• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kılon kaç bılmıyorum ama genelde kılo problemı bolgesel oluyor
ya ne bileyim mesela bende ayva gobek var =))

Benim kilo59. benimde bel gobek aldi basini gidiyor.o ayva gobek icin diyet degilde mekik falan gobek icin egzersiz yeterli olur sanki sana bilemedimo_O

Benim kilo59. benimde bel gobek aldi basini gidiyor.o ayva gobek icin diyet degilde mekik falan gobek icin egzersiz yeterli olur sanki sana bilemedimo_O

evet aynen ama benım işte belım cok ınce ama gobek fırtlıyor harem dansözleri gibi :D

evet ama azmettım gıdecek ınsallah günde 50 mekik 2 saat koşu =))
ha bu arada twister kullanın bel bolgesı kalınsa cıdden ıyı gelıyor
Bence de gider bende koşu bandıda haftada 3 veya 4 gün tempolu yürüdüm.Belim 78 göbek 84 tü baya kötüydü. şimdi bel 66 göbek 72. Yani koşu iyi geliyor.. şimdi eskisi kadar hızlı erimiyor o yüzden bende extra mekik çekiyorum..

Bence de gider bende koşu bandıda haftada 3 veya 4 gün tempolu yürüdüm.Belim 78 göbek 84 tü baya kötüydü. şimdi bel 66 göbek 72. Yani koşu iyi geliyor.. şimdi eskisi kadar hızlı erimiyor o yüzden bende extra mekik çekiyorum..

aynen koşu faydalı..
mekık de aynı sekılde
sanırım bır de dans etmek =))

Nurgülcüğüm ellerine sağlık, her hafta uğraşıyorsun bizim için, çok teşekkür ederim :) Kilo veren herkesi tebrik ederim, hepimiz hedefimize adım adım yaklaşıyoruz, ne mutlu bize!

Evet, en son tartı sonucuna göre, 100 gram eksilmiş olmak bile beni çok mutlu etti. 14 Şubat-18 Şubat haftası berbat geçmişti çünkü. Hedefime kaldı 2,9 kilo ve motivasyonum süper. Bu haftadan çok umutluyum, hedefim cuma sabahı 51'li bir rakam görmek.

Canlar merhaba nasilsiniz
sabah 1 fincan nescafe
1 tane minik halley

Oglen kahvalti
1 tb ekmek
1 yagda yumurta
1 catal acili ezme
1 catal recel
1dilim peynir

Ara bir fincan sahlep (posetin yarisi)

Aksama da 1 tabak yayla corbasi icicem

bu arada yarim saat jilian level3
40 dk tempolu yuruyus ve kosu

An itibariyla 1,5 lt su da tamamdir :KK66:

Nurgülcüğüm ellerine sağlık, her hafta uğraşıyorsun bizim için, çok teşekkür ederim :) Kilo veren herkesi tebrik ederim, hepimiz hedefimize adım adım yaklaşıyoruz, ne mutlu bize!

Evet, en son tartı sonucuna göre, 100 gram eksilmiş olmak bile beni çok mutlu etti. 14 Şubat-18 Şubat haftası berbat geçmişti çünkü. Hedefime kaldı 2,9 kilo ve motivasyonum süper. Bu haftadan çok umutluyum, hedefim cuma sabahı 51'li bir rakam görmek.
canımcımm ne demek rica ederim :KK39:bu tablo bizim onur tablomuz ve ben bu tablonunda bizi son derece motive ettiğini düşünüyorum:KK49:ohh ohh gitsin kilolar :KK71::KK71:

Back
X