1 mil leslie yaptım geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):):) ben de leslie yi 1 mil ile başlayıp 2-3-4-5 artırdım ama insanity yapamadım, fit test yaptım ertesi gün dayak yemişten beter oldum. leslie bana ideal, ben o kadar da atletik değilim sanırım. 1000 kalori yakıyorsun ama yersen gene kilo veremiyorsun, denemem 1 ayı geçkindir yapıyor yerse kilo vermedi diyet yaparsa verdi ama tabi çok sıkılaştı. ben diyet ve leslie yaptım ben de kilo verdim, leslie 5 mili 2 kere yaptığım günler yesem de kilo almadım ve bazen verdim:) insanity herkesin harcı değil bence önce biraz kondüsyon kazanmak lazım ona başlamak için.
haklısın mideyi tutmak çok önemli ben çok yorulunca acayip acıkıyorum ve bir oturuşta bir ekmeği yediğimi bilirim. Normalde asla yiyemem ama çok yorulunca yiyorum. İnsanity de gerçekten yoruyor. yliss bazen bende düşünüyorum bir acayiplik var diye o kadar spora insan nasıl zayıflamaz diye, ama bir tek ben değilim insanity topiğini hep takip ediyorum bitirip hiç kilo veremeyen arkadaşlar var. Bence dediğim gibi oluyor çok enerji harcayınca vücudun ihtiyacı da artıyor doymuyorsun bir türlü o yüzden. Ama kondisyonum çok arttı yaptıkça 6. haftadayım şu an. Ve de geçekten vücudum güzelleşmeye başladı. Bir de ileriye yatırım oluyor kas yapıyorum böylece metabolizma hızım artıyor. Buna seviniyorum ama dediğin gibi diyet yapmadıkça yapılan tüm sporlar boşa.