Merhaba bayanlar.Ben de 52 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum.Boyum 158cm.8 aylık bir oğlum var emziriyorum.Ne kadar uyumlu hareket edebilirim bilmiyorum ama ben de grubunuza katılmak istiyorum.
Aramıza hoşgeldin canım...
günaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr nirdesiniz yine yahuuuu??????
Hepinize az kalorili,,bolll neşeli bir hafta diliyorummm...haraketttt harakettttt hadiiii bakalımmmm...bu hafta listemizin birincisi kim olacakkkkkk?????ayrıca bu hafta bildirimlerinizi zamanında yapın ki listede çoğalalımmm...
Haftasonu hiç kaçamak yapmadımm gayet güzeldii...kaçamağımı bu pazara saklıyorumm..doğum günümde o yüzdenn..hihihihihihi....
Ben pazar günü irmik helvası yedim vallahi
GUNAYDINNN KIZLARRRRRR. Evet yeni bir hafta yenilikler super ya ama tek kotu olan adet sancimmm :)))) resmen yataktan kalkamaadim bugun ya ayrica bakmayin adet sancisi dedigime hala olamadim olunca ne olacak bilmiyorum.. evet arkadaslar yeni kalktim bugun boyle oldu sun anda tuk kahvemi iciyorum.Haftasonu bende kacamak yapmadim :)))) aaaaa burcin yapmazsa bende yapmam :))))) saka bir yana evde oldugumuz iciin kacamak yapmadim disarda olsaydim bilemiyorumm tutardim kendimi heralde:) ama bugun ogelen kaynicak sanirim benim zaten saat 11:46.... cok agrim var cooookkk..
Geçmiş olsun canım yaa..Aslında sen sürekli spor yapıyorsun,ben düzenli egzersiz yaptığımda hiççççç sancım olmaz..Demek ki bünyesel..Tekrar geçmiş olsun..