• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar Merhaba.. Bende aranıza katılmak istiyorum yaşım 38. boyum 1.68 kilom dün akşam 58.8 idi.. 2-2.5 kilo vermek istiyorum çok acil motivasyona ihtiyacım var..
Bu aralar duygusal açlığımı firenleyemiyorum :(((

Kızlar Merhaba.. Bende aranıza katılmak istiyorum yaşım 38. boyum 1.68 kilom dün akşam 58.8 idi.. 2-2.5 kilo vermek istiyorum çok acil motivasyona ihtiyacım var..
Bu aralar duygusal açlığımı firenleyemiyorum :(((

hoşgeldin canım aramıza :16: :16:
şimdi sakin oluyor deriin bi nefes alıyosuun :9:
duygusal açlığına çare olabilir miyiz bilmiyorum ama deneriz :9: :9:

bu arada listeyi güncel yapacak bi hayırsever çıkmadı mı yine aramızdan :52: :52:

ben çayıma şeker atmam canım, dışardan şekeri almadım hıc nerdeyse bikaç haftadır. 2-3 gunde bır canım şekerli tatlı seyler ıstıyor farkındayım :( hemen 3-4 kuru uzum atıyorum ağzıma ballandıra ballandıra yıyorum, bu kafi gelıyor bana, sen de deneyebılırsın. bir de karpuzda farkettım bu durumu, tatlısı denk gelırse cok rahatlatıyor insanı... regl olmana karşın gayet başarılı pes etme sakın arkadaşım :46:

:) bende şeker kullanmam çocuklugumda böyle alıstım tatlı fazla yemem bu yuzden bazen canım cok tatlı ister az yerim vucut şekeride istıyor.yok etmıyorum her defasında ettim bu sefer kesın kararıyım hedef 2 kılocuk daha.

Bi doktora mı görünsen acaba? Sporu ağırmı yapıyorsun? İç organlarla ilgili bi doktor baksa aslında için rahat eder canım, geçer inş.

ağır oldugunu sanmıyorum hoca kontrolunde yapıyorum ama saglıkla ılglılı bı sey olabılecegını hıc dusunmemıstım ya :s hem kıloyla alakalıdır dedım. olabılrı aslında.

bende kaçamak yaptım :17: hemde ne kaçamak anlatmayım daha iyi :9: siz ne durumdasınız kızlar :32:
sanırım bu kaçamakta haftasonu tartıda 56,8i görmem de etkili oldu :9: rahatladım ama hemen ceza vermem lazım kendime

iştahım açıldı. bu haftasonu sürekli yedim içtim, ama aralıksız. tabi yediklerm yine basit şeyler. erik falan yedim ama bir şişlik var. tam 60 çıktım sabah tartıda. ki 59'a düşmüştüm. sanırım akşama toparlamış olurum. yediğime ve "içtiğime" dikkat edeceğim bugün. bu hafta artık 58'i görmezsem umudum kırılır. hevesim de. hadi bakalım.

günaydınınız arkadaşlarım,
haftasonu kaçamaklarından bahsediliyorken hemen atlayayım dedim. kaçamakta da olsa, topik üyelerinden ayrı kalmamak lazım :17:

haftasonu 19 mayıs münasebetiyle Dukan amcanın bana verdiği yetkiye dayanarak oğluşumun 1. yaşgünü pastasından yemiş bulunuyorum :8:

bundan sonra, haftada 1 öğünüm ödül öğünü olcek, bir gün de sadece protein yiyeceğim. kalan günler de yavaş yavaş karbonhidrat ve şekeri dahil etmem gerekiyor ama karbonhidratı hala aramıyorum :44: şeker de pek istemiyorum.
sanırım alıştım "no carbs" sloganına :26:

hedefler aynı canım hoşgeldin aramıza :21:
hamile misin yoksa doğum mu yaptın

canım bebegım var 1 yasında dogum kılolarımı verdım tam 18 kılo almıstım ama ben vermek ıstıoyprum 5 kılo kadarrr :)
umarım verebilirsiniz :16:

bu arada benim oğluşum da 1 yaşında. 16 mayıs doğumlu. sizin bebeğiniz ne zaman doğdu acep?

oğlum 28nısan dogumlu canımmm

kızlarrr döndüm ben..
ama hem cok hastalar oldum, nezle,üşütme,faranjit..
hem de 4 günde tam 1,5 kg almışım :17::19:
yani 58,3 gittim sabah 59,8i gördüm:43:

gerci 4 günde yiyip içtiklerimi 4 haftada yemiyorum ama :1:

neyse bu tatil sonrası kendimi tekrar, yine yeni yeniden 53 kg.lık hedefime veriyorum..

kızlarrr döndüm ben..
ama hem cok hastalar oldum, nezle,üşütme,faranjit..
hem de 4 günde tam 1,5 kg almışım :17::19:
yani 58,3 gittim sabah 59,8i gördüm:43:

gerci 4 günde yiyip içtiklerimi 4 haftada yemiyorum ama :1:

neyse bu tatil sonrası kendimi tekrar, yine yeni yeniden 53 kg.lık hedefime veriyorum..

hoşgeldiniz Opera hanım, hani derler ya "yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, gezip gördüklerinizi anlatın" :9: ben de öyle diyeyim, aldığınız kilolara üzüldüm gerçekten :50: umarım bu haftayı verimli geçirirsiniz.
nezle vs için de geçmiş olsun diyorum.

kızlar bende bu programa katılmaya karar verdım hedefım 54 ama kafama takılan bısey var cılt ıcın eczanem bana ece plus selenyum verdı acaba kılo yapar mı dıye korkuyorum

Back
X