Selam zennube.
Senin sürekli yemek yeme ihtiyacın çok az ve yanlış şeyleri yemenden kaynaklanıyor bence. Kahvaltı olarak yazdığın şeyler kahvaltı bile sayılmaz güzelim

zaten o yüzden kurabiye ve çikolataya saldırmışsın

Ben sana bir tavsiyede bulunabilirsem eğer şunu denemeni önermek isterim (kendim dukan diyetinde yulaf kepeği ile krep yapıp ekmek yerine yiyorum ama dukan yapmak istemiyorsan yada uğraşmak istemiyorsan alternatif olarak önermek istiyorum):
Sabahları domatesini ve peynirini ye (bu arada peynir olarak az yağlı lor öneriyorum, daha az yağlı peynir türü varsa bana söylesin biri lütfen), yanına da 1-2yumurta (tabii ki kolesteri ile sorunun var mı bilmiyorum), çünkü yumurta tok tutuyor (mesela az yağ ile seramik tavada kendine yumurta yapabilirsin, içine acı kırmızı biber de katarsan, vallah metabolizman formula 1 yarışçısı gibi olur

)
Başka bir önerim de şu olabilir: yağsız yoğurdun içine sevdiğin meyve sebzeleri doğrayıp, belki biraz yulaf ezmesi (yulaf kepeğini sevmiyorsan), bu da gayet güzel olur. Ama yumurta yersen (1 taneden fazla) bir kaç saat açıkmazsın ve canın tatlı bile istemez; annem de bile etki etti ki annem iradesi sıfır biri

)
ara olarak bir parça meyve de olabilir, yeşil çay bence gayet güzel bir seçim.
Öğle yemeğinde de keşke makarna salatası yerine başka birşey seçseydin. Mesela bir çorba iç (eğer zamanın ve imkanın varsa) önce, ardından hafif birşey ye. kızarmış tavuk parçalı yada ton balıklı salata da olabilir. Yada az yağlı tavuk yemeği. Yada haşlanmış veya fırına sürülmüş patates, onu yağlı olmayan soslarla yada değişik sebzelerle doyurucu bir menüye çevirebilirsin (ben pek öğlen yemeği yiyen biri değilim o yüzden pek de fikrim yok ne tür yemek iyi olur).
Akşam da açlığına göre hafif birşey hazırlarsın.
Bu arada spor yapman (her gün) önemli, en kötü ihtimal 1-2saat yürüyüş yapman lazım. Ve tabii ki bol bol su iç (bu çok önemli).....
bu arada antibiyotikle ilgili soruna da cevap vereyim: antibiyotikler ve kortizon içerikli ilaçlar kilo aldırıyor, şişiriyorlar çünkü ve bunların yaptıkları şişlikten kurtulmak baya bir zor ve uğraştırıcı, bol bol su tüketip bir nevi bedenden tsunami etkisiyle atılabilinir. Hatta antibiyotiklerin etksini araştır bir, şaşıracaksın neler çıkıyor (hele yeni yapılan araştırmalarda). Olmazsa ben buraya yazarım....