bence en önemlisi herhangi bir hastalık yoksa insülin direnci troid rahatsızlığı vs gibi kilo vemeyi engelleyen ya da zorlaştıran sadece irade kuvvetiyle üstesinden elbette gelinebilecek birşey bu fazlalıklara elveda deme işi . bu kadar basit yani .
gözde çok da fazla büyütmeden . iki de bir diyetteyim vs gibi insan psikolojisini zorlayacak kalıplara kendimizi sokmadan, dengeli ve ölçülü bir biçimde herşeyden yiyerek ve de yaşam standardına göre etkili bir aktivite seçilerek harikulade bir şekilde fazlalıklardan kurtulunabilir.![]()
bunu bizzat denemiş ve de çok şükür başarabilmiş biri olarak paylaşıyorum.
çünkü çok değil bundan tam 1 yıl önce 64.5 kg idim ve 42 beden giyiniyordum bugün 36-34 beden giyiniyorum.
ve herkesin bunu yapabileceğini düşünüyorum .
bayanlar ne duruyorsunuz önce karar verin , kendinize güvenin ve verdiğiniz kararın arkasında samimiyetle durun.